שיר פצצות!!!!!!

tal89

New member
שיר פצצות!!!!!!

כשתיקראי את המכתב עוד ההיה רחוק אבל בתוך לבך עוד יהיה קרוב אולי זה כואב שפגעתי בלב נסי להיתחזק רק לא להישבר........... אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו שוב כותב מיכתב נער מאוהב מיצטער שלך שיקרתי והלב כאב רציתי לנסות להיות על אחרות היום אני מבין שגרמתי לך לבכות המילים יסבירו לך את מה שבי עובר בכול לילה מיסתתר ואותי זה שובר שום דבר לא עוזר רק אותך אני רוצה תוותרי ילדה קטנה זה יכאב מעט... רק אותך אוהב סלחי על טעויות למה את לא מבינה שאין לי אחרות עם ליבך ניפגע מבקש סליחה רוצה לחזור ולך לומר מיצטער ילדה תיפתחי ליבך רוצה רק לראותך אלא החיים שאנו אוהבים עם כבודך ניפגע מבקש סליחה לא יכול לחיות שאת כה רחוקה ולשיר יש כמובן עוד המשך אבל אין לי כוח לחפור!!!!! מקווה שנהנתם ליקרוא את השיר הפצצה!

יווו איך זה דומה לשיר של יוסי עדן..

שהולך ככה: רק אותך אני אהבתי לא רוצה לחיות בכבודך אני פגעתי עשיתי טעויות רוצה לחזור ולך לומר מצטערת ילדה זה כואב שאת סובלת תסלחי ילדה... רעות

אני יודעת שזה ישן....

ואת רוב השירים של יוסי עדן אני לא ממש מכירה... אני מכירה רק את חלקם... אז לא ידעתי שהוא "עשה" את המכתב 2... רעות

tal kk

New member
אם היית לידי הייתי מוריד לך כפאה

שני השירים האלה של יוסי עדן יא פגרית

tal89

New member
ח........חח....ח.ח.ח.ח. ../images/Emo153.gif../images/Emo148.gif

מה יש לכם רק כתבתי שיר יפה! מישהו יודע מי שר את השיר להיות חופשיה זה ניראה לי הולך ככה... את אומרת זה לא יגמר וטוענת שאין לך אחר את לא יודעת שאת פוגעת ואת הלב שלי זה שובר משהו כזה... מי שיודע שיכתוב את המילים ומי שר את זה... נו אז הגיע פורים למה אתם מיתחפשים?.. לאיזה מועדון אתם יוצאים?..?..

אאאאההה אני מכירה את השיר הזה......

זה הולך ככה..: את רוצה להיות חופשייה... תינהני תני ניננהההה..... תינה ני נינאני נינאני נינאנהההההה.... חחחחחח אני יודעת לאיזה שיר את מתכוונת אבל אני לא זוכרת את המילים בעל פה.... רעות

tal89

New member
מזה מצחיקה מהסרטים!

נו ייאלה באמת אני מיתכוונת מי מכיר?....................

למעלה