שיר פצצה

שיר פצצה

הן / עופר בדיחי הפרידה כה קשה הימים אפלים את עזבת בלי סיבה לרעות בשדות זרים ערפל מסביבי בוהה בשמיים הדמעות ניגרות ויבשו העיניים הן אמרי לי הן ואלייך בזרועותייך אתנגן איך אמרי לי איך כה קשה הייתה הפרידה ואתנחם מי ידע מכאובי מי ישבע תפילתי האם אלי עוד תשוב ותמחי לי דמעתי אחבקך בשתי ידיי ואלחש לך יפתי זכרונות העבר העולים מתוכי הן אמרי לי הן... זה שיר ישן, שכל פעם שאני שומע אותו אני מתרגש, מה השיר עושה לכם???

חולה על השירים שלו!

שיר כתבתי למזכרת
"שיר כתבתי למזכרת לך אישה עלם דרכים
(אני חושב שאלה המילים פה) במבט אחד או שניים חשנו זאת ללא מילים על אותו ספסל ישבנו סיפרנו קורות חיים סודות צפונים שהסתערנו גילינו רק במבטים לא השם ולא הכתובת נשארו בי חרוטים רק דקות איתך ידעתי היו כנועם הצלילים אין לי דרך להגיע אל אותו מבט אוהב בלילות אני יודע בדיוק כמוך את הכאב שיר כתבתי למזכרת לזכור דמותך בליל אפל לחוש שוב באותו הרעד שגרם לי מבטך את תואמת לי בנפש לעירעורי הנסתרים ובליבי את הולמת כאהבה ממעמקים לא השם ולא הכתובת נשארו בי חרוטים רק דקות איתך ידעתי היו כנועם הצלילים אין לי דרך להגיע אל אותו מבט אוהב בלילות אני יודע בדיוק כמוך את הכאב. ... לא השם ולא הכתובת נשארו בי חרוטים רק דקות איתך ידעתי היו כנועם הצלילים אין לי דרך להגיע אל אותו מבא אוהב בלילות אני יודע בדיוק כמוך את הכאב. "

למעלה