שיר קטן לטובת המצברוח

sjarjar

New member
שיר קטן לטובת המצברוח

אני אוהב לישון להיות תמיד בתוך חלום אני מוכרח לישון וכך עובר לי כל היום כמה זה טוב מיטה עם שמיכה של פוך עבה כל היום כל הלילה למה אי אפשר

beagle

New member
איזו הצטרפות מקרים...

אני בדיוק עכשיו מתה לישון...

beagle

New member
לא. אני הכנתי בסיס לרולדות עד 2

לפנות בוקר. אצלי הם לא נתנו לי מבטים אלכסוניים. הם נתנו לי מבטים שטוחים לגמרי. אחרי שמגלגלים אותם הם נותנים מבטים לעומק, ובסלסול.

sjarjar

New member
כן, אבל אצלך לפחות הם היו לבנים

כמו אשכנזים חולי צהבת...אצלי הם התחרו בתחרות מלכת היופי של חופי ריו-דה-ג'אנרו...

beagle

New member
השיזוף אינו בריא....

האם הטארטלטים לבשו ביקיני ונענעו את ישבנם לקצב הסמבה?

sjarjar

New member
נענועים זה נאני

לא הטארטלטים שלי. הם יותר כמו התימנים - יושבים בשקט על הרשת ולועסים גת.

nani nani

New member
../images/Emo46.gif נענועים זה לא אני!!!

וחוץ מזה למה הם צריכים להגיע למצב תימני?? תמרח אותם בקרם הגנה!!

sjarjar

New member
בבדאי שזו את

ככה כתוב בספר החוקים: כמומחית לשירים - מוצצ המשוררת כמומחית לבדיחות - נאני המנענעת וכמומחית לתמונות - פיקית, כי היא הכי פוטוגנית.... זה לא אני המצאתי את זה.

יניבניב

New member
על זה אמרה כבר התימנייה:

"אני ובעלי ממש כמו ג'חנון נכנס בשישי יוצא בשבת"......

sjarjar

New member
חנהל'ה התבלבלה

איך עוד פעם ברית מילה והיא עודנה בתולה גם האבא לא זכר איך זה בא לו בן זכר (לא זוכר את השורה הזו) הביאני אל בית היין, הביאני אל בית היין...

יניבניב

New member
עמוק עמוק העצב בעיניים

עמוק עמוק היין במרתף הלילה את ליבי אקרע לשניים לך ולגביע הנוטף אל תשאלני אל אל תשאלני איך בני אדם נולדו לצחוק ולחייך בני אדם נולדו לפרוח וללכת כרוח הנושבת בשלכת דולף דולף הדלף דולף ומייבב עברו עלי שנות אלף שנות אלף שבלב נגן ליבי הלילה לי, לי, לי, לי, לי, לי, לה , לה נגן נא לעולם לי, לי, לי, לי ,לם

sjarjar

New member
בלב הפרדסים ספסלים לשבת

ושלד של קרון, אך לא רכבת ועומד רציף ישן, אשר שנים רבות הוא לא ראה עשן, קטרים ורכבות רק ציפור לבנה, מעל הרציף ציף ציף מעל הרציף ציף ציף מעל הרציף ציף ציף ציף מעל הרציף ציף ציף מעל הרציף

יניבניב

New member
על הכותל המזרח עשן שחור ופיח

השער ייסגר מנעול וגם בריח שם כומר וחזן ומואזין על צריח ובאגן הים הרוח שר ומשהו בתוך הלב אומר לי כך או כך תרצה או לא תרצה שלך לעד כותל המזרח

sjarjar

New member
כן כן מי חלם אז בכיתה

כשלמדנו לדקלם על חומותייך ירושלים הפקדתי שומרים שיום יגיע ואהיה אחד מהם

beagle

New member
אז בבית הספר על הקיר תמונה

והאיכר חורש בה את האדמה.

sjarjar

New member
לואי ה-16 עלה גרדומה

ראשו מונח מתחת לסכין שאלו אותו: "היש לך מה לאמר" ואז לואי השיב בחרוזים