שיר משהו חזק!

Puskas

New member
שיר משהו חזק!

לא יודע אם שמעתם עליו..אבל זה חידוש של דודו אהרון למשינה..השיר המקורי מגעיל,לא סובל רוק..אבל החידוש חזק! דודו אהרון-הכוכבים דולקים על אש קטנה שיר חפלה חריף!

לדעתי ןלדעת רבים כאן הביצוע גרוע ביותר

עוד לא ראיתי זמר מזרחי שר טוב שיר רוק דודו אהרון אחלה זמר אבל עשה טעות שהלך על זאנר שלא נשמע טוב לכמעט שום זמר מזרחי טוב דודו עצה בשבילי ובשביל כל אוהב מזרחית תשאר בזאנר שלך כי שם אתה טוב כי שם אתה כוכב

aviv1003

New member
ביצוע מדהים של דודו אהרון! בתור מעריץ של ..

משינה,הוא הפגיז כאן. השיר הוא לא רוק קלאסי והלחן שלו נוטה לאתניות! לכן דודו אהרון עשה בחוכמה שחידש אותו והביא ניחוח חדש לשיר! להיט

מצטרף לדעתו של אצבעות עבות.

דודו אהרון זמר מצוין ללא ספק.אני אישית לא אוהב גירסאות כיסוי לשירים ישנים ובטח ובטח קלאסיקות של שירי רוק שזמר ים תיכוני מבצע.לדעתי היה חסר לו טיפת חומר להשלים את האלבום.גם ליאור נרקיס בזמנו עשה לתיסלם חידוש ולא אהבתי. ולגבי משינה זו להקה ענקית לדעתי הכי גדולה שקמה במדינת ישראל כל שיר שלהם הוא להיט ואני ממש לא בקטע של רוק ישראלי.

נ.ב. לא מסכים עם ההגדרה ביצוע גרוע ביותר.

שלא תהיה טעות אני לא חושב שהביצוע גרוע יש לו קול יפה והביצוע לא רע בכלל.

Puskas

New member
לדעתי שיר אש!

איזה יופי הוא שינה את המוזיקה בין הפזמון הראשון לבית ה-2 למוזיקת חפלה חזקה! המקורי מגעיל..כל מה שמשינה עושים זה מגעיל..הם גונבים מלאא שירים מלהקות מחו"ל והם מאוד פשוטים בנגינה שלהם.. אבל החידוש הזה? הוא עשה חסד עם השיר ויותר מזה..סוף סוף נקמה מזרחית אחרי הבדד העלוב של סינרגיה והגירסת רגאיי המעפנה לזוהר..

למעלה