שיר לשיר....אווי....

שיר לשיר....אווי....

את יוצאת באמצע אני מאוהב אז אני צועק את צועקת חזרה מכאן זה לא יגמר לא כל כך מהר כש...את שולפת מילים כמו סכינים ונועצת אותם עמוק אצלי בבטן אני מדמם גאווה לא מבדיל בין שנאה אהבה ופרנצים כשאת מודדת דדת דדת.. גם אני נותן... תראי מה אני נותן רק אז תחליטי כמה תתני לי חזרה...שה לה לה לה לה לה לההה...תני לי...שה לה לה לה לה לה את חוזרת אליי בעיניים בורחות מה את זוממת לסחוט קחי מה שתרצי אני בז למשחק ונכנע לדמעות כשאת מודדת דדת דדת דדת גם אני נותן כשאת את מודדת דדת דדת דדת גם אני נותן... כשאת את מודדת דדת דדת דדת גם אני נותן תראי מה אני נותן ורק אז תחליטי כמה תתני לי חזרה שה לה לה לה לה....תני לי.....שה לה לה לה לה... נה נה נה נה נההההה......

שיר עצוב ליום עצוב......./images/Emo7.gif

יש לי סיכוי להינצל אני יודע אני אוכל להתעורר להתפכח אני אוכל לדבר באהבה על עצמי ועל העיר ועל אישה כבר עכשיו אני פחות כועס וגל שקט של רגש מתפקע.. אמא שרה לבן בלילה אמא כאן לידך כל הזמן אני מרגיש שמשהו משתנה העייפות תחלוף האור יעלה ואז אכיר אותך יקירתי ומיד תכירי את אותי תמיד פחדתי להשתגע שהלב יקפא ויתרוקן אבל עכשיו כמו שאני יושב יש לי סיכוי להינצל אני חושב אוווו אוווו אוווווווו אההההה...אההההה.......

למעלה