"שיר על פי הפורום"- והפעם:

"שיר על פי הפורום"- והפעם:

EVERYBODY HERE WANTS YOU אני לא יודעת מה לגביכם, אבל אני חושבת שזה אחד השירים הכי סקסים בעולם. יש בו כמות גדולה של חושניות וקסם... עוד רמז לאיך המוסיקקה של ג'ף הייתה יכולה להתקדם, אילו רק הייתה לו הזדמנות... מה החמשבות שלכם לגבי השיר (ליריקה, לחן, משמעות, חוויות אישיות)?

Guybrush Marley

New member
../images/Emo118.gif

מצטער שזה לא קשור... אבל הייתי חייב. "עוד רמז לאיך המוסיקקה של ג'ף הייתה יכולה להתקדם, אילו רק הייתה לו הזדמנות..." טעות תמימה או פליטה של התת-מודע, נועה?

נכון! ואפילו הגבתי שם...

חחח וואיי, אני ממש מרחפת בשבועות האחרונים. מה החיבור האישי שלך לתאטרון?

Leather

New member
יש לי הערה מאד לא עדינה

אז אני נשארת ליידי, ולא אומרת. אבל אני מאד מתגלגלת מצחוק. חוץ מזה, לאמא ולי היה דיון על כל עניין ה"כוסית זה כינוי משפיל לנשים" ואני דווקא אומרת- זה לא, אם נעצים את המילה (תחת הסכמה שאין מילה יותר נעימה- וכולן לא נעימות באותה המידה) נוכל להעצים נשים. שכן, למה שאיזשהו איבר יחשב למשפיל? ביחוד זה שמבטא נשיות. (מבוא לפמיניזם. אמא תותחית כה)

lollapalooza

New member
זה עדיין דוחה.

אישה לא צריכה להסתכם באיבר כזה או אחר, זה דבר ראשון. אין מילה יותר נעימה למה? להגיד שאשה היא יפה? מה עם המילה "יפה", למשל? חוץ מזה, כמו בכל שפה, גם בעברית יש מילים בוטות. אותי זה מגעיל, השימוש הזה במילים כאלה ועוד המחשבה שזה מחמיא, אלוהים ישמור. בעיני אשה שחושבת ש"כוסית" זה מחמיא, היא אשה עם הערכה עצמית מאוד נמוכה. למה שיחמיא לי שמכנים אותי במילה כ"כ בוטה, שתסכם את כל כולי באיבר אחד, שעם כל הכבוד, לא אמור להיות פומבי בשום צורה?

Guybrush Marley

New member
../images/Emo118.gif

יש כל כך הרבה דיונים על זה בכל כך הרבה פורומים, זה נמאס כבר. יש בנות שרואות את המילה 'כוסית' מחמיאה - כי ככה זה השתרש בשפה, למרות המקור השוביניסטי הדוחה שלה.. ואז מגיעים לעובדה שגם המילה נקבה היא שוביניסטית בגלל המקור שלה... וסתם, אני חושב שבסביבה אינטיליגנטית, כשמשתמשים במילה אין לזה השפעות נוראיות. אגב, בקשר למה שאמרת, המילה כוסון היא דווקא מאוד פמיניסטית - גם בגלל הסיבה שהמקור של המילה הוא תואר (אמנם תואר וולגרי, אבל תואר) לבחורה יפה, אבל מעבר לזה - אם מצרפים לגבר בתור תואר את איבר המין הנשי וזה נחשב דבר טוב וחיובי - זה מאוד פמיניסטי, לדעתי. עכשיו, בבקשה, בואו נפסיק לדבר על זה?

Leather

New member
המ, אני דעתי חלוקה פה

הוא "סקסי לפי הכללים"- וחבל, כי כמעט על אחד יכול. לבאקלי, הריי, יש את היכולת הווקאלית והאנרגטית להפוך כל שיר לטיפה סקסי (עיינו ערך: mojo pin, גרסאת so real, אלו הדברים הקטנים שהופכים אותו לשיר סליזי בצורה חיובית). זה שיר נהדר, שאני ממש אוהבת (וגם את הקליפ), אבל יש בו דברים קטנים שמונעים ממנו להיות מושלם, בעיקר זמרות הליווי לדעתי. כן, ממש אפשר לדמיין את באקלי עומד על במה במועדון ג'אז אולדסקולי כזה ומבצע את השיר, עם הזמרות ליווי והכל אל מול אישה או שתיים שיתעלפו. והוא שיר מעולה מבחינת מלל-לחן-ביצוע. אבל הוא לא האהוב עלי, או הסקסי ביותר שלו, לטעמי.

AndreaCorr ©

New member
אני חושבת שבקול שלו

יש משהו שהופך בערך כל שיר לסקסי. המילים קלאסיות אבל האמת שזה לא אחד השירים המועדפים עליי שלו. אני ממש אוהבת את הקטע של "I know the tears we cried have dried on yesterday..." מה שכן, הליווי מעצבן לטעמי.

למעלה