שיר נחמד ששלחו לי ל-60 שנה לישראל כפרות עליה

NoFaR815

New member
שיר נחמד ששלחו לי ל-60 שנה לישראל כפרות עליה

וסתם כי נחמד לראות אותי אדומה
> יום הולדת הוא יום של שמחות > אך גם חשבון נפש, אולי לא פחות. > במיוחד למדינה שעד גיל שישים > נשארה בלי בן זוג לחיים. > > בעצם לא פלא שהיא לבדה > במצב של היום מי ייקח את ידה? > נכון שהיא יפה, יש לה כל הנתונים, > תבור וגלבוע במקומות הנכונים, > > במרכז יש שפלה שעושה לה מותניים, > בצד שמאל לב רגיש - ירושלים. > גם למעלה בראש היא שומרת על רמה > ובמזג שלה ידועה כחמה. > > בקיצור, היא נראית באמת תענוג > ובכל זאת עוד טרם מצאה לה בן זוג > וזה, כנראה, כי היום הגברים > מחפשים באישה גם דברים אחרים. > > קודם כל לאישה בגילה זה חובה > שתהיה להציע נדוניה טובה, > רצוי נפט או זהב, דברים של ממש > ולה יש הרי רק חלב או קצת דבש. > > שנית, היא אמנם נראית טוב לגילה, > אבל מתנהגת ממש כמו בתולה. > חשדנית ביותר לגבי מחזרים, > לא מרשה שייגעו בכמה אזורים. > > ומסוגלת לכעוס ולכסח ראשים, > אם רק יתקרבו למקומות הקדושים. > כל הפחד הזה מקורו בילדות, > > בתסביך רדיפה ותסביך יהדות. > > ובינינו - בכלל - היא קצת מתוסבכת, > לא ברור עוד בדיוק לאן היא הולכת. > נולדה על בסיס שוויוני סוציאליסטי > וחיה סגנון קפיטל שנורריסטי, > > משחקת בתולה ששונאת ת'בנים, > אבל מחממת את כל השכנים. > בקיצור, אם לומר זאת ישר, בלי בושה, > רק פראייר ייקח לו אותה לאישה. > > מסתבר שבכל זאת יש פראייר אחד, > קוראים לו דוד סם, אמריקאי נחמד, > מאוהב בה נחמד לא?

adii1201

New member
יפה אהבתי../images/Emo45.gif

את תמיד מוזמנת להכין פעילות ליום העצמאות ה-60

HilaZ1

New member
אחלה שיר../images/Emo70.gif

אבל לא הבנתי מה הקשר של דוד סם

m o r 1 0 2

New member
אהבתי ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

איזה שיר יפה