שיר מ-א-מ-ם

קטנה15

New member
שיר מ-א-מ-ם

כל נדרי כל מילותי נשאתי אותם בכל משעולי נשאתי אותם צרורים הם איתי לך הוא הצרור אהבתי. כל אשר אמרתי וכל אשר אומר האהבה היא נדר נדר שהופר כל אשר אמרתי וכל אשר אומר האהבה היא נדר נדר שהופר. כל נדרי כל תפילותי כאבתי אותך בכל שבועותי יצרתי מילים כתובות בתוכי שבועת אמונים אהבתי. כל אשר אמרתי וכל אשר אומר האהבה היא נדר נדר שהופר כל אשר אמרתי וכל אשר אומר האהבה היא נדר נדר שהופר. כל נדרי כל ייסורי נשאתי אני את כל נעורי זו את שהפרת את כל שבועותי נשארתי אני וכל נדרי. כל אשר אמרתי וכל אשר אומר האהבה היא נדר נדר שהופר כל אשר אמרתי וכל אשר אומר האהבה היא נדר נדר שהופר.

אוייש כותבים מעמם...חחחחחחחח

יש ערב שירה? גם אני רוצההההההההה " גשם טיפטף".. מושיק עפיה..חייחיחיחיחייייייייייייייייי אל תלכי, בקשתי אל תלכי, עוד תראי שנינו נסתדר, בלילות כאבתי עם עצמי בימים חיפתי את אושרי, אם הכאב היה יכול לדבר, היית מבינה אותי יותר, זמן שעובר את שנינו שובר, בואי ננסה להתגבר את הולכת וחוזרת את יודעת ברגשות פגעת התקרבנו התרחקנו, מי יאמר לי להכין נעלמת? גשם טיפטף, משבר סוחף,שבור אני מכאבכ אל תעלמי, קיראי בשמי,פה זה נגמר, הכל עבר מסתובב ובתוכי כאב, לא מוצא פינה שקטה ללב השמיים גם בוכים עליי, את הלכת ונהרסו חיי אם הכאב היה יכול לדבר, היית מבינה אותי יותר, זמן שעובר את שנינו שובר בואי ננסה להתגבר..

עודדד, הפעם של אישתייי

אהוב יקר אני לא מצטערת שעזבתי בכזאת צורה אני יודעת שבפנים הייתי אמורה... תמיד היינו כנים לא אבזבז את זמנך אני עוזבת, תגיד ביי, כי אני יודעת מה עשית אמש תן לי ליידע אותך אני עוזבת בייבייייייי תן לי ליידע אותךךךךךךךךךךךךךך, אני עוזבתתתתתתתתתתתתתתתת בייבי תן לי ליידע אותך לא יודעת לאן אלך,אך אלך רחוק מכאן תן לי ליידע אותך, אני עוזבת בייבי..... הו יאאאאאאאא דבר אחד לפני שאלך, אני מקווה שתהיה בודד כי לי נמאס כל לילה לחכות לך בבית * מחכה לך בבית* תמיד היינו כנים, אז רק אקח את מה ששלי אני עוזבת תגיד ביי, כי פגעת בי בפעם האחרונה תן לי ליידע אותך אני עוזבת בייבי תן לי ליידע אותך, אני עוזבתתתתתתתתתתתתתת בייביייייייייייי תן לי ליידע אותך לא יודעת לאן אלך, אך אלך רחוק מכאן !!! תן לי ליידע אותךךךךךךךךךךךךךךךך עוזבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בייבי הו יאאאאאאאאאאאאאאאאא מה שלא יהיו התירוצים שלך אני בטוחה ששמעתי את כולם בעבר פעם אחר פעם שוב ושוב אני אומרת לך שאני זוקוקה לך עכשיו אני יוצאת מהדלת !! אני עוזבת! תן לי ליידע אותך, אני עוזבת תן לי ליידע אותך, לא יודעת לאן אלך, אך אלך רחוק מכאןןןןןןןןןןןן תן לי ליידע אותךךךךךךךךךךךךך, אני עוזבת בייבייייייי הו יאאאאאאאא הווווווווווו בייביייייייי אני כאן רק ליידע אותךךךךךךךךך הו הווווווווו הוווווווווווו הוווווווווו יאאאאאאאאאאאאא כאן ליידע אותךךךךךךךךךךךךך תן לי ליידע אותךךךךךךךךךךךךךךךךךך מורנדה בתגובה : תפסיקי לאיים עליו, ובואי אליי !!!!!!!!!!!! :) מורנדה,למה את חושבת שאלייך היא תבוא? כי אני אוהבת אותה אבל אהבה אמורה להיות הדדית נו,אני אקשור אותה למיטה, אתקשר ליניב וזה יהיה הדדי,אני ויניב עליה :) ככה את רואה את זה? מה רע בסאדו? סאדו? זה מה שאת רוצה? אני רוצה אהבה, אני רוצה נגיעה, ליטוף חיבוק.. אבל.. מורנדה? מה? שתקי עכשיו? כה למה? ככה! טוב אוף ביי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותיייייייייייייייייייייייייי <-----------this much----------------->

