שיר מועקה

dj_big_s

New member
שיר מועקה

אני מחפש איך לעצור את הדמעות ואיך בלעדייך את חיי ממשיך לחיות סופר ת`שניות ודקות כה ארוכות ומה שנשאר לי לוותר ורק לבכות למרות שאני בכלל לא רכרוכי היא הוציאה את הרגש מתוכי בכלל איך חשבתי שתשאר עם שכמותי איך חשבתי שהיא תאהב אך ורק אותי היא ידעה שאני חדש בקטע של האהבה והיא ניצלה אותי זרקה כמו סחבה רוצה להגיד שאני לה לא סמרטוט רוצה לדבר אבל כרגע זה לא פשוט בגלל שהיא קרעה את ליבי לגזרים ועכשיו צוחקת עליי עם אחרים אני בוש ממש נכלם צועק מקלל את העולם אך העולם לא שומע אטום אליי אז אני צועק אל אלוהיי אבל גם הוא לא שומע עסוק בשלו ומטריד את עצמי בשאלות כן ולא.

itzikton

New member
מעפן

לא כל דבר שנכתב בחרוזים הוא שיר הסוף קצת יפה

איציק... הנה אנו נפגשים בשנית !

לי יש הרבה מה לאמר לך היום... הודעתך פוגעת והינה לא במקום ! דבר נוסף ``מעפן`` ??? בפורום ספרות ושירה ??? כתגובה לשיר/ לרגש ??? - אני לא מצפה למצוא כאן שפת רחוב זולה ! במיוחד שההתייחסות באה למען רגש אישי. אולי משום ששיריך אינם נובעים מרגש אלא נכתבים כלאחר יד אינך יודע במה מדובר אינני אומרת שאין כאן מקום לביקורת ואם הינך רואה צורך לבקר עשה זאת בדרך מכובדת ונכונה ולא בדרך זו השגוייה מייסודה מלבד זאת כאשר אתה שולל הכל מכל אולי תתן הסבר מהו הפגם... טרם תכתוב כי ``לא כל דבר הנכתב בחרוזים הוא שיר`` (במיוחד ששיריך לא נחשבים בליגה השונה משיר זה). ואני גם מניחה שאני יודעת את הסיבה לכך שאינך מעריך שיריך... אבל לא נדון בזה כאן ! אגב... את המשפט ההוא אתה יכול לאמר לעצמך על שיר יום ההולדת שכתבת - לא, אינני אוהבת להיות בוטה ובטח ובטח שלא להעליב אך כאן מרגישה שחייבת אני לא לשתוק ! רק אתמול כתבתי בפורום הודעה שבה נאמר שכל הודעה שאינני מתחברת אליה אינני מגיבה לה - אולי כדאי שתלמד שפת איפוק ?! אולי כדאי שתלמד שפה מהי ?! מעפן זאת לא מילה עברית ובטח שלא מתאימה להלך רוח הפורום !!! ענבל

itzikton

New member
את צריכה לשנות את הכותרת של הפורום

פורום מחמאות והתחנפויות לאנשים שחושבים שהם יודעים לכתוב כי כנראה שביקורת אסור להעביר כאן. כפי ששמת לב (ואולי לא כי את שקועה עמוק בתחת של מישהו אחר ללקק לו) אז אני גם מחמיא לאנשים. ממש מקסים לראות איך את יורדת על שיר שלי שאנשים אחרים שאני מעריך את הדיעה שלהם אומרים שהוא גאוני (ואלו אנשים שקוטלים שירים אחרים שלי), וכל זה את יורדת עליו רק בגלל שירדתי על שני שירים אחרים. מעניין. אם לא הייתי יורד עליהם היית כותבת כרגיל ``מדהים מקסים מרנין!`` כמו כל ההודעות המתפלצות שלך. הפורום הזה, צר לי, הוא לא יותר מפורום טיפוח אגו. המשוררים פה עם כל הכבוד כותבים שירים בנאליים (ואני לא מתיימר לרגע להגיד שאני כותב יפה יותר, כי הנה גם אני כותב כאן, וכן גם השירים שלי בנאליים ומסריחים ולפחות אני יודע לקבל ביקורת). ענבל, בינתיים קראתי רק דבר אחד שלך והוא היה דווקא יפה, למרבה הצער, ככה שאני לא יכול לרדת על השירה שלך, נכון לעכשיו. ועוד דבר, הבנאדם שעליו ``ירדתי`` הודה לי על הביקורת הבונה. אז אם אי אפשר לתת פה ביקורת בונה כנראה שכולם צריכים להבין שכל השירים שלהם מושלמים פשוט.... אני רואה בשירה משהו יותר משתי שורות שחורזות. אני חושב שבשורות צריך להיות מסר, צריכים להיות אמצעיים אומנותיים. אני בטוח שאת מבינה יותר גדולה ממני אז את אמורה להבין את זה לבד בלי שאני אספר לך שמישהו שכותב ``הלכתי אתמול ברחוב פגשתי את גידי גוב`` לא כתב שירה. תלמדי לקבל ביקורת! מסתבר שאחרים מקבלים יותר טוב ממך! איציק (שונא מתלהבים שחושבים שבגלל שהם מנהלי הפורום אז הם יכולים לעשות מה שבראש שלהם)

דברי המנהלת המתלהבת !

