שיר לרגע

שיר לרגע

לפני מספר שנים, אני וקובי התחלנו פרוייקט של להוציא (בתור התחלה להוציא = לצרוב לי ולו) דיסקים, לרגעים מסוימים. עכשיו לא מדובר ברגעים שגרתיים, כאלה דיסקים תוכלו לקנות במדור האלטרנטיבי בחנות הדיסקים הקרובה לביתכם. אני מדבר על רגעים כאלה: "שירים ששומעים שמתכוננים לדייט" "שירים לקום איתם בבוקר" "שירים בזמן ספונג'ה" אז איזה שיר מתאים לכם עכשיו? אני מדבר על 7-9 בערב, רובנו חוזרים מהעבודה, מתיישבים מול המחשב, או סתם באיזה מקום בבית. איזה שיר עושה לכם את זה. וכמובן, את הסיבה,הרי לכל אחד, יש מצב רוח שהוא חוזר, אהבה נכזבת, בוס מעצבן או לחילופין שלישיה עם 2 המזכירות החדשות. תודה על שיתוף הפעולה! קובי, לא לדאוג, הרי מה הסיכוי שמישהו פה ייקח את הרעיון הזה ויעשה ממנו כסף על חשבוננו???

Cobe Anan

New member
לא יודע, אבל הכנתי פלייליסט חדש..

שירי קיטש שמזכירים לי את התקופה הטובה איתך.. אגב, אתה חייב לשמוע את NIGHT DRIVE שלי! קולע בול!

pain is MY love

New member
טוב עכשיו כבר אחרי 5 בבוקר

חזרתי הביתה לבד יש רק שיר אחד שעולה לי לראש Offer Nissim feat Maya - Be my boyfriend עצוב כמה שזה נכון...

ChilD SouL

New member
אהמ...

כעיקרון, אין לי שיר אחד שעושה לי את זה. אני פשוט מדליקה מחשב ושומעת רנדומלי את כל מה שיש בווינאמפ, לא משנה בשעה. במידה ואני קצת מבואסת אז אני מעדיפה שירים שקטים או בלדות רוק קליל. לאחרונה אני שומעת נון-סטופ ת'דיסק החדש של אוונסנס ופלאסיבו, פשוט מעולים - שניהם. ולפני שהתחלתי לשמוע את 2 הדיסקים הנ"ל הייתי שומעת נון-סטופ האוסים ודאנסים. קיצר, יש לי תקופות שאני חופרת לי עם אותו סגנון ואז עוברת לסגנון אחר וכן הלאה.

Simj

New member
נורא תלוי...

לפעמים בא לי בשעות האלה להיתעורר קצת כי עד ערב ארוך לפניי( אם זה לימודים, יציאה ועד...) ואז, אני אוהבת לשמוע רוק מקפיץ כזה, מטאל.... לפעמים בא לי להירגע, ואז זה רגאיי, צ'יל אווט... או כמו מוסיקה רוחנית... ולפעמים סתם בא עם שירים נוסטלגים שלי, כמו רוק קל של פעם...

כרגע... ג'וני קאש

If you could read my mind כי היא לא מצליחה להבין אותי, ואני לא מצליח להבין אותה. וככה לאט לאט הרגשות התפוגגו להם, עד שהיום נפרדתי ממנה. סופית. אני מקווה. בנות, אתן מעצבנות! אתן מניפולטיביות! אני אף פעם לא אבין אותכן! אבל אין כמוכן, אז זה בסדר.

הי, סתם שאלה סקרנית

אתה כותב כל כך יפה, נסית פעם לכתוב לה?? רק לכתוב, בלי להתעמת עם הצד שנגד - מן מונולוג כזה.. סתם - סקרנות...

כן. אפילו

פרסמתי לא מעט בבלוג שלי. אבל אני אכתוב לה מכתב גדול שבוע הבא, עם דיסק. לא כדאי לתקן, רק שתהיה מודעת לטורנדו רגשות שיש בי עכשיו.

ששש....

אסור להוריד שירים... (ווינק, ווינק). יש הרבה ביצועים לשיר הזה, הביצוע שלו הוא הכי שקט וטוב, לדעתי.

נועם m

New member
מאוד מאוד מאוד

תלוי במצב הרוח... זה גם לרוב לא יהיה שיר מסויים, אלא יותר בכיוון של דיסק מסויים. מה שכן, יש לי מוזיקת דיכאון מיוחדת במינה. כן כן, מה לעשות, אולי אלה הגנים הרוסיים שלי, אבל כשאני עצובה במיוחד הדבר היחיד שאני יכולה לשמוע זה את הסונטת אור ירח של בטהובן... אין לי ספק שאם יום אחד ימצאו אותי משתלשלת מהמנורה בחדר, זה יהיה לרקע לופ שלה...

ממממ....

מוזיקה שחורה על גבוה גבוה לספונג'ה מצב רוח שמח שבא להשתולל קצת בבית ולעשות בלאגנים
ממ אין לי זמרים קבועים.. אני גם לא מכירה שמות.. בורה לחלוטין אבל כל מה שנעים לאוזן אני שומעת קרייק דיויד כשהולכים לישון ובנסיעות ארוכות גם עמיר בניון.... מממ... מוזיקה מזרחית כשרוצים לעשות ממש חינגה ושמייח משו מטורף.... וכשמתגעגעים למישו מסויים
אז זה מזכיר אותו רק לא... רוק!

ממממ....

מוזיקה שחורה על גבוה גבוה לספונג'ה מצב רוח שמח שבא להשתולל קצת בבית ולעשות בלאגנים
ממ אין לי זמרים קבועים.. אני גם לא מכירה שמות.. בורה לחלוטין אבל כל מה שנעים לאוזן אני שומעת קרייק דיויד כשהולכים לישון ובנסיעות ארוכות גם עמיר בניון.... מממ... מוזיקה מזרחית כשרוצים לעשות ממש חינגה ושמייח משו מטורף.... וכשמתגעגעים למישו מסויים

ממממ....

אז תגידי...

"רק לא בלאק מטאל"... למה להכפיש אסכולה שלמה בגלל כמה
עם
שממילא יוצאים רק עם ה-

למעלה