שיר ע"פ הפורום

שיר ע"פ הפורום../images/Emo70.gif

שבוע שעבר היה את קחותי.. והשבוע אלהההההה שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אוהבים את הקול של תום בשיר? משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10? תהנו :]

Z A M i

New member
אין ניתוח...

זה שיר שמבוסס על כלום.. תום אמר על זה משהו באיזה 2 הופעות.. שזה שיר לא קשור, ושיר שהוא נכנס איתו לאולפן הקלטות והיה לו את המנגינה והוא חיבר במקום את המילים.. "אני יודע שנסעת בהודו הסתובבת והסנפת את המזח"? קיצר. חסר משמעות..

HiPpiE Boy

New member
אף פעםצ לא חיבבתי את השיר

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? אני יודע זה מוכר וכמה מנוכר אני וודאי נשמע|שמישהו יסביר לי מה זה מנוכר??| ושורה שממש מפריעה לכם? השורה הזאתי שהיא מעשנת את המזח...אניווי מעניין אם באמת יש לזה משמעות..למה דווקא מזח? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא תודה אוהבים את הקול של תום בשיר? לא מיוחד משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום.... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? עישנת את המזח/קורא לה למי הייתם מקדישים את השיר? למי שבגד/עזבו אותו ציון לשיר 1-10? 1

למעלה