שיר| עופר ניסנוב ורומיק - רוצה את זה חדשששש!!

OferNisanov

New member
שיר| עופר ניסנוב ורומיק - רוצה את זה חדשששש!!

שיר חדש שלי ושל רומיק תחכו לסוף השיר יש הפתעה חח http://www.youtube.com/watch?v=6OB3687-1w8 ליריקה: רומיק: היא חרמנית אני והיא מחסלים קונדומים בסטוקים היא אוכלת ת'בננה שלי ואז קוראת לי מוגלי רואה אותי ומרטיבה עושה לה הורמונים ונשבע שטווב לי שאת גונחת בדוגי היא לוחשת רומיק בוא תמשוך ת'פוני אולי יהיו לך אחריי אבל לא יהיו לך כמוני אם הסקס איתי זה פשע נעים מאוד אני טוני מונטנה בואי כפרה בובו בואי כפרה בחורה מאוד מוכשרת גם מוצצת גם שרה אוהבת סקס פרוע שלוש שעות עדיין לא די לה מיתפשט מורידה לי תמיכנס אומרת מחדש מתחננת לנחש מבקשת ארס חושבת שזה דבש סתובבי אחורה אני מסטול אז בלי תנאים כי בסטלה את ניראת סבבה את נראת מרשים אחרי שתי כוסות של וודקה את מוקפת אנשים ות'אמת לא שמתי לב בכלל שיש לך נמשים עופר: שתי קריצות שתי מבטים ועניינים מתחממים מביא לה סוכרייה שלא נגמרת היא אומרת זה טעים אני יראה לך כוכבים ראשים כחולים כמו דרדסים את נשארת רק לילה בזריחה את כבר תיסעי מותק תנסי לעשות את זה בקלאסה מורידה את החולצה צועקת ויוה לה ראסה ובאסה בסוף היום את נכה אני יקרא לך איציק סאסא ומילה שאת צריכה ללכת למוסד גמילה בלי שום קשר לסמים דיברתי על הסוכרייה מותק מה ניהיה חצי מילה את ערומה ונשמה אני נשבע שאת הרבה יותר סוטה עם וודקה רדבול בוורידים אחרי שאת שותה ובמיטה עושה קסמים היא מוציאה לי ת'ג'יני על הספה עושה סמים עם חזייה וחוטיני מקפיצה שוטים של מרטיני מותק תביני שממרק ילדים את בחיים לא תשמיני

למעלה