שיר פרידה

גליתוי

New member
שיר פרידה

מחפשת שיר פרידה מוצלח עם בובות לילדי גן. חוצמזה אני מתחילה לעבוד השנה עם גנים צעירים במיוחד, יש למישהו טיפים או רעיונות איך להחזיק את הקטנטנים איתי לאורך שלושתרבעי שעה?הגילאים הם החל משנתיים וחצי. אשמח לרעיונות טובים והפניות לשירי משחק מוצלחים. תודה גלית

סיגל עדי ,אירית אבן חן ,ליאורה שלזינגר ...

אילאיל שרון,מאיה בר שלום, מלכה שידלובסקי.......פרפר נחמד....ועוד..... אני משתמשת המון בשיריהם ובשירים הקלאסיים הישנים והטובים להפעלה ולתיאטרון סיפור בגנים. אירית הוציאה דיסק חדש- פיצפונים מתאים במיוחד לצעירים עם קריצה לבוגרים. שירי משחק כולל חוברת הדרכה. מומלץ!!! לסיגל עדי יש דיסקים מקסימים ואני מאוד אוהבת את קולה הענוג והקצב הנכון. אילאיל המקסימה וליאורה מערוץ הופ........ לגילאים הצעירים ישנם סיפורים שמותאמים להם ותוכלי ללוות את הסיפור במוסיקה מהיצירות שלמעלה , בובות כובעים ואביזרים.... לדוגמא : הסיפור "לבד על המרבד" את מכינה את כל הדמויות על ספוג מציירת וגוזרת ובעזרת הילדים והשיר המקסים של ליאורה שלזינגר את מספרת את הסיפור בשירה והמחשה. אפשר גם את: "אליעזר והגזר" "המטריה הגדולה של אבא" "לולי שבלולי יוצא לטיולי"......בתמונה...................
ועוד....... שיר פרידה מוצלח יש לאירית ולאילאיל צרי איתם קשר. [אירית גולשת פה]

לבד על המרבד....פשוט פשוט......אני יכולה

לצייר לך את הגיזרה. את יכולה להגיע אליי ואעזור לך להכין.

גליתוי

New member
תודה רבה!

תודה דבי על כל ההפניות, אני באמת אחפש את הדיסקים שהמלצת עליהם. לבד על המרבד הוא באמת מצוין לקטנטנים והרעיון לעבוד על ספוג בדו מימד הוא מצוין, אמנם אני מושכת לכיון הבובות הממוחזרות אבל בהחלט אשמח לרעיונות פשוטים וקלים להמחזת סיפור חדש כל שבוע. הסיפור "הענן המצונן" מאת ? אולי אפשר להפגש? אני מתחילה לעבוד על הצגה בנושא מיחזור ואני נורא לבד פה בצפון! אם זה אפשרי אשמח! תודה על הכל גלית

הענן המצונן הוא סיפור שכתבתי בעקבות השיר של

אירית אבן חן: "ענן מצונן מתעטש בשמיים...הפצ'י הפצ'י .............ענן מצונן זה לא יפה, אם אתה מתעטש שים יד על הפה...................

גליתוי

New member
מצוין לי

רק תגידי באיזו שעה ואיפה ואני שם! אם תוכלי לצרף מס' טלפון לתיאומים. המספר שלי הוא 0577605996 תודה לך דבי להתראות גלית

למעלה