לא זה לא התכוונתי לשיר הזה, יש שיר יותר שמח lovin you
D dikla79 New member 21/2/04 #1 שיר מהסדרה בוקר טוב לכולם אני מחפשת דחוף את השיר שמשמיעים בד"כ שאדו וקמילה ביחד בעיקר כשהם היו בירח דבש (lovin you)משהו כזה...
שיר מהסדרה בוקר טוב לכולם אני מחפשת דחוף את השיר שמשמיעים בד"כ שאדו וקמילה ביחד בעיקר כשהם היו בירח דבש (lovin you)משהו כזה...
ג גילגולה New member 21/2/04 #8 אלו שני השירים הכי מושמעים ... בסידרה. אז חמודה את לא יודעת מה את רוצה. כי loving you זה השיר השני שרשמתי לך.
אלו שני השירים הכי מושמעים ... בסידרה. אז חמודה את לא יודעת מה את רוצה. כי loving you זה השיר השני שרשמתי לך.
D dikla79 New member 21/2/04 #9 זה לא שיר של QUEEN את רשמת לי שיר של QUEEN ובכלל לא משמיעים שירים שלהם
ג גילגולה New member 21/2/04 #2 דייייייייי לא נמאס לשאול כל הזמן אותם שאלות מעצבנות שנענו עליהם כבר יותר ממאות פעמים.
D dikla79 New member 21/2/04 #5 שיר אחר לא התכוונתי לשיר הזה יש שיר שמשמיעים כשאדו וקמילה ביחד, שיר יותר שמח
E ElinorL New member 21/2/04 #14 אני לא מכירה את השיר של קווין אבל.. אם השיר של הנסון זה חידוש בכל זאת הוא מה שמשמיעים בקשרי משפחה אז אי אפשר להגיד שזה אותו דבר כי זה אפילו לא אותם זמרים
אני לא מכירה את השיר של קווין אבל.. אם השיר של הנסון זה חידוש בכל זאת הוא מה שמשמיעים בקשרי משפחה אז אי אפשר להגיד שזה אותו דבר כי זה אפילו לא אותם זמרים