שיר רוחות מלחמה איפה אפשר להוריד את השיר אני כל כך רוצה אותו בתודה יואל בן משה ירושלים
S sportnet New member 17/3/05 #1 שיר רוחות מלחמה איפה אפשר להוריד את השיר אני כל כך רוצה אותו בתודה יואל בן משה ירושלים
T Tami A New member 17/3/05 #2 שיר הנושא אני משתתף בבקשתו של הכותב מעליי השיר הוא שיר מדהים ואני ממש רוצה לדעת איפה אפשר להורידו / או איך אפשר לקנות אותו? תודה מראש
שיר הנושא אני משתתף בבקשתו של הכותב מעליי השיר הוא שיר מדהים ואני ממש רוצה לדעת איפה אפשר להורידו / או איך אפשר לקנות אותו? תודה מראש
T Taeir New member 17/3/05 #4 גם אני! אני יושבת שעה על אימיול...מצאתי כמה שירים עם השם הזה, מקווה שזה השיר המסויים הזה, אם למישהו יש קאזה שזה יותר טוב רק שזה לא עובד לי, תכתבו "רמי קלינשטיין - רוחות מלחמה" אם זה מוצא...דברו איתי אני אתן את האיי סי... צ'או
גם אני! אני יושבת שעה על אימיול...מצאתי כמה שירים עם השם הזה, מקווה שזה השיר המסויים הזה, אם למישהו יש קאזה שזה יותר טוב רק שזה לא עובד לי, תכתבו "רמי קלינשטיין - רוחות מלחמה" אם זה מוצא...דברו איתי אני אתן את האיי סי... צ'או
A Amber New member 17/3/05 #6 אתם לא מוצאים את השיר... בגלל שהוא עתיד לצאת כרצועה באלבומו החדש של רמי קלינשטיין... עוד מספר שבועות... לא יצא כסינגל עדיין או כפסקול לסידרה
אתם לא מוצאים את השיר... בגלל שהוא עתיד לצאת כרצועה באלבומו החדש של רמי קלינשטיין... עוד מספר שבועות... לא יצא כסינגל עדיין או כפסקול לסידרה