איציק... הרשה לי להתחיל עם זה שמבין שנינו אתה הוא זה שלא יודע לקבל ביקורת ! ומכתב הזעם שלך עורר בי תימהון שנהפך במהרה לגיחוך כנראה שלא קראת נכונה את דברי... או שבעצם לא הבנת אותם בתגובתי לא שללתי את עיניין מתן הביקורת מותר ואף רצוי לכתוב את האמת הנראית לעין אך לא בדרך שבחרת ! ועובדה כי אני לא היחידה שחושבת שהגזמת כאן אם תדפדף אחורה תגלה שלא פעם כתבתי הערה בונה... אך עשיתי זאת בדרך שקולה. ויפה מצד האדם שכתב לך תודה... אבל שובבב זאת לא הדרך ! מצחיק היה שכתבת שאני ``תקועה בתחת`` של המשתתפים - שוב שפת הרחוב הנפלאה שלך... אולי כדאי היה שהיית לוקח הפסקה וחושב על הדברים במקום לכתוב מכתב זעם היוצא מהעצבים שלך - כל רוחותיך סוערות ומטלטלות ספינת דייג קטנה - הפכת זבוב לפיל. אני מתייחסת לאנשים המשתתפים כאן ראשית כאל בני אדם אח``כ כאל יוצרים - זה סוד ההצלחה של הפורום... אני מעדיפה לכתוב כאן את טעמי האישי ולא אינטרפטציות החונקות שירים עד הנקודה האחרונה - למרות שאני מסוגלת גם לזה... ובעיניין זה אתה יכול לשאול את קסנדרה או קרני שעברו אינטרפטציה שלי בעבר... אני מעדיפה להישאר אנושית ! אני מבקרת אם יש לי הערה בונה ולא כאשר אני חושבת שיש לשלול את השיר. ואיציק בהקשר לשיר יום הולדת שלך - אם אני הייתי מקבלת שיר כזה ליום הולדתי הייתי צריכה המון טישו - ולא חשוב ולא אכפת לי מה שאנשים אחרים כתבו כי זאת דעתי האישית לא עשיתי זאת כגמול , חלילה - אלא כדי להראות לך שזאת לא הדרך ! ואני יכולה לכתוב לך בדיוק מהם הבעיות בשירך ומה לא מצא חן בעיני... 2 נק` בכל זאת אכתוב (למרות שזה ממש לא המקום) - אני אתחיל עם זה שהינך לא מעריך שיריך לפי הכותרת ``סתם עוד שיר`` אם זה היחס שלך - אז על אחת כמה וכמה - מה יהיה יחס הקורא ?! בהמשך אני רוצה להתייחס לכל הקטעים הפסימיים שחיברת בשיר, הקטעים הלא יפים של החיים - ``עולים לנו ביוקר`` - ואני הייתי שואלת בצורה בוטה ביותר - ``מה עיניין מחט לתחת?`` (רואה גם אני יודעת שפת רחוב !) אם אתה מעוניין בביקורת בונה ואמיתית לשירך אוכל להיכנס לעומק העיניינים - אך לא ארשה לעצמי לכתוב במקומך את שירך ! - זה לא הוגן ! זאת לא הדרך !!! יפה כעסך... אךךך כמו שאתה רואה את פני הדברים - יש צדק בדברי - ואם אינך מבין את דברי שוב... הרשה נא לי להתנצל על הפגיעה בך... כי זה מה שהבנתי שחשת מדברי ``פורום טיפוח אגו`` - המשפט הזה חותך כמו סכין בלב - אך אם זה מה שאתה חש - מה הינך מחפש פה ??? והערה אחרונה ... באשר ל... ``הלכתי אתמול ברחוב ופגשתי את גידי גוב`` אני הולכת לצטט לך כאן שיר של יהונתן גפן שנחשב ליצירת מופת נראה מה דעתך... אולי זה יגרום לך לשנות משהו בתהליכי החשיבה... השיר נקרא ``אנימציה`` (מתוך שירים 90-85) יהונתן גפן תום וג`רי חתול ועכבר תום וג`רי סרט מצוייר תום רודף וג`רי בורח תום חוטף וג`רי סולח תום קם בבוקר וכבר חושב איך לתפוס את העכבר ג`רי זומם לילה ויום איך פתאום הוא ירגיז את תום ג`רי גר בחור של גבינה תום מחכה לו בפח שממול שניהם מדירים זה מזה שנה משחקים לנצח בעכבר וחתול תום מחבר את ג`רי לחשמל ג`רי נשרף ג`רי מפיל על תום ארון תום נהיה דף תום וג`רי הורגים זה את זה בחדוה ולעולם לא מתים תום וג`רי סיפור אהבה ספור אהבה מהסרטים עכשיו נשמע קול ביקורת איציק... רק אנא הקפד על שפה מכובדת ותרבות הדיון ! הנה לפניך אתגר ! ושוב מתנצלת על שפגעתי... גם אני נפגעתי מדבריך למרות שאינם כוונו אלי אישית ענבל

מקסים ונוגע ללב - אהבתי

ואני מקווה כי העניין הוא נחלת העבר ונפתח פרק חדש בחיים :)) תודה לך ! ענבל

למעלה