שיר עם תקוה..........(לגיוון)

amore

New member
שיר עם תקוה..........(לגיוון)

טרי,טרי,לוהט. פרידה לקיץ הקיץ עבר,חלפו ימות החום הכנרת חופיה,נצבאו בחום הירדן הסוער הפך לאחר והירוק על ההרים,יבש מצמרר. הנוף היפה משמים הוא נראה ציפורי השמים צמאים למים חיות השדה בוהות לשמים הגשם מתבושש,לרדת חושש. הכרמל מגבוה מביט ביזרעאל העמק מצטנף,מיובש משתעל הנחלים את מימם איבדו מזמן הים מתחנן את מימיו לרענן. זה סוף הקיץ סוף החום הארץ אומרת לקיץ שלום הסתו בפתח עומד,לארץ אומר חזקי ואמצי וממטרים עליך אפזר. ובאחת,כמו זה נס,הירוק חוזר להתנוסס הנחלים במים מתמלאים,את חיות השדה מרווים השמים בתכלת אפורה,את המים מחזירים חזרה העמק נמלא בשירת ציפורים. הכנרת חוזרת לחופים ישנים הירדן בחוזקה שוב זורם במימיו הקוצפים העולם שוב חוזר לצבעים ירוקים וחיים חדשים מבצבצים ויוצאים.

מיכל@בר

New member
וואוו.... איזה יופי לקרוא את הדברים

האלה. ובטח שבעיקר את השורה הזו: וחיים חדשים מבצבצים ויוצאים.. יישר כוח, איש יקר

amore

New member
על רקע הקשיים שעוברים על ..........

חברות/י הפורום,אני חולם ומקווה שכוס המרורים כבר התמלאה מעל ומעבר והעתיד צופן לנו רק בשורות טובות וכרגע אני עוצם חזק,חזק את העיניים ומבקש מריבונו של עולם שבשמים,אנא שמע נא בקולי ויותר לא אבקש,אלי.

שלום לך המורה!

חשבתי שאולי כוס המרורים יותר דומה לגלגל עונות השנה. יש קיץ וחורף ואביב וסתיו. ולא בטוחה שהיא התמלאה עד תום. או שנשמע מעכשיו רק בשורות טובות. אז חשבתי שאולי בעצם כדאי שתתפלל, שנדע להתמודד עם כל מה שיבוא. אחת שבקושי סיימה תיכון

הו המורה!

התכוונתי שאין דבר כזה שמלאנו את המכסה שלנו.. ולכן אם אתה כבר מתפלל, אז כדאי לבחור תפילה יותר אפקטיבית.. ככה, פתאום הפכתי למחריבת מסיבות ברגע.. אוף.. אני. הנה אני חוזרת בשקט לשולחן האחרון בטור השני. וממשיכה לקשקש בשקט במחברת תגיד.. מה שלומך? אחת שלך

benni (mac)

New member
מאותה כיתת הרגש

אותה כיתה שנטענה שהיא כיתת החיים להזכירך... ה א ה ב ה ,כמו שכתבת , אחרי שהבאתי ציטוט של פיטר האמיל , אז אמנם התפרצתי , ואני בסך הכל לא מורה, ולא ה-מורה,אלא עוד תלמיד ,אז מעוד שולחן באותה כיתה , התלמיד הזה , משום מה אולי מתיימר , ואולי לא,ממש חש את תחושתך , ואומר לך כך... בפשטות , כל קשר בין החרבת מסיבות , והחרבות בכלל ,ובינך,לא קיים. לילה טוב

../images/Emo39.gif

כן. צודק. עוד רגע חוזרת לעצמי מפסיקה עם הבכי. אפשר לעבור לשבת לידך?

ת´שמרו לי גם מקום..יש לי דמעות משלי

אולי יהיה יותר קל ביחד..... ובגלל הגובה אולי אני אשב מאחור לא להסתיר. בכלל איך כולנו תלמידים של החיים.... וכל פעם עוד קצת.

../images/Emo79.gif כשרון, כמה רגישות צריך כדי

לדעת לתת גם אויר לנשימה כשכבד וקשה. כל הכבוד.

למעלה