ונוספים
1. החופש קורא לי מכל הכבישים- התחלה חדשה/בנזין 2. תן להיות חופשי מאושר- חופשי ומאושר/בועז שרעבי, שלומי שבת ואחרים. 3. פרפרים זמזמו לי שיר על חופש- האביב הנצחי/כנסיית השכל 4. יש לי חופשי, אחא- יש לי חיים(הגרסה העברית לI Got Life של שיער)/צביקה פיק 5. שמחה גדולה הלילה, חופשי ומאושר- ב.מ.וו שחורה/אתניקס 6. אני אדם חופשי, מה שלא תתני מה שלא תקחי, אני אדם חופשי- אדם חופשי/שילה פרבר 7. על המטוס אני חופשי- חי בפלורנטין/ניר פרידמן 8. בטל ישב מעבודה חופשי מלימודים- חמש שנים על מיכאל(או דן בגרסאות מסויימות)- אריק איינשטיין ואחרים. 9. וביום חמישי מצב רוח חופשי- יום שישי/בנזין 10. איתה אני מרגיש חופשי- יש לי ציפור קטנה בלב/יגאל בשן 11. כולם אומרים את צוחקת לי בפנים חופשי תתביישי- כולם אומרים/שלומי שבן 12. צולל חופשי ללא מצנח- נשל הנחש/מאיר אריאל 13. שלא מבקש לרצות את החופש שלך- יזהר אשדות/מלך שלך 14. חיי החופש והתום חלפו- אהבה יש באוויר- משתתפי פסטיגל כלשהו ומדובבי מלך האריות. 15. הוא היה גיבור, הוא קרא לדרור- בר כוכבא/השוונג של הפיתה, גלי עטרי, עוזי חיטמן ואחרים. 16. פעמון החירות דרור יקרא- יום יבוא/משתתפי המחזמר 'אל תקרא לי שחור'. 17. פה נחיה ופה ניצור חיי חופש, חיי דרור- פה בארץ חמדת אבות/שולי נתן, גבי ברלין ואחרים. 18. דרור חלומותיי הנשכחים- ציפור המכנסיים הקטנה/גידי גוב 19. עם הדרור ישוב גם אבא- פונאר/חווה אלברשטיין 20. הוא לא שירת ציפור הדרור והמרחב- שיר הפרטיזנים/שמעון ישראלי 21. במצעדי חירות ואהבה- ילדי הירח/שלמה יידוב 22. אוהד של גנדי ושל לוחמי חירות- היא לא תשוב/אתניקס 23. באויר החופשי אין בי פחד- על ענף רענן/שמוליק קראוס 24. כולם רוצים להיות חופשיים- עבדים/ברי סחרוף 25. רציתי חופשיות- למה הלכת ממנו/טיפקס ושרית חדד 26. את חירותי- את חירותי/חווה אלברשטיין 27. להיות עם חופשי בארצנו- התקווה