שיר שאני מאוד אוהב ....

שיר שאני מאוד אוהב ....../images/Emo79.gif

-ת-מ-י-ר- -ס-ו-ל-ט-נ-ה- {אמא יקרה שלי} זה כואב לי ועצוב ! אין טעם בלעדייך, שאת אינך ! בשמך קראתי, לי לא ענית ! עצמת כך את עיניך לעולמים ! עכשיו בשמיים, היא בין המלאכים ! אותך לעד אזכור אמא יקרה, אמא יקרה ! את היית לי קרן אור, את הארת את עולמי ! אך קשה לי בלעדייך, בלילות רואה דמותך ! אלוקים ישמור עלייך, אתפלל רק בשבילך ! אלוקים ישמור עלייך, אלוקים יאיר דרכך ! אמא יקרה שלי אזכור אותך לעד ! השמיים אפורים, בתפילות בוכים איתי ! את שוכנת במרומים, אמא אין לי עוד חיים ! עכשיו בשמיים היא בין המלאכים ! אותך לעד אזכור אמא יקרה ! אותך לעד אזכור אמא יקרה ! ימים חולפים, לא מאמין שכך לחיות אפשר ! בלי להבין איך כך בין רגע הכל קרה ! לעולמים הלכת לך, אם יקרה ! האם את יודעת, האם את שומעת ! ספרו לי מה קרה ! למה היא עזבה, למה היא עזבה ! בלילות חולם עלייך, את היית ואת אינך ! אמא לא יכול יותר, אמא לא יכול יותר ! בלילות מול כוכבים, מתחנן לאלוקים ! שמור על המלאך שלי, שמור על המלאך שלי ! אמא יקרה שלי אזכור אותך לעד ! השמיים אפורים, בתפילות בוכים איתי ! את שוכנת במרומים, אמא אין לי עוד חיים ! עכשיו בשמיים היא בין המלאכים ! אותך לעד אזכור אמא יקרה ! אותך לעד אזכור אמא יקרה ! *****רותם***** בלאט סוקה .... אלטיזאח´ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן קולולולולולו.... נהנהנהנהנהנהנה ....

למעלה