שיר רוהאן+מפגש שישי האחרון בגן סאקר

Unrealtanas

New member
שיר רוהאן+מפגש שישי האחרון בגן סאקר

בוקר טוב. ביום שישי האחרון בגן סאקר היו מרוקאים ששיחקו כדורגל וגירשו אותנו מהמקום הרגיל שלנו. ארץ דונלנד חיברו שיר לפני כמעט שנה כנגד רוהאן. השיר כאן חיברנו את שני אלה, ונוצר שיר גן סאקר. תשירו את המילים על השיר נגד רוהאן: מרוקאים אנו באים/חגי אלקיים השחר בגן סאקר הלארפרים מתעוררים פניהם פונות לשם---> שם המרוקאים גורשנו מביתינו הפכנו נוודים השחר עוד יפציע מרוקאים, אנו באים! פזמון: מרוקאים אנחנו פה אנחנו, כבר באים! לא יעזרו לכם, הכדורים אל מול הזעם שלנו, לארפרים. מרוקאים אנחנו פה, אנחנו, כבר באים! כבשנו אותכם פעם! נעשה את זה שנית! כשבעינינו זעם נסתער אל החזית! אינכם יודעים מה מסתתר בלארפרים! מרוקאים אנחנו פה אנחנו כבר באים! [שוב פזמון] שלכם, חגי.

Lochnar

New member
הממממ

כן, רק שהמרוקאים יפתחו אותכם מכות אם תבואו אליהם, ודונלנד בסופו של דבר היו משתלטים על הרוסים השיכורים, רוהאן.

NacroMittler

New member
אני לא כל כך בטוח

שהם יצליחו לפתוח אותם במכות... אני אישית הייתי הולך לשם עם מקלות בייס-בול (ואני לא צוחק, זה באמת מה שהייתי עושה)

raistlin majere

New member
בתור דונלנדי לשעבר

אאאחחחללללהה שיר!!! ממש אהבתי חחחחחחחחח עם היה לי זמן הייתי מצטרף ללחימה אבל כמו כל י"בניק.... זמן אין לי הרבה:\\ אז תדעו אני איתכם! אם לא בגופי...בנפשי!!!! מוות לערסים!!!!!!!!!!!!

למעלה