שיר נוסף שכתבתי -להנאתכם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שיר נוסף שכתבתי -להנאתכם

תפתחי את ליבך הוא לחש לי קלות מילותייך כאש מסירות כל ספקות אם ארצה לא אשוב אז אמרתי, מדוע? היא הרימה כתפה הפזמון שוב ידוע מתהפכת שעות מיטתה קש ואבן מכסה את עיניי בריחות של גן עדן השומרים מנקבים אוחזים שרווליה היא קרעה חולצתה הם הסירו בגדיה אהובה על כולם, נאמר אז עליה ולבשה היא לבן מטהרת פניה חיוכה כה יפה, משומר בצנצנת והיא שוב לאני מנסה, מחשבת מרשימה את כולם במבט מקרטע ורוצה מעצמי את קדרת דמעותיה.

3ויוי

New member
שירי,,../images/Emo45.gif

כמה שהשירה מייחדת אותך יקירתי ומותאמת באורח פלא לשמך,,,, מאחלת לך שפע והמון בריאות כמו שפע מילות שירייך . אוהבת ויוי.

maruan

New member
ואוו כמה שהמילים יפות מה זה מאיפזה?

למשוררת והסופרת הכי מקסימה
והכי מתוקה מאחל לך כול טוב מלאכית ANGEL והמון המון אושר ועושר ושתגשימי את כול חלומותייך אינשאללה בע"ה
אני מצדיע לך מרואן

ל3

New member
תודה לשניכם

על המילים החמות והעידוד שגורמים לי לרצות לכתוב עוד ועוד..

קטיפה

New member
מתי יוצא הספר שירי יקירתי../images/Emo24.gif

את ממש מדהימה! את ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש משמ שממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממ שממש מממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש כשרונית!

danaSha

New member
|שירי שיר שירי!../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif|

לא ידעתי שבנוסף לכל מעלותייך את גם משוררת! א ת בטח כותבת גם שירים באנגלית,רוצים לראות! המון בריאות, וצהריים טובים לכולם,ריטה

ל3

New member
תודה לכולם../images/Emo9.gif

שירים באנגלית עוד לא כתבתי אבל זה על הכוונת. בנתיים אני כותבת למגירה בלבד ( ולכם כמובן) ויש לי כבר 17 שירים ( זה עבק די חדש אצלי). בכל אופן, תודה על המחמאות והפירגון- אתם פשוט מקסימים.

למעלה