שיר פתיחת התוכנית- רחוק\דניאלה פיק

ש י ר כץ

New member
מחפשת..!!! עזרה!! דחוף!!../images/Emo10.gif

אני מחפשת את השיר של הסידרה ואני לא יודעת איך קוראים לו!!
בקשה למי שיש לשלוח לי דחוףף!!!!תוסיפו תגובות...1!!
פלליז!!

SeXxy GirL 2

New member
אממ אוקה..

לשיר קוראים "רחוק"- דניאלה פיק.. את יכולה לישמוע אותו ב 91fm...

אם אפשר בכלל לכנות אותה זמרת...

למה בחרו בה לשיר את שיר הנושא??? הקול שלה פשוט מזוויעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ד י א ט ה

New member
דוחה נכון?

הייתם צריכים כולכם לשמוע את הביצוע שאפרת גוש ולהקתה דפקו לשיר הזה בהופעה האחרונה בבארבי ת"א. הייתם מתעלפים.

er 4ever

New member
../images/Emo40.gifהמילים../images/Emo40.gif

קרדיט למאמי girl שוב מתעוררת במיטה זרה מול אורות חמים של עיר קרה לבדי לא.. נשארת לא נוגעת לא רואה לא נוחתת ולא ממריאה איך תדע מי אני? ומתוך שמי התכלת, איתו אני נופלת אבל אם רק תבטיח לי שלא תיקח אותי גבוה רחוק כל כך אני אזכור אותך עד שתשכח אם רק תבטיח לי שלא תיקח אותי גבוה רחוק כל כך.. שוב עם המדים החשופים עלי מתאפרת להסתיר פני.... מכולם לא למטה לא למעלה לא בצד לא איתך ולא עם אף אחד ומפה לאן? ומתוך שמי התכלת איתו אני נופלת אבל אם רק תבטיח לי שלא תיקח אותי גבוה רחוק כל כך אני אזכור אותך עד שתשכח אבל אם רק תבטיח לי שלא תיקח אותי גבוה רחוק כל כך!

ש י ר כץ

New member
../images/Emo24.gifתודה!!

ואיי ממש תודה את חמודים! ו.. חח...באמת לא היו צריכים לבחור בדניאלה לשיר וזה באמת זוועה אבל המילים דווקא נחמודות... ואני ראיתי את ההופעה של אפרת גוש וזה היה מושלם!!

er 4ever

New member
אין בעד מה...

ובקשר לדניאלה פיק- גם אני הייתי מעדיפה שמישהי אחרת תשיר את זה... אבל, זה מה יש

ד י א ט ה

New member
לאנשים ש

חושבים שהשירים הם של המבצעים, כמו האנשים שחושבים ש'קח אותי' הוא שיר של נינט טייב, - השיר לא של דניאלה פיק, אלא של יוני בלוך וברק פלדמן. היה חשוב לי לציין

ד י א ט ה

New member
הבנתי יפה מאוד

רק חבל שיש אנשים שלא יודעים את זה. וכמו שאמרתי חושבים שהשירים הם של המבצע, שהוא כתב אותם ושהוא הלחין. אולי את פשוט לא מודעת לתופעה הזאת או שזה לא מפריע לך.

flymy

New member
אפשר להוריד את השיר באתר הלא רשמי

אפשר להוריד את השיר באתר הלא רשמי של ערוץ 10 ... מי שנתן לכם השמעה בלעדית וראשונה של השיר ושל פרטים רבים על הסדרה. כנסו לעמוד תוכניות > מיני-אתר של פיק אפ > עמוד אקסטרא ... תהנו

למעלה