קטנה15

New member
חח טוב קודם כול

יש לי אמא חולה לפעמים יותר ממה שחשבתי היא כבר מגיעה לרמה שלי זה בלתי יאמן דבר שני שיר מדהים של הרב עוםר לוי המלך נישמתי נעצרה כשנשקת לשפתיי בחיוך של מלאך אחזת בידיי הרגשה מתוקה מציפה את הגוף את כמו חלום שבא לי לעוף אה... לחשת באוזני מילות אהבה...חיי לך נערה בטוב וברע גם,גם אם לפעמים קשה רוצה,רוצה שיהיה לך טוב גם,גם אם התווכחנו סתם אותך נשבע לנצח לאהוב תהיי לצידי בואי לחיקי בואי בואי והניחי את ראשך על כתפיי אל תחכי תהיי לצידי לא חשוב מה היה בואי ונתחיל מההתחלה כוכבים נוצצים,הלילה בהיר השמש עלתה חיממה את העיר ליבי נדם כשנשקת לשפתיי בחיוך של מלאך אחזת בידיי שינית חיי מקצה לקצה בלעדייך את עצמי איני מוצא גם,גם אם לפעמים קשה רוצה,רוצה שיהיה לך טוב גם,גם אם התווכחנו סתם אותך נשבע לנצח לאהוב תהיי לצידי בואי לחיקי בואי בואי והניחי את ראשך על כתפיי אל תחכי תהיי לצידי לא חשוב מה היה בואי ונתחיל מההתחלה לא חשוב,לא חשוב מה היה חשוב מה יקרה עכשיו ניתגבר על העבר, לדעת שכלום לא נגמר בעולמי שמך חרוט בשמי ולא חשוב מה היה... גם,גם אם לפעמים קשה רוצה,רוצה שיהיה לך טוב גם,גם אם התווכחנו סתם אותך נשבע לנצח לאהוב תהיי לצידי בואי לחיקי בואי בואי והניחי את ראשך על כתפיי אל תחכי תהיי לצידי לא חשוב מה היה בואי ונתחיל מההתחלה

קטנה15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עומר לוי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אכן מלך,עופר לוי * מה פורום רמלה? *

לא תשוב, היא הלכה לה אל העתיד, ליבי אבל וכמו חדל פתאום לפעום,הלכה לעד, אני כ"כ לבד, לא תשוב עוד ועצוב עוד לילה וגם יום אין לי לילה, אין לי יום גם לא שעה, לא מקום אין לי יום אבי, אין לי לילה,היא עזבה אבי,הו אללי לה לא כדאי היה לי, לא כדאי לה, היא עזבה לעד.. אלוקים, תסלול למעני את הדרך,אולי היא שם, מעבר ים, תבכה עליי הלכה לעד יופייה אבד אזכרנה, אוהנה עד אחרון ימי. אין לי שמש,אין לי כוכב אסיר לה בכי, מ א ו ה ב * פיזמון חוזר * לא תשוב היא הלכה ליבי אבל וכמו חדל פתאום לפעום הלכה לעד אני כ"כ לבד לא תשוב עוד ועצוב עוד לילה וגם יום אין לי לילה אבי ,אין לי יום קצת מפגר לי לשמוע פינק בווליום ולהקליד שיר של עופר לוי, אבל חיחיחי נו , מילא " נתתי לך הכל, בייבי שלי, אה אה " N U M B זה שיר שאני אוהבת !!!!! למה? כי הוא יפה מה יפה בו? זה שהיא לא מרגישה כלום יותר? כה, היא התגברה.. זה אפשרי על מה? עליו...... על מי? נו זה שיר...... אע מורנדה? מה? לילה טוב מה לילה? שש בערב תישני, זה בריא... חחחחחחחחחחחח ביי

למעלה