שיר על שחקני הפועל בש,לפי המנגינה..

שיר על שחקני הפועל בש,לפי המנגינה..

של "כלא צבאי". נ.ב:השיר נכתב מתוך כאב אמיתי של אוהד שרוף ולא במטרה לרדת על מישהו! יושב אני באיצטדיון, רואה אני תביזיון, מתחנן לשחקנים, תלחמו יא קונוסים, שוערים כל יום באים, משחקים סופגים ועוזבים, שחקנים בלי נשמה, בקבוצה האדומה. הירידה כה קרובה, ונוזלת עוד דמעה, אוהדים לא מוותרים, למגרש הם עוד באים. אנא אלוקים, תעזור לאדומים, למה אלוקים, שחקנים לא נלחמים, למה אלוקים, הנהלה של מפגרים, שלח קצת רחמים. רחמים מפה ברח, אופיר חיים פתאום סרח, ויש לו אחד בוגד, כן אתה מר בונפלד, ההנהלה גרמה הכל, הכאב כל כך גדול, והינה עוד גול, של שחקן יריב "גדול". לא מתאים לנו ירידה, יאללה חבר`ה מלחמה, בחיים לא נוותר, הקבוצה לא תתפורר. קחו מפה ת`יו"ר, שבלב עשה לי חור, קחו את המנכל, בגללו זה המנכל, פטרו תמאמן, ונאמר לכם אמן, תעיפו את כולם. אני רוצה שוער, שלא יספוג יותר, כאלה רביעיות, ויפסיק את הבושות, יאללה יעקב טרנר, תעיף את זינו מהר, יאללה ראש העיר

מוצארט

New member
אני הטמבל היחיד?

מה זה השיר הזה? "כלא צבאי"? אנ'לא מכיר. של מי זה?

X יו יו S

New member
חחחחחחחחחחחחחח

הא ואני פחדתי להגיד שאני לא מכירה

נוריאל אילנגייב, אבל..

תחפשו נוריאל, ככה הוא קורא לעצמו... דרך אגב למי שלא יודע, הוא באר שבעי משלנו.. גר קרוב לוסרמיל

חחחח למי שרוצה תשיר לא שאני שומע

דיכאון אבל בכול זאות יושב אני בין סורגים, כבול אני באזיקים מתחנן לאלוקים, שימותו מלשינים יום ראשון של מעצר, השופט עלי גזר עשרים ושמונה יום מחבוש, ואני תופס ת'ראש יום שני של ביקורים לקחו את כל האסירים ואני לבד בתא אלי לא באה חברה אולי מצאה בחור, שהוא חופשי ולא סגור אותה הוא לי לקח אני לבד, והוא איתך הוא עוד יחזור לתא, לגועל נפש של מיטה הוא יחזור לתא החוקרים הבני זונות, פתחו עלי בחקירות רק חכו אצא בחוץ, יעשה ממכם קצוץ המשתפ"ים חוגגים, רק חופשות הם מקבלים אני לא מניאק כמו כולם, יש מצפון לבני אדם המשתפ"ים חוגגים רק חופשות הם מקבלים אני לא מניאק כמו כולם יש מצפון לבני אדם קחו את המדים, שהרסו לי ת'חיים קחו את הכומתה, שבגללה אני בתא קחו את החוגר, לא רוצה אותו יותר קחו את הדיסקית אני רוצה קב"ן, שיוציא אותי מכאן אני רוצה רופא, שיוציא אותי מזה קחו לי ת'גרביים, שהסריחו לי במים קחו אותי מכאן...

לגו'ובנקים ביכם...

זהו שיר של ג'ובנקים,ששירתתי בצבא,והיינו מגעים למקומות של ג'ובניקים להתאמן, הייתי שומע את זה המון...וזה היה כתוב גם על העמדות.. אז ג'ובניקים,שיהיה לכם אחלה שירות ואם אתם משרתים עדיין תהנו מכל רגע. נובמבר 2000 כבוד.."הכאב שבלב הבעיות שבנפש",גד' 430.יווו,כמה זמן לא רשמתי את זה.....

מוצארט

New member
אז רגע...

הבחור הזה - נוריאל, הוציא דיסקים וכאלה? ולפי סגנון הכתיבה אני מבין שהוא שר מזרחי.

למעלה