שיר על גישור שלא הלך

שיר על גישור שלא הלך

גישור קצת שונה... נראה אם תצליחו להבין לבד
לא האמונה שלך היא שקובעת אלא האמונה שלך בי ואני מאמינה שנולדנו לדעת שאנחנו שייכים אחד לשני אם זה אמיתי אנחנו נצליח לשרוד, גם אם כולם נגדנו תסתכל לי בעיניים ותבטיח שלעולם לא תוותר עלינו רק זה יציל אותך כי הדרך לאהבה היא כואבת ואם זה שגוי לאהוב אותך אני לא רוצה להיות צודקת ואם ההורים שלי חושבים שזה רע והם מקשים עליך תדע שאני אוהבת בלי תנאם ובלי תנאים גם ארוף אליך
ואולי הם צודקים כשהם אומרים שמקומנו לא ביחד אלא בנפרד כי אנחנו אנשים שונים ושונים העקרונות בין אחד לאחד... זה דבר קשה מדי בשביל אהבה וקשה לגשר על הפער אז תן רק לומר לך תודה עם כל הכאב והצער
ותמיד תזכור שהאהבה שהייתה הייתה אמיתית על אף האמונה שתמיד אני אזכור אותך שתור זה שנטע בי תקווה. תודה... *מוקדש לדודי, החבר הראשון שלי.

tamarhp

New member
די, נמאס

אני מפסיקה סופית (ב"נ) לכתוב שירים. הרסת לי את החשק. השירים שלי נראים כל כך עלובים ביחס לשירים שלך!

היי, תמרוש

זה לא נכון. השירים שלך יפים מאד. אני כותבת שירים יותר עם רגש, זה לא אומר שזה יפה יותר!! השירים שלך לא עלובים!! הם יפים ומלאי חיים! הלוואי עלי לכתוב שירים כ"כ מקסימים ושובי לב. זו לא בעיה להתחבר לרגש של האנשים עם שירים עצובים, זה חוכמה לכתוב שיר שמח! זה קשה! ואני גאה בך, כי זה משהו שאני לא מסוגלת...

tamarhp

New member
../images/Emo10.gif

אני עדין מקנאה. והשירים שלי.. נו, אני יותר בקטע של לכתוב שירים קלילים כאלו (כמו בכרטיסישי שלי), אבל זה שירים שאף אחד לא מתחבר אליהם בגלל שהם קלילים.. ומל'שות - יש לך כשרון מדהיייים! ד"א, מתי ההצבעה כבר? ואיך מצביעים? ול-מ-ה יש רק 3 מתמודדים, ששלושתן בנות דתיות??? חוצמזה שזה לא כיף, כי מתוך 3 מועמדים יבחרו 2, ורק אחד ישאר בחוץ.. אי אפשר לעשות במקום זה 3 פרסים של מקום ראשון-שני-שלישי, ואז שלושתנו נזכה?
תתחילו לכתוב!!!!

זה נכון וזו חוצפה.

3 הכותבות הן דתיות. מה קרה, חילונים לא רוצים גישור? נו, תוכיחו שכישרון כתיבה לא שייך רק לדתיים
מה איתכם? מתנדב, למה מה קרה שאתה תעלה רעיון כזה מקסים ולא תשתתף בו? אני לא מרשה!!! ויזיני, כשרון כתיבה יש לך, עכשיו רק צריך לתרגם את זה לשיר או לפרוזה
יויו, מה איתך? פלסטיק? נבצר? מישהו? למה רק אנחנו? (והקטע זה שרובם בכלל לא טורחים להגיב על השירים, זה כאילו התחרות היא בין חנוכה ובינך וביני וזהו
) עידן, או שיר או קבקב ענקי, מה אתה בוחר?
אני מתכוונת ברצינות - זה לא יעבוד אם רק אנחנו נכתוב... אה, ותודה, תמר

tamarhp

New member
בואי נסכם

ש3תנו יוצאות מהתחרות עד שלא יצטרף מועמד חילוני זכר! יאללה, שיר לא חייב להיות בחרוזים!! ואפשר לחבר גם סתם קטע יפה!! ועידן - תבחר: שיר, או 3 קבקבים ענקיים?? (יותר נכון 6 - לכל אחת יש ברוחשם 2 רגלים)

הרגת אותי מצחוק עכשיוL../images/Emo13.gif

מסכן עידן, מה רוצים ממנו... אבל אני מסכימה. עד שלא מצטרף לתחרות בן אדם שמתקיימים בו אחד מהתנאים הבאים: א' - הוא בן זכר ב' - הוא חילוני טהור וגמור (
) אנחנו פורשות

tamarhp

New member
אני מקווה רק

שהמלאכית מסכימה... עד שהיא הטריחה את א' המסתורי...

לא הבנתי מי זה א'...

כן, חנוכה המלאכית צריכה להסכים. בטח שהיא תסכים... GirlsPower...

תמרוש...בטח שאני מסכימה../images/Emo8.gif

אני אתן ל-א' לנוח בנתיים
, וכשנחזור לתחרות (כמובן לאחר שאחד מהחבר'ה החילוניים יכתוב שיר או מה שבא לו)נחזור ובגדול
היכונו לקרב הגדול
ו...באמת מסכן עידן, מה יש לכן איתו עם הקבקבים?? הילד לא ישן כבר לילות בגלל טראומת הקבקב.... (הוא סיפר לי...אבל ב-ששששששש... שהוא קם באמצע הלילה וצועק "רק לא עם הקבקבבבבבבבב"
) <ווואייי עכשיו הוא בטח בקריז עליי... עם היד על המקלדת לכיוון המסר אישי
>

מתנדב

New member
מלאכית, חל איסור מוחלט על

מנהלי הפורומים להשתתף במבצע
בכל אופן אני ינסה לאמץ את הרעיון שלך ולכתוב גם משהו חביב....

tamarhp

New member
פסיכופטיות שכמונו

אנחנו מנסות בכוח לגרום לעצמנו להכשל...

tamarhp

New member
הקפצה!!

גם בשביל שתקראו את השיר המהמםםםםםםםםםםםםם הזה, וגם בשביל שתראו את ההמשך שלו (תתחילו לכתוב שירים, פדלאות!!)

למעלה