שיר שאני ממש ממליץ לכם לשמוע!

Music Man XD

New member
שיר שאני ממש ממליץ לכם לשמוע!

אז ככה:
אחד האנשים שעומדים מאחורי אלבום המופת של ביונסה, Beyonce, הוא האמן האנונימי Boots. הוא לא חשף את שמו האמיתי, ולא הראה את פניו. ובכן, עד עכשיו.

"בוטס" משחרר שיר חדש ויפהפה, ומצרף אליו קליפ עוצמתי, בו פניו נראים לראשונה. הוא פרסם את הקליפ בעמוד הפייסבוק שלו והוסיף את הכיתוב: "no more hiding".

אני התלהבתי מאוד מהשמיעה הראשונה, ולא יכול להוציא את השיר מהראש. הוא פשוט מרגש. אגב, הקול שלו קצת מזכיר לי את זה של אלכס טרנר.

בקיצור, ממליץ לכם לנסות! בטוח שלפחות חלקכם יאהב.

DAN1EL

New member
חח "אלבום המופת של ביונסה".

לא מצאתי אפילו טיפת דמיון בין הקול שלו לבין הקול של אלכס טרנר.
הקול שלו הרבה יותר גבוה משל אלכס.
&nbsp
עד הטוויסט בדקה השלישית - השיר משעמם.
ההפקה היא חיקוי של ג'יימי XX וג'יימס בלייק וכל הסגנון המינימליסטי הזה שהפך לחרוש מאוד בשנים האחרונות.
אחרי הטוויסט - טיפה פחות משעמם ונמרח, אבל עדיין - לא מחדש, לא מרגש, ונשמע כמו מיליון דברים אחרים.
בקיצור - נראה כמו תוספת די מיותרת לעולם המוזיקה.

&nbsp
אבל תודה על ההמלצה! (לא בסרקזם, אני רוצה שעוד אנשים ימליצו על דברים פה ושגם אתה תמשיך להמליץ!)

Music Man XD

New member
זה אלבום מצוין,

לא רק "בשביל ביונסה", אלא באופן כללי. הוא עשוי לעילא ולעילא, מההתחלה ועד הסוף. אני יודע שאתה לא מסכים, אבל זו דעתי האישית. לא חושב שיש טעם להתווכח על זה, גם כי לא נגיע לשום תובנה חדשה (דעתי תישאר כפי שהיא, דעתך תישאר כפי שהיא), וגם כי מחר אני חוזר לבסיס ואני פשוט אפסיק לראות את התגובות בשלב מסוים

&nbsp
לגבי השיר, גם כאן אני חולק עליך ובגדול.
&nbsp
&nbsp

DAN1EL

New member
לא התכוונתי להמשיך להתווכח. :)

למה אתה חוזר לבסיס מחר?

ערן1987

New member
חביב, חמוד - אבל לא משהו שאחזור אליו

זה לא רע כמובן אבל זה לא מעולה. לא סוחף אבל לא משעמם. במילים אחרות - זה למל"מ.

למעלה