שיר קטן שכתבתי...

Ranger One

New member
שיר קטן שכתבתי...

מילא אם המצב בפורום יחסית איטי ואני כבר כתבתי שיר פאגאני קטן אז אני אחלוק: Thou art the joy of all joyful things. Thou art the door that is open to welcome. Thou art the stid running on the plains. Thou art the grace of the swan swimming. Thou art the shininess of all beautiful things. Thou art the flame that is burning at midnight. Thou art the light of the rainbow in the sky. Thou art the grace of the fairy in flight. (נ"ב הבית הראשון נכתב בהשראת Gaelic Prayer של Lisa Thiel)

Thingumajig

New member
למה באנגלית ארכאית../images/Emo35.gif

ובכלל למה המשיכה הפאגאנית לאנגלית של המאה 19,18? מה גם שהשימוש הוא תמיד מעורב, אוצר מילים של אנגלית חדשה עם "thou art" ו "ye" מדי פעם. למה

Ranger One

New member
תראה...

אני ישבתי וכתבתי, זה מה שיצא. אין לי מושג למה. נווד, בבקשה תחסוך מאיתנו את ההרצאה על ההיסטוריה על middle-english. בבקשה! לא! תפסיק! די!

אני בהלם

מאיפה צץ הצד הזה? ואני כבר הייתי בטוחה שאתה דרואיד חסר רגישות... i learn somthing new every day... מורשמת לטובה ליה

The Wraith

New member
ג´סטין - החש אתה בטוב?!?!

ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה.................. ג´סטין אנג´ל כותב שיר אהבה..................?!?!?!?!?!??!! למה זה לא מסתדר לי עם השחצנות הטיפשית והיומרנות חסרת המעצורים שנפלטת מבין שפתיו העוקצניות של "ידידינו" ג´סטין אוף דה אנגל?

שאלה בקשר לשיר (יותר תהייה)

האם השיר הזה נכתב למישהי/מישהו מסויים/ת, גשמי/ת או רוחני/ת? (והאם הוא קשורה לסקס שקיימת במשך שבע שעות... סתם בצחוק, בבקשה על תענה על השאלה השנייה- בבקשה, בבקשה אל תענה על השאלה השנייה...) ליה

Ranger One

New member
מה זה היה?!

תענה על השאלה שנייה? בבקשה לענות על השאלה השנייה? את רוצה שאני אפרט באיזה תנוחות היינו? כמה זמן? כמה פעמים היא ואני גמרנו? השיר נכתב למישהי מאוד מיוחדת שלא קשורה בכלל לשבע שעות הארוכות והמייזעות של סקס מזעזע חושים שקיימתי. למה את שואלת?

למעלה