מחפשת שירים לריקוד סלואו בעברית (ככה הוא רוצה...). ובכלל - כמה סלואו נהוג? (אני תמיד זוכרת שהיו 2 ואח"כ עוד 2). הצעתי כבר את "כלים שלובים" גידי גוב ואת "לכל אחד" של שלומי שבת וליאור נרקיס.
(אם יתחשק) כשרוב האורחים כבר יתפזרו...אני אישית לא אוהבת שכל הזרקורים עלי ולכן לא רציתי את הריקוד המסורתי בהתחלה. דרך-אגב, השיר הוא ONE של U2 ואני יודעת שהוא לא שוס, אבל יש לו המון משמעות לבינו.
קבלו את החתן והכלה.... אלא כולם ירקדו, כמו שכבר ראיתי בחתונות אחרות, לכן לא אכפת לי שיהיו 4. ודרך אגב - שיר מקסים!!! (הוא אפילו היה שיר העשור במצעד של גל"צ).
אנחנו לא רקדנים כאלה מדהימים... הפעם האחרונה שהייתי בדיסקוטק היתה בגיל 14... ואהובי לפני 5 שנים לפחות היה בפעם האחרונה. אני מקווה שנסתדר... חוץ מזה - סלואו זה לא כזה סיפור. את זה אנחנו אפילו רוקדים בבית.
עשינו את זה הרבה לפני שחשבנו על חתונה. איך רוקדים היום בכלל? תמיד מצחיקים אותי האנשים שסתם קופצים. אח"כ רואים אותם בסרט וידאו והם נראים כ"כ מצחיק.... טוב, כמה טקילות ואני אשכח שאני לא יודעת לרקוד - אני בונה על זה....
אהובי? הוא לא שותה בכלל. בשבוע שעבר בפעם הראשונה הוא שתה SMIRNOFF ICE - התלהב מאד. אבל מן הסתם זה משקה שלא יהיה בחתונה. טוב, מצד שני - הוא לא ביישן כמוני... מה עושים עם ביישנות כזו חוץ מלשתות? (ותזכרי שיהיו משקאות תוצרת הארץ...
מישהו אחר לגמרי...אני מקווה שהאווירה וההתרגשות כבר יעשו את שלהם. וחוצמיזה אפשר לשתות מעט אם רוצים להרגיש יותר נח עם הבישנות (אם לא רגילים לשתות אז זה בטח יפסיק כדי לתפוס ראש).
אני אישית אף פעם לא אהבתי את "ההצגה" הזאת ומסתבר שגם חברי. ולכן אנחנו נכנסנו לרחבת הריקודים לאחר שהתקליטן סימן לנו והתחלנו לרקוד ותוך כמה שניות רבים הצטרפו אלינו. יותר מאוחר הושמעו שני שירי סלואו שהוקדשו לנו, שהוקלטו באולפן הקלטות ואותם שרו בני משפחה. זו הייתה הפתעה גמורה וזה אפילו היה בדר מבחינתי כי לא היינו יותר מדי באור הזרקורים אלא בשלב הזה היו עוד זוגות איתנו... השירים שאחרים בחרו בשבילנו- השיר מטיטניק ולכל אחד יש של שלומי שבן.