שיר מראש השנה

thesadman

New member
שיר מראש השנה

לפני המון שנים כשקטן הייתי באגדות וסיפורים יפים האמנתי נסיכות ואבירים חזקים וחסונים מכשפים קוסמים וגם אנשים רעים סמן אחד תמיד התרחש מעולם הטוב לא התייאש וכמה שהיה קשה ונראה בלתי אפשרי השקיע את כל כולו ואפילו לאוויר המריא החיים הם לא אגדות הם לפעמים סיפור עצוב יש בחיים המון ירידות והמון פעמים בפנים לנו כאוב הפרקים בסיפור החיים לא תמיד ברוגע מסתיימים ובכל דבר הם ממש שונים מדברי האחים גרים האוהבים חיים באושר ועושר זה לא תמיד כל כך נכון כי בשביל זה צריך כל הזמן לשמור על כושר ולהשקיע לתת להקריב ולהתאמץ זה העקרון! כשהתחלתי לכתוב חשבתי בכלל על משהו אחר לכתוב משהו קליל התכוונתי משהו קטן פחות או יותר זרמתי עם המילים זרמתי עם העיפרון זה טוב מאוד לזרום אבל יש רגעים שבהם פשוט צריך לעצור ולעגון ואולי זו גם הייתה חלק מהבעיה אולי לפעמים פשוט יותר מדי זרמנו עם האניה אולי ואני מתכוון מבחינתי לפחות היה צריך לפעמים לעצור, להסתכל להתבונן ועל הכיוון שאליו אנו הולכים,למחות. כשהייתי קטן בסיפורים ואגדות האמנתי אני עדיין מאמין אמנם גדלתי ובגרתי אבל עכשיו דבר נוסף אני מבין כדי להפוך את חייך לאגדה צריך להתאמץ לנסות ולהשתפר כל הזמן צריך להשקיע לתת להתפשר להבין להקשיב ולקבל ואז אפשר להצליח להיות נסיכה ואביר על סוס לבן אני כאן ורוצה לנסות הכל אני כאן והולך להשקיע בגדול הנר מבחינתי דולק עדיין ונכון שיש חורים בגדר ונכון שזה יקח זמן אבל לאט לאט הם ייאטמו בסיד טיט הרבה אהבה ומים דבר מתוק, אוצר מדהים וכל המחמאות אני רוצה לאחל לך שנה טובה עם כל הברכות שתהיה לך את השנה הכי מקסימה כי כל היכולות הנדרשות טמונות אצלך פנימה ואם נצליח או לא אי אפשר באמת לדעת אבל אני מאמין שזה יסתדר ויבוא יום (ייקח הרבה זמן) ותהיה מעורבת פה טבעת...

קוקי500

New member
יפה ..

כשהתחלתי לכתוב חשבתי בכלל על דבר אחר ניראה לי משפט שהרבה מאיתנו מזדהים איתו מעבר לזה מקווה שבמציאות הכל יסתדר ..

למעלה