שיר מחפש את הדרך.

פוקהונס

New member
שיר מחפש את הדרך.

עונה חדשה תני יותר פרטים על השיר ואנסה לעזור לך המשך יום נעים.

notis12

New member
04.11.2006 בהיכל התרבות בפ"ת

ערב יווני בשם "מפיראוס ועד הפלקה" הקולות של פיראוס בהנהלת בני סילמן מארחים את הזמר דמיטרי וונאסיס מייון . נ.ב. אני רק מביא מידע זה לידעת כולם ואין לי כל ענין אחר בכך .

12אניהיא

New member
וונאסיס הופיע בארץ במשך תקופה

קודם בעל גל ואז חזר שוב כדי לעבוד בפוסידון.. מה הקטע של למחזר לנו? למה לא להביא מישו לא מוכר או מאוד מוכר?

איזה כיף ../images/Emo13.gif

אז ככה........ השיר הוא שקט שקט שקט, אין ספק שזה שיר שאיציק קלה שר (פתאם לא בטוחה שזה "מחפש את הדרך") זה שיר שלדעתי עם המוזיקה שמלווה את הזמר, אפשר לעשות מדיטציה מרוב שהשיר שקט ועדין וחודר לנשמה. מקווה שנתתי עוד פרטים שיוכלו לעזור

פוקהונס

New member
תשובה לעונה חדשה...

אם כל הרצון שיש לי לעזור לך בשיר שאת מחפשת את לא נותנת קצת יותר פרטים! אשמח לקבל יותר פרטים בכדי שאוכל לעזור.תודה והשך יום נעים!

עונה חדשה, האם את בטוחה שזה ביוונית

איציק קאלה שר הרבה שירים אם תוכלי בבקשה לתת משפט או בית מתוך השיר זה יועיל מאוד, באמתחתי לא מעט דיסקים של איציק קאלה( אני חושב שאת רובם) כולל מההופעות בטלויזיה וריח מנטה יש לו הרבה שירים שהמנגינה מבוססת על יוונית אבל !!! גם הרבה מבוססים על מוזיקה טורקית שלא לדבר על כורדית לכן תני לנו כיוון במשפט מהשיר שאיציק קלה שר ונוכל לעזור...

זה לא שאיציק קלה שר ביוונית

אלא זמר יווני שר שיר שאיציק קלה שר בעברית, רק שהזמר היווני שר אותו ביוונית ועכשיו הבנתי את הטעות שלי, שם השיר הוא "אני נשבע לך"
(טיפשונת שכמותי) וזה הפזמון "אני שוב נשבע לך שעד יום מותי כל יום אדאג לך, אהובתי אני שוב נשבע לך שעד יום מותי לעולם גם כשרע, את תהיי איתי....." תודה על הסבלנות

זמר יווני שר שיר של איציק קלה?

מממממ קצת נשמע לי מופרח בד"כ הזמרים הישראלים שרים שירים של היוונים וממש במקרים בודדים בודדים זה ההיפך, (חורשת האקליפטוס הדוגמא הבולטת ).

למעלה