שיר סביב א-מיניות

DogsPCI

New member
סקס הוא רכיב מרכזי ברוב הצורות השונות של זוגיות...

&nbsp
גם נשים רבות רוצות ומחפשות סקס, בטח ובטח עם בן-הזןג שלהן... מה הבעיה בדיוק? ואם הן לא תקבלנה, גם הן תלכנה...
&nbsp
אין נכון ולא נכון, מי שלא מעוניין בסקס (גבר או אישה) שימצא פרטנר/ית מתאים/מה שגם לא מעוניין בסקס.
&nbsp
מה הקשר לגברים? אני רוצה בזוגיות מישהי שנצא לבלות יחד, טוב? ואם אכיר מישהי שלא אוהבת לבלות אף-פעם, לא אהיה איתה. מה לא ברור?
&nbsp
נ.ב. ואכן אפשר להפריד בין כאלה (נשים וגברים) שמחפשים *רק* סקס (וגם זכותם כל עוד הם גלויים בעניין). ובין כאלה שמחפשים *גם* סקס, שגם זה לגיטימי. ובין כאלה שמחפשים "בלי סקס".
&nbsp
כולם לגיטימיים כל עוד זה גלוי ומתאים לשני הצדדים.
&nbsp
ולפותחת השרשור, את לא אמורה לספק יחסי מין כדי לספק את הצד השני!! ואם את עושה זאת, את בטח לא יכולה לבוא לאף-אחד אחר בטענות.

אני גם לא רואה בעיה בזה שאנשים רוצים סקס.
אבל תכסיסים מניפולציות וכד' זה לא לעניין ודוחה.

שיר סביב א-מיניות

אני מינית? אני א-מינית? אני בתחום האפור, בין לבין.
אם כבר נושא הפורום הוא ''בינו לבינה'', אז הבחור עזב אותי בגלל זה. אין יותר ''בינינו''.
משום מה, למרות שאני זו שנעזבתי, העולם מצדיק אותו!.
''את לא תמצאי בן זוג שיקבל את זה''. כולם בטוחים שיש להם תשובה...
אני מוצאת את עצמי צריכה להצדיק את ההתנהגות שלי, את הצרכים שלי.
נעלתי את שער ביתי לאחר שעזב ויחד עם זאת, נעלתי את השער אל גופי.
לא אתמסר כי אני מחויבת חברתית, רק אם ארצה. הנה שיר שכתבתי על כך:
https://www.youtube.com/watch?v=ni9NkDjBWto

Shamy

New member
כמה דברים

1. יש היום מספיק א-מיניים שמחפשים מערכות יחסים לא מיניות יש אפילו פורום א-מיניים ממליצה לך להסתכל שם.
2.תודה שחלקת עמנו שיר זה תמיד נחמד לקרוא
3.לא אומר שמצדיקה את הבחור אבל כן אפשר להבין למה בחור לא מסוגל להיות במערכת יחסים לא מינית רומנטית בהנחה שהוא טיפוס מיני זה לא אשמתו זה לא אשמתך כל אדם הוא כפי שהוא בשל נטיותיו המיניות ויש לכבד זאת ולהגיע לסוג של הבנה ולפעמים יש מצבים שנאלצים להסכים על לא להסכים...אני מאמינה שעוד תמצאי את האחד שלך

supersonic777

New member
אם אני בהנהלת תפוז,הייתי מבטל את כל הכוכביות האדומות האלה!

למעלה