שיר לפי נושא.

שיר לפי נושא.

החוקים פשוטים- אני נותנת מילה מסויימת, ואתם צריכים למצוא כמה שיותר שירים עם המילה המסויימת. מובן?:] אז, המילה היא; חופש בהצלחה.

Marble Arch

New member
יש לי בינתיים רק שניים..

"הכל אני יכול בחופש הגדול, הכל חוץ מלגדול בחופש הגדול" "אז הלכנו ללמוד כל אחד בנפרד שחופשי זה בעצם לגמרי לבד" (בנזין - חופשי זה לגמרי לבד)

גמאני רוצה.../images/Emo3.gif

"החופש מתחיל, מבפנים." [שרון רוטר - הילדים מגבעת נפוליאון]

jily

New member
בערך...

סמי חופשי, פשוט הוא לא נורמלי... (סמי חופשי-היהודים)

אתנה34

New member
ועוד כמה

1. החופש בבית הבראה 2. חופשה באדום 3. חופשי ומאושר 4. חופש 5. החופש מה זה? 6. כול השירים שלי יצאו לחופש 7. יושבת איתך בדרך לחופש 8. אל החופש 9. חופש זה כשאת איתי 10. החופש תם 11. לא ידעך כוכב החופש 12. לחופש נולד 13. בית ספר לחופש הדיבור 14. חופש אהבה והבנה 15. לכל הרוחות - לפני שלחופש נצא 16. הגיטרה של פדרו - הוא זימר על שוויון ועל חופש 17. הפרוטה והירח - במקום דמי חופש יש בטיח 18. יד לפה - איזה חופש נפלא ניצה 19. יש לי אהוב בסיירת חרוב - שמאה אחוז ישלו חופש מחר 20. קחי נשימה - חופש תנועה גורם הנאה 21. רגעים בפני החופש שביקש לו 22. שיר חוף - שירו יחד שיר של חופש 23. תקופת החיץ - אז עד מתי תקופת השקר עם חופש הדיבור 24. נואבה - שקט ים חופש שם 25. ילדות - חופש ארוך של עצלות

ונוספים

1. החופש קורא לי מכל הכבישים- התחלה חדשה/בנזין 2. תן להיות חופשי מאושר- חופשי ומאושר/בועז שרעבי, שלומי שבת ואחרים. 3. פרפרים זמזמו לי שיר על חופש- האביב הנצחי/כנסיית השכל 4. יש לי חופשי, אחא- יש לי חיים(הגרסה העברית לI Got Life של שיער)/צביקה פיק 5. שמחה גדולה הלילה, חופשי ומאושר- ב.מ.וו שחורה/אתניקס 6. אני אדם חופשי, מה שלא תתני מה שלא תקחי, אני אדם חופשי- אדם חופשי/שילה פרבר 7. על המטוס אני חופשי- חי בפלורנטין/ניר פרידמן 8. בטל ישב מעבודה חופשי מלימודים- חמש שנים על מיכאל(או דן בגרסאות מסויימות)- אריק איינשטיין ואחרים. 9. וביום חמישי מצב רוח חופשי- יום שישי/בנזין 10. איתה אני מרגיש חופשי- יש לי ציפור קטנה בלב/יגאל בשן 11. כולם אומרים את צוחקת לי בפנים חופשי תתביישי- כולם אומרים/שלומי שבן 12. צולל חופשי ללא מצנח- נשל הנחש/מאיר אריאל 13. שלא מבקש לרצות את החופש שלך- יזהר אשדות/מלך שלך 14. חיי החופש והתום חלפו- אהבה יש באוויר- משתתפי פסטיגל כלשהו ומדובבי מלך האריות. 15. הוא היה גיבור, הוא קרא לדרור- בר כוכבא/השוונג של הפיתה, גלי עטרי, עוזי חיטמן ואחרים. 16. פעמון החירות דרור יקרא- יום יבוא/משתתפי המחזמר 'אל תקרא לי שחור'. 17. פה נחיה ופה ניצור חיי חופש, חיי דרור- פה בארץ חמדת אבות/שולי נתן, גבי ברלין ואחרים. 18. דרור חלומותיי הנשכחים- ציפור המכנסיים הקטנה/גידי גוב 19. עם הדרור ישוב גם אבא- פונאר/חווה אלברשטיין 20. הוא לא שירת ציפור הדרור והמרחב- שיר הפרטיזנים/שמעון ישראלי 21. במצעדי חירות ואהבה- ילדי הירח/שלמה יידוב 22. אוהד של גנדי ושל לוחמי חירות- היא לא תשוב/אתניקס 23. באויר החופשי אין בי פחד- על ענף רענן/שמוליק קראוס 24. כולם רוצים להיות חופשיים- עבדים/ברי סחרוף 25. רציתי חופשיות- למה הלכת ממנו/טיפקס ושרית חדד 26. את חירותי- את חירותי/חווה אלברשטיין 27. להיות עם חופשי בארצנו- התקווה

efa666

New member
עוד אחד :)

"הכי חופשי לי להיות לבד" דניאל סלומון\ לבן

אתנה34

New member
אם הטיות ומילים נרדפות הולך יש עוד

1. אני מאמין - כי עוד נפשי דרור שואפת 2. שימו שמן - אור לנו דרור לנו 3. נרותי הזעירים - על מלחמת דרור 4. נבנה ארצנו - אש חרות בוערת / צלילי שיר דרור בוקע 5. בנייך מרחוק - ולקרוא לשבויים דרור 6. הוי ירוקה - אני גם מקבלת בחטיבה חופשה 7. חופשה באילת 8. סבא זמן - מדוע לא תיקח חופשה 9. ברכבת המסע - לא כול עוד אני חופשי 10. אחרי שנסעת - שרק איתך אני חופשי 11. אם הלילה - אתה חופשי ללכת 12. בגלגול הזה - ולהישאר חופשי 13. רק אתמול - החופש כו קסם לי כן 14. ילדים של החיים - אני חופשי אך אין לי מנוחה 15. תפסתי ראש על הבאר - אומרים אצלה זה חופשי 16. גשם פתאומי - להתפזר חופשי לא מאורגן

המממ

New member
אתנה../images/Emo35.gif ברוכה השווה!

זאת את, נכון? אתנה33 המיתולוגית... |מתרגשת| שבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

אתנה34

New member
תודה על הברכה :) אכן אני

אבל לצערי את הכינוי אני לא מזהה .....מה היה הכינוי בימי הזוהר?

../images/Emo121.gifשבקס/אין לי מתחרים

אין מתוק מהחופש אין יקר מהחיים אין עמוק מהשקט ואין לי מתחרים

למעלה