שיר ראשון שאני מפרסמת!

lucy666miyuki

New member
שיר ראשון שאני מפרסמת!

היי, אני דיי חדשה בפורום תפוז בכלל, ואני כותבת כבר כמה שירים ואף פעם לא הראתי אותם, "ילדת הגשרים". ילדת הגשר השבור. לפני לא הרבה זמן, חייה ילדת הגשר. בכל ימיה בנתה גשרים, וקישרה בין ערים, אך יום אחד, ללא שום הודעה, אחד הגשרים התמוטט. שתי הערים הכי אהובות, הכי חשובות, והכי נוחות איבדו את הקשר. וילדת הגשרים הקטנה לא ידעה כיצד לבנותו חזרה. ילדה קטנה ומפוחדת, יוצאת לבדה לעולם, כאשר הגשר הכי חשוב, התפרק בגללה. ------------------------------------- נו, איך?

koryz

New member
ברוכה הבאה

טוב אז בתור נציגת הפורום (רק עד שבן-חורין ישוב), ברוכה הבאה!. (כל השאר ביישנים, לא נורא, יעבור) אני מנסה לנתח שירים או אנשים לרוב אני טועה בגדול אבל עד היום לא קם האדם שיעצור אותי אז ככה:) לי זה נשמע כמו אדם, לצורך העניין את. שכל הזמן מנסה, למצוא חן, ללכת על גחלים לוהטות. ללהט בקיצור בין קרובי משפחה חברים וכו', תמיד למצוא חן (ילד סנדוויץ?) כנראה שזה קשר ממש קרוב הייתי מהמרת על אחד ההורים או אח\ות בקיצור מישהו שלוקח את גורל כו-לם על הכתפיים שלו מנסה לפשר מריבות אבל נשאר בלי הדבר או האדם שהכי חשובים בשבילו בהתחשב בגילך, בחיים שעברת וכו' הייתי אומרת שגשרים אפשר לאחות לבנות ולעצב מחדש מצד שני, מי אני שאביע דעה, ואולי טעיתי לגמרי? **אהבתי**

koryz

New member
נו, כרגיל צדקתי?:)

האמת שאי אפשר לדעת כלום משיר במיוחד אם הוא מומצא, בדוי או נרשם על חברה או קרוב משפחה אחר אפשר לנסות... לנחש, דברים כאלו.. בוודאות, את האמת שלך, רק את יודעת ועדיין, אפשר להנות ממנו בלי לדעת כלום! ותמשיכי לכתוב, הפורום צמא לאנשים שכותבים מהלב אז מה איתם? הם לא בקשר בכלל? שרפו את הגשרים?

למעלה