שיר ראשון מתוך הדי וי די

romens

New member
איזה נוסטלגיהההה!!!!

היה מטורף באותו לילה/בוקר!

handlessman

New member
שיאללה איזה איכות!!!

שינו קצת משהו באווירה עם המצלמות, לא יכול להסביר מה... אבל הרחפת עשתה עבודה מצוינת. ראו כל הזמן את הזאת מהסוכנות היהודית (עם הלבן) משתגעת... בכלל צילמו את האנשים הכי מצחיקים בקהל XD לא יכול כבר לחכות!!!

glitter8

New member
נכון אליפות??

גם אני התלהבתי מהרחף, תשמע..זה ההבדל בין היי דפינישן בהפקה אמריקאית להפקה, לא רוצה להגיד איזה, שקרתה לפני יותר משנה ועוד לא טרחו להקרין אותה בכלל בטלויזיה..

handlessman

New member
רק הבעיה היא...

שרובנו לא נוכל למצות את כל מה שמציע ההיי דפינישן, כי צריך טלוויזית היי דפינישן בשביל זה...

glitter8

New member
עד שאני אראה את הדי וי די הזה

כבר תהיה לי טלויזיה כזו.. יש שם קטע שקצת בלתי אפשרי לי לראות בימים אלו.. אני אחכה עם זה קצת לפחות עד שאקבל דווח מדויק על אילו שירים עלי לדלג..

איזה כיף!

הכמה דקות האלה ממש הכניסו אותי לאווירה, והחזירו אותי שנה אחורה....שכחתי כמה כיף היה!!! האיכות מעולה ממש, איזה כיף לראות את זה...פשוט...אין דברים כאלה! כבר לא יכולה לחכות לשבוע הבא.... כמה כיף היה, ועוד יהיה כבר אמרתי?!?!? בכלל, הזכרתי את המילה כיף????. :)

glitter8

New member
../images/Emo33.gif../images/Emo33.gif

כן..את לא מעודכנת ברכילות..

שטו?

מה הלך כאן? מה זה ההודעות ה-OUT OF THE BLUE האלו? ייתכן שגם אני לא מעודכנת ברכילות???

glitter8

New member
שאני אצרח את זה בקול רם?

נו, ההתלהבות שלי לתיעוד היתה מוקדמת מדי בשנה שעברה. מי שלא הבין עכשיו, יבין כשיצפה בדי וי די סייג לחכמה שתיקה די לחכימא ברמיזא ואני זזה עכשיו מהמחשב, אז מי שמת מסקרנות יכול להתקשר.

למעלה