שיר מרגש על הצופים

roimc

New member
שיר מרגש על הצופים

הצופים הקופים מן התחת הם יוצאים בשורה ארוכה כמו נזלת ירוקה אני בטוח שכולם מכירים את השיר המדהים הזה, הוא אהוב עלי ביותר. חבל שאתם לא יכולים לשמוע את הלחן שלו, מי יודע אולי פעם אני אקליט אותו ואשלח לכם !!!! חחחחחחחח איזה צופיפניקים מעצבנים! יאללה תפסיקו להתלהב מעצמכם! (ששששש.... תהיו בשקט שם... תנו למדריך לדבר).... חחחחחחחחחחחחחחחח

greeneye

New member
יו, אתה מה זה דפוק!

למה אתה נכנס לכאן אם אתה לא צופיפניק? ולמה מעצבנים? אתה מכיר מישהו מפה?!?! ולמה אתה חושב שאנחנו מתלהבים?!? לא, ברצינות מה זה צריך להביע? כמה שאתה משועמם?! או כמה שאתה דביל?!אולי תפסיק אתה להתלהב מעצמך, ולחשוב שכל מי שבצופים מעצבן ומתלהב?!?! פשוט הייתי חייבת להגיב! ב-
גלוש והתפוד שדומה לבוטן!

roimc

New member
שאלה

2 השורות האחרונות - הן בדיחה פרטית של הצופיפניקים? כי לא הבנתי מה הכוונה. טוב, מה יש לי לצפות מנזלת ירוקה....

גדולים ממני כבר אמרו

"Little pleasures entertain small minds" אל לכם להתחיל ולדוש בסיפורו של כל פוסק שפתיים זב חותם.

N i c k i

New member
אה... אידיוט?

טוב אני חדשה בפורום הזה... אני לא יודעת איך האנשים פה אבל ההכללה של "כל הצופיפניקים דפוקים" מטומטמת לאללה... מי מתלהב? ניסית פעם לבוא לצופים? זה כיף לאללה! אצלנו בכיתה מי שלא בא לצופים נחשב לחנון!

roimc

New member
!!!

את הצופיפניקית ואת עוד קוראת לי אידיוט?????????????????

roimc

New member
אל תשחקי אותה

זה שיר שכל צופיפניק נאמן שמע אותו מיליון פעם! זה מראה על ה"אהבה" שכולם מראים לכם !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Meijen Shaggy

New member
בדיוק, קלטת את הפרנציפ. ../images/Emo15.gif

רק שאני צופיפניק, ולא צופיפניקית.

מה הביעה שלך?

עם אתה לא אוהב את הצופים יופי אבל למה להיכנס לפורם שלהם ולריב משעמם לך.תעשה ביד במקום להתחיל מריבות אתה בושה לכל מי שלא בצופים כי אתה חלק ממאלו שלא בצופים, ולא חושבים כמוך. אני לא מבין איך צוות האתר משאיר את ההודעה שלך. לכל הצופיפניקים אני מצטער אני לא מכיר אותו אבל ניתקלתי בדומים לו תעשו מאמץ לא לשתף אתם פעולה ולהוקיע אותם.

roimc

New member
חזרתי לנקום

אחרי מס´ ימים שבהם לא ביקרתי בפורום המדהים של חבריי הצופיפניקים החלטתי לבוא ולבדוק מה התחדש. אז יש חדש ומישהו העז להציע שלא תתייחסו אלי!!! אז אני שואל: הרי צופיפניקים עושים הכול כדי שיתייחסו אליהם ובסוף אני יצאתי זה שרוצה תשומת לב?!?!?! אני פה רק כדי להראות לכם שיש מי שמקשיב לכם!!! ואפילו שכל הזמן אתם מצטדקים ומתחסדים ומשתיקים ילדים לא צוקי"ם (קיצור של צופיפניקים) כשהמדריך מדבר אנחנו עדיין פה בשבילכם. אם יש מישהו פה כמוני שלא אוהב את הצוקי"ם שיגיד! שלא יתבייש! אני למשל לא אהבתי את הצופים עוד מהיסודי שהם באו להדגים לנו איך קושרים שרוך פקעלק!!!! היום, שנים אחרי זה, אני עדיין נהנה לצחוק על ההתלהבות שלהם וזה קורה לעיתים קרובות כי יש לי צוקי"ם בכתה!! טוב אל תשכחו לקחת הכול בסבבה ולא להזניח את הלימודים! בסוף זה לא המדריך הצופיפניק שיפרנס אתכם, אל תשכחו את זה!

תגיד, משעמם לך בחיים?

כאילו מה הקטע שאתה בא ויורד עלינו?? מה אתה מקנא או משהו...?! אם הצופים לא היו מזיזים לך אתה בכלל לא היית נכנס לפה אז תסתום תפה... כי כולם יודעים ש... הצופים הם התקווה!!

לביא1

New member
חחחחחחחחח התקווה של מה?LOL

rompi אני איתך אני עושה סיור פורומים קטן בשביל הכייף אתה צודק במאה אחוז חחחחחחחחחחח אבל עזוב אל תבזבז פה זמן כמו שאני יוצא מפה מהר ועכשיו חחחח גם כן עוד תנועת נוער שמלאנית מפוצצת בהומואים מתלהביםעם ערכים של קרפדה מיוחמת.

אישה טיפשה

יש לי רק שאלה אחת... אם הצופים לא מעניינים אותך ואת אומרת שכולנו מתרוממים וכו´ אז מה את עושה בפורום שלנו לעזאזל????! זה אומר שאת מתרוממת?? או שפשוט את ממש מקנאה.

ענברֱ

New member
שיר באמת מרגש על הצופים!

הצופים היפים מן השבט הם יוצאים בשורה ארוכה עם חאקי ועניבה! זה אותו לחן, פשוט השיר יותר יפה!

למעלה