שיר שאני מחפש שנים !!

• פותח הנושא leb1
  • פורסם בתאריך

leb1

New member
שיר שאני מחפש שנים !!

היי חברה...יש שיר אחד שאין לי מושג איך קוראים לו שאני מחפש אותו כבר שנים , זוכר את הקליפ פחות או יותר..היה שחור לבן כזה וירד גשם ..ומייקל הולך ברחוב... אשמח אם תתנו לי את השם ! תודה!

TalovesMj

New member
stranger in moscow

שיואו איזה מרגש שמת לב כמה שואלים בזמן האחרון?XD

g a g a

New member
../images/Emo207.gifחברי פורום MJ../images/Emo70.gif כולכם מוזמנים ל...

קומונה החדשה של ג'נט ג'קסון
תרגישו חופשיים להציג את עצמכם ולהשתתף שם בדיונים!
גלישה מהנה, איריס וחגית

dancing gabriel

New member
נצל"ש- השיר החדש מהאלבום יוצא בסוף חודש...

סתםםםםםםם פשוט חשבתי על כל השירים הנוסטלגים שאנשים העלו בשרשור המוזיקאלי ואז נתקלתי בשיט הזה:[ מ1991 נראה לי...XD. זוכרים? אחד הקורעים...מניאק מי ידע אז (או כיום) מה הוא אומר....

unb®eakable

New member
האמת שיש כבר אישור רשמי ל 4 שירים חדשים

רק שנמתין עד ל סוף 2007 כדאי לקבל אותם. AFTER EXCLUSIVE DISCUSSION WITH RAYMONE BAIN , REVEALS MICHAEL IS CURRENTLY FINISHING UP HIS CHOICE OF 4 SINGLES DUE FOR RELEASE BY THE END OF 2007 ! EXCLUSIVE ! An on-going feud with a Fox News reporter has led Michael Jackson’s manager to reveal the star’s future plans exclusively to MJStar. Jackson’s manager, Raymone Bain, has spent the past few days wrangling with Fox News reporter Roger Friedman. Friedman alleged in a column on Wednesday that Jackson had fabricated claims that he was working on a new album, claiming the the star was actually bed-ridden and addicted to painkillers. The infamous columnist, despised amongst Jackson’s online fan community, further alleged that Jackson would be forced to sell his half of the notorious Beatles Catalogue within the next year. Bain swiftly released a counter-statement claiming Jackson had no intention of selling the catalogue. She added that Jackson was not bed-ridden and was, in fact, putting the finishing touches on new music. Bain concluded her statement with the threat of legal action. Today saw Friedman attack Bain once more, labelling her a liar and claiming his allegations were supported by legal documents he had obtained. Speaking exclusively to MJStar this afternoon, Bain responded to Friedman’s attack with the following statement: “[Roger] could do no more than to create a subterfuge. I stand by my release. If you go back and look at Roger’s past reports, he defended me, now he attacks me…I expected it.” When quizzed by MJStar as to the true status of Jackson’s new album, Ms Bain exclusively revealed; “He is going to release several singles prior to the album being released. He’s finishing up the first 3-4 now.” She added that these singles will be released before the end of 2007. MJStar asked whether Jackson would promote these singles with either music videos or live performances. מתוך-mjnewsonline.com

pulpula

New member
איזה סלט... אני ממש לא מתכוונת להאמין לזה

עד שמייקל יוכיח לי אחרת. 1. פרידמן = ריר של חילזון מרוח על הכביש. אקפוץ להאמין לו. 2. MJSTAR = חבורת קופי אדם ממציאי שמועות, האתר הכי לא אמין ברשת שנושא את שמו של המשיח MJ. 3. גם אם כל זה היה נכון - אני סבורה ומאמינה
שהמשיח עוד ישנה את דעתו בערך 77777 פעמים לפני שהוא ישחרר משהו אחר מאשר נאד משיחי לאויר העולם. אטוץ'

unb®eakable

New member
tאמממ כן סביר לניח שהוא ימרח עם זה

עוד קצת וברור שיקח לו עוד זמן כי הוא לא מסתפק במשהו טוב- מייקל חייב את זה מושלם ברמות גבוהות. אני כן מאמין שבזמן שעבר עד עכשיו הוא סיים להקליט כמה שירים טובים זה הגיוני. אם אלו השירים שאנחנו נשמע או שיהיו באלבום אין לדעת....אבל כמו שאומרים "בלי לחץ" כשיהיה משהו מוכן אני בטוח שנזכה לשמוע את זה. אבל בכל זאת נחמד. אגב בלי קשר בכלל- אני חושב שהוא חייב להחליף את ביין דחוף.

dancing gabriel

New member
תכלס זאת לא המצאה...

ריימיון ביין שלחה אחרכך מייל למשהי מ mjnewsonline שפנתה אליה ואמרה לה שהיא מבולבלת ובמייל היא אישרה את מה שרשמה לMJSTAR. עדיין, משהו לא הכי מסתדר כי אנחנו עבר ביולי, 4 סינגלים עד סוף השנה- קצת מוגזם. או שפשוט לא הולכים לקדם אותם בקליפים וכאלה וסתם משחררים אותם לרדיו :/

aMJel

New member
אבל הבעיה הי שגם היא הוציאה אז הצהרה

חיובית בקשר לסינגל של שיר הצדקה לקתרינה, היא לא כזו אמינה.

TalovesMj

New member
לפי מה שהבנתי

הסינגל של קתרינה לא יצא בגלל שמייקל נתן את הזכויות לשיר ל2seasrecords ואז עזב את החברה ואמר לשיר שלום ולא להתראות. אבל זה לא משנה את העובדה שהיא מרחה אותנו כמה חודשים עם זה שהשיר יוצא. ואולי הוא היה יוצא אם מייקל לא היה עוזב את החברה הזאת (ולדעתי עדיף שהוא עזב) אמממ
איכס ריימון טיפשה.

unb®eakable

New member
כתבה קטנה ב YNET

קראתי את הכתבה הזאת והיא באה ישירות מFOX אני מניח שיש הרבה שמועות בכתבה הזאת וסביר להניח שזה לא נכון ואפילו מוגזמת, אבל שאני חושב שנייה בצורה הגיונית אני בטוח שמייקל נמצא בתקופה קשה. עד כמה שהוא אחרי הבלגאן עד כמה שהמעריצים מקיפים אותו באהבה והוא עמוק עמוק בעשייה של מוזיקה, הוא כל הזמן זז ממקום למקום, הוא לא נח לרגע, והוא רחוק מהחברים משפחה ומהבית שלו!!!!! אז אני בטוח שעם כל זה הוא עובר תקופה לא קלה בכלל, ואני מקווה שיהיה בסדר ויתחזק.

unb®eakable

New member
עוד משהו מבית YNET

אבל הפעם משהו חמוד למדי- רמיקס חדש ל i want you back

אע?

לפי מה שאמרת הוא אמור להקיא דם עם בעיות בכבד ו"תקופה קשה" בכל סיבוב הופעות......

למעלה