שיר מנסה לשבת

שיר מנסה לשבת

היא קלטה את הרעיון רק היום אבל היא לא מפסיקה לחזור על זה שוב ושוב. מעמידת שש היא מנסה להזדקף, מנסה לשחרר יד אחת, מנסה לשחרר יד שניה, נופלת לכוון כלשהו וחזרה לנקודת המוצא. שניה אחת לא הסתכלתי עליה והיא קיבלה מכה בראש (והבכי... אתם יכולים לתאר לעצמכם...) מצורף תעוד הארוע להנאת הקהל בתקווה שבקרוב זה יסתיים בישיבה יציבה ממש.

ligo

New member
איזה תיעוד מושלם (איך עושים את

זה? שמתם תמונה ליד תמונה או שזה טריק של המצלמה הדיגטלית?) אז כל הכבוד לשיר שלומדת לשבת- וסתם רעיון כדי למנוע בכי ומכות (או מכות ובכי)- אולי כדאי לעשות את התרגול על מזרון. אנחנו קיבלנו חמתנה חברים מזרון גדול, צבעוני ויפה ועליו מאי עושה את כל ההתהפכויות שלה בהצלחה!

זה תמונה ליד תמונה

צילמתי בדיגיטלית תמונות ברצף, העלתי אותן ב Paint Shop Pro תמונה ליד תמונה, עשיתי Print Screen ויצרתי תמונה של המסך שלי, ממנה הורדתי את כל מה שמיותר. יצא ממש חמוד, לדעתי האובייקטיבית.

באיזו איכות צילמת (כמה פיקסלים)?

כי אנחנו מצלמים בד"כ באיכות הכי גבוהה, כדי שאפשר יהיה לפתח את התמונות, אבל אז יש הפסקה די ארוכה בין צילום לצילום ואי אפשר לעשות כזה רצף יפה. גם כרטיס הזיכרון שלנו (128MB) גורם לאיטיות של המצלמה.

אני מצלמת על רמה אחת פחות

מהמקסימום (ליאור - זוכר כמה מגה פיקסל זה יוצא?) ברמה המקסימלית זה איטי נורא ומכווץ את התמונות. הוא גם לא מוציא אותן בפורמט של JPG אלא TIF ולכן החלטתי לרדת רמה אחת - יוצא מספיק טוב ויפה גם בהדפסה. הכרטיס שלנו ג"כ 128MB אבל לא גורם לאיטיות בצילום. לפעמים כשהבטריות חלשות זה איטי ואז אני יודעת שצריך לטעון אותן.

אני מצלמת ב-2 מגה

שזה המקסימום אצלנו. בחנות צילום אמרו לי שזה המינימום שצריך לצלם בו כדי לקבל איכות טובה כשעושים הגדלה. לתמונות בגודל רגיל (10X15) מספיק 1 מגה. לידיעתכם.

זה נורא חמוד!!!

שיר ממש מקסימה. לגבי הנפילות אל תדאגי, הם לומדים מהר מאד להזהר ולתפוס עם הידיים. כשענבל מקבלת מכה ובוכה בהיסטריה מרימים אותה ומייד מסיחים את דעתה עם משהו מעניין והבכי מפסיק - אז כנראה זה לא נורא כואב אלא בעיקר תשומי. ענבל מתיישבת לבד מזמן אבל החסרון הוא שזה מעכב את הזחילה שלה. פעם היתה זוחלת אחורה כל הזמן וכשכבר הראתה סימנים שהנה היא תזחל קדימה, היא למדה להתיישב ואז מכל סוג של שכיבה היא עולה לישיבה ומבלה הרבה זמן ככה. טוב, היא כנראה פדלאה כמו אמא שלה. שמים לה גירויים רחוקים והיא מסתפקת במה שיש ברדיוס שלה. רחל

איזה כיף!../images/Emo6.gif

נכון נורא מתחשק לעזור לה קצת? רק לדחוף טיפה שתיפול על הטוסיק והופ! היא יושבת. ככה היה לי עם עומר. הילדה מקסימה כהרגלה.
לגבי הנפילות - קח נשימה ארוכה. זאת רק ההתחלה.
ובאמת איך עשית את התמונות האלה? גם אני רוצה!!!

נירית1

New member
איזה יופי זה ,../images/Emo45.gifלשיר ותראי שככל

שהיא תשתכלל היא תלמד ליפול שלא יכאב לה

גם אתם צריכים../images/Emo61.gif

או-טו-טו היא תתייצב בישיבה, והעולם יראה הרבה יותר טוב מעמדת התצפית הזו, ומכאן ועד זחילה ועמידה - צ´יק-צ´אק.

חן123

New member
וואו! כולי התפעלות

גם מהביצוע וגם מהצילום! מדהימה ההתפתחות של הקטנטנים האלה...

jk3

New member
איזה יופי !../images/Emo9.gif

אגב, איך היא מרגישה? מה זה היה , שן ?-

למעלה