שיר על הכוונת

שיר על הכוונת

השיר שנמצא על הכוונת הוא יש לך כוח! איפה ממוקם השיר בסולם השירים האהובים עליכם של כפיר? [לא מיספרים, בכלליות]: אומן שהיית רוצה לשמוע את הגירסא שלו לשיר: האם לדעתך שם השיר מתאים לו? אם לא - איך היית קורא לו? איזו אווירה השיר משרה עליך? באילו רגעים אתה הכי אוהב לשמוע אותו? איזה חלק בשיר אהוב עלייך במיוחד? השורה האהובה עלייך בשיר?: אם היתה לך אפשרות לשנות משהו בשיר, מה היית משנה? האם לדעתך הקליפ מתאים לשיר? במידה ושמעת אותו בהופעה - איך הוא? זה או זה: יש לך כוח או אמונה? משהו נוסף שיש לך להגיד על השיר: לכו על זה

inbarIL

New member
זה אחד הדברים הכי כיפיים שעניתי עליהם../images/Emo3.gif

איפה ממוקם השיר בסולם השירים האהובים עליכם של כפיר? [לא מיספרים, בכלליות]: ממ..כאן אני חייבת להרחיב
בדר"כ כשאני מתחילה לשמוע אומן, אני מתחילה דרך השירים היותר מוכרים שלו (במקרה הזה זה היה "אמונה" ו"יש לך כוח") ואחר"כ, אחרי שמגלים את שאר השירים..אני בדר"כ יותר מתחברת לפחות מוכרים, ליותר..מתחת לפני השטח.
ככה ש"יש לך כוח" הביא אותי להרבה מהשירים של כפיר, ואני מאוד אוהבת אותו, אבל אחרים יותר.
אומן שהיית רוצה לשמוע את הגירסא שלו לשיר:וואו
טוב זה די צפוי
אבל הייתי רוצה לשמוע את עברי שר את זה, אבל בגרסה מאוד מאוד שונה. מאוד שקט, ורק עם גיטרה אחת, ולהוריד מממממש הרבה את הקצב, שיהיה איטי. אחח
האם לדעתך שם השיר מתאים לו? אם לא - איך היית קורא לו? מתאים מתאים
איזו אווירה השיר משרה עליך?אופטימיות
באילו רגעים אתה הכי אוהב לשמוע אותו?כשאין כוח וצריך קצת עידוד.
או בהופעות
איזה חלק בשיר אהוב עלייך במיוחד? השורה האחרונה
. השורה האהובה עלייך בשיר?:כנ"ל
"לא נשאר לי כלום מלבד זכרון, וזכרונות זה לא מה שהיה" אם היתה לך אפשרות לשנות משהו בשיר, מה היית משנה? לא הייתי משנה, אבל באמת הייתי שמה גרסה איטית מאוד ואקוסטית..כמו שאמרתי למעלה. האם לדעתך הקליפ מתאים לשיר?לא יודעת..צריך לחשוב על זה..האמת שזה קליפ שאני פחות אוהבת..אני חושבת שכפיר התקדם אלפי צעדים מאז. וחוץ מזה, איפה הלהקה איפה?
[אונצ'וק
] במידה ושמעת אותו בהופעה - איך הוא?אחד הביצועים שממש ממש דומים לביצוע שבדיסק:) זה או זה: יש לך כוח או אמונה? אמונה, בכל אופן.. משהו נוסף שיש לך להגיד על השיר: שיר מצוין
באמת

../images/Emo126.gifס'כפרה שאת. הוצאת לי את המילים מהפה.

אין לי בשביל מה לענות יותר
ענית את כל מה שרציתי להגיד
עברי שר את יש לך כוח
נשמע מדהים!! "לא נשאר לי כלום מלבד זיכרון, וזכרונות זה לא מה שהיה" שורה מהגאוניות ששמעתי, בכלליות.

inbarIL

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך!!

אני פשוט אוהבת אותך

זה יהיה חופר, כרגיל../images/Emo13.gif

השיר שנמצא על הכוונת הוא יש לך כוח! איפה ממוקם השיר בסולם השירים האהובים עליכם של כפיר? [לא מיספרים, בכלליות]: אממ האמת היא במקום דיי נמוך, דווקא את הסינגלים שיצאו הכי פחות אהבתי משאר הדיסק. אבל כולם טובים.. אומן שהיית רוצה לשמוע את הגירסא שלו לשיר: נועם פנחסוב
הוא התחיל לפחות בתמונע חח.. האם לדעתך שם השיר מתאים לו? אם לא - איך היית קורא לו? אממ כן אבל גם היה יכול להתאים "לא נשאר לי כלום" או משו בסגנון
איזו אווירה השיר משרה עליך? של הזדהות, וכוח להמשיך הלאה
באילו רגעים אתה הכי אוהב לשמוע אותו? ממ בדר"כ את הדיסק של כפיר אני שומעת ברצף כזה, והוא תמיד ראשון.. אז כשבא לי לשמוע כפיר
איזה חלק בשיר אהוב עלייך במיוחד? אממ הסוף.. "לא נשאר לי כלום מלבד זכרון, וזכרונות זה לא מה שהיה.." השורה האהובה עלייך בשיר?: מה שכתבתי למעלה אם היתה לך אפשרות לשנות משהו בשיר, מה היית משנה? לא הייתי משנה כלום, הו עוצמתי וטוב כמו שהוא האם לדעתך הקליפ מתאים לשיר? ממ.. כן אבל יכלו ללכת על רעיון יותר נועז... לדעתי זה היה הולך טוב עם השיר, קונספט יותר מסובך.. במידה ושמעת אותו בהופעה - איך הוא? אעהעההה.. אמנם הייתי באחת, אבל הוא כיפי כ"כ בהופעות
זה או זה: יש לך כוח או אמונה? יש לך כוח! משהו נוסף שיש לך להגיד על השיר: אחלה סינגל להתחיל איתו
כפרעל הכפיר הזה הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo214.gifיש לנו כווווווווווווווח ../images/Emo124.gif

להתעורר בבוקר שוב, יש לי ת'כוחחחחחחחח להיות בעבודה שוב! [[תתעלמו]] איפה ממוקם השיר בסולם השירים האהובים עליכם של כפיר? [לא מיספרים, בכלליות]:2-3..לא סגורה על זה.. אומן שהיית רוצה לשמוע את הגירסא שלו לשיר:נינט טייב!
האם לדעתך שם השיר מתאים לו? אם לא - איך היית קורא לו?הכי מתאים לו, מה זאת אומרת?! איזו אווירה השיר משרה עליך?של כוווווווווווווווווווווווווווח [לירות בהם כשהם עוד ישנים] באילו רגעים אתה הכי אוהב לשמוע אותו?וואו, בכל רגע! איזה חלק בשיר אהוב עלייך במיוחד?"יש לך כוווווווווווווווח להתעורר" השורה האהובה עלייך בשיר?:נו, אחד למעלה!^^ אם היתה לך אפשרות לשנות משהו בשיר, מה היית משנה?את הקטע של היריות. האם לדעתך הקליפ מתאים לשיר?אחד המוצלחים
במידה ושמעת אותו בהופעה - איך הוא?תמיד הופעה זה יותר טוב
זה או זה: יש לך כוח או אמונה?יש לך כוווווווווווווווווווווח משהו נוסף שיש לך להגיד על השיר: יש לי ת'כווווווווווווווח

למעלה