שיר-מסור החלומות

berry_zor

New member
שיר-מסור החלומות

מסור החלומות. אנחנו הולכים והכל נפלא ,הכל פשוט מושלם אני מצחיק אותך את מצחיקה אותי,יש לנו מה להגיד אחד לשני בתוך קהל כל כך גדול של אנשים שכל מה שהם רואים זה אותנו ביחד וכבר אי אפשר לבקש יותר, אבל יותר הגיע והלכנו בשביל של אושר ופתאום שמעתי משהו מאחור אז הסתובבתי וכלום אז האושר המשיך ושוב הקול הזה, אז הסתובבתי שוב וראיתי חבורה של גמדים רודפת אחרי ויש להם את מסור החלומות , ואני בורח אומר לך רוצי מהר , יותר מהר שלא ישיגו אותנו כי אחרת הכל יעלם ,ואני בורח ובוכה אבל לא הם משיגים אותנו אבל בדיוק שהם מתחילים לנסר אני מתעורר הראתי להם אה, הראתי להם? ברי

stonefroze

New member
קרא את זה!

"שהינו על פני גלי הים,כבתוך תיבה, מוארחים בידי בנות הים לבושות כחולים ואדומים,כחולים ואדומים עד אשר קולות אנוש זרים שוב העירונו ואטבע" זהו תרגום חופשי שלי(פחות או יותר)לשיר ידוע של ת.ס.אליוט. כאשר האושר קיים,הרי הוא מציאות. כאשר האושר חולף,הרי הוא חלום. לפעמים אנו מקיצים באכזריות מתוך חלום אל תוך המציאות וטובעים. לפעמים כל כך רע לנו,שהיינו רוצים שהמציאות תהיה חלום. אנו רוצים כל כך להקיץ אל תוך האושר,שאף הוא אינו אלא חלום. לא תהיה ברירה איפוא,אלא להקיץ עוד פעם אחת ושוב להקיץ עד אשר יקיץ הקץ על הכל.אולם מהי,אם כן,המציאות?

berry_zor

New member
מה את רוצה ממני ?

מה את רוצה ממני ? את רומזת שאני מעתיק שירים ממשהו שאני אפילו לא מכיר? או שאת סתם מנסה להתחרות איתי מי כותב שירים יותר יפה? לא נכנסתי לכאן בשביל להילחם. ברי

stonefroze

New member
לא הבנת אותי נכון!כוונתי טובה!

חס וחלילה ידידי הטוב. השיר שלך מצא חן בעיני ולכן הגבתי,כאשר אני מנסה לפרש אותו בצורה אחרת. מה שכתבתי לא היה שיר. נעניתי לבקשתך והגבתי על השיר שכתבת דווקא משום שמצא חן בעיני.והבנתי אותו. כולנו רגישים והרגישות לפעמים מטעה אותנו בנוגע לכוונות האנשים. ושוב כוונתי טובה. איתי לא יהיה לך שום צורך לריב.האמן לי. אין לי צל של ספק שאת השיר שלך אתה כתבת, אולם,כיוון שהחויות האנושיות של בדידות וכאב הן משותפות נתתי לך דוגמא- קטע משיר של משורר מפורסם מתחילת המאה. כולם כותבים על אותם חוויות,אולם בצורה שונה וגם התוצאה יוצאת שונה. יש לך כישרון,ידידי הטוב. אני רוצה שתמשיך לכתוב כאן בפורום. ושוב,באמת שלא הייתה לי כוונה רעה.

berry_zor

New member
באמת מצטער

אני באמת מצטער ,פשוט הרבה זמן אני כותב ורק לפני כמה ימים עם הצטרפותי לפורום חשפתי פעם ראשונה את השירים\טקסטים וכנראה לא הבנתי נכון וזה טיפה הכעיס אותי שמישהו אומר על מה שיצא ממני שהוא לא שלי. אני מקווה שאת גם לא כועסת כנראה בסך הכל היתה אי הבנה ואני מקוה שנמשיך להגיב אחד לדברי השני בסבולנות ורק מתוך רצון לעזור. ברי

למעלה