שיר שאני עובד עליו תגידו איך....

שיר שאני עובד עליו תגידו איך....

זה שיר שאני עובד עליו עכשיו ואני רוצה שתתנו חוות דעת שלכם! וליוסי-אם אתה רואה את זה תתן גם אתה בבקשה חוות דעת!! אני רוצה גם חוות דעת של אומן! אוקי זה השיר: בית א' בלילות אני יושב וחושב על האחת מתי היא תבוא מתי ליבי ינחת את היחידה שתכנס לתוך תוכי את היחידה שלה אתן את כל כוחי פזמון: קרן שמש פגעה בליבי כשראיתי אותך הסתנוורתי כולי אהבתי אותך מהרגע הראשון בגללך בלילות לא יכול לישון אני מבקש ממכם תגידו את האמת מה אתם חושבים על זה!! כי זה חשוב לי!! תודה רבה לכולכם!!!

לא יש לו עוד בית אבל..

הוא עוד לא מוכן אני בעקרון עובד על השיר הזה! השיר עצמו עוד לא מוכן ככה שהעלתי מה שמוכן ממנו ויש עוד כמה שמוכנים אבל אני מעדיף להראות את זה! ותודה רבה!! אני מקווה שעוד אנשים יתנו חוות דעת איך מה שכתבתי..

שיר נחמד ואני חושבת שעם

לחן זה יהיה עוד יותר יפה לפי דעתי תמשיך את השיר
אגב איך בא ההשראה
מאיפה הרעיון

את האמת התחלתי לרשום...

את השיר הראשון רשמתי לחברה שלי לשעבר... ומאז פשוט זה בא לי ואני רושם שירים... לשיר הזה ספציפית אין השראה או רעיון זה פשוט בא לי... זהו ותודה רבה לך!!!

teila0

New member
השיר יפה מאודדד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

prity girl

New member
אני לא מבינה במוזיקה אבל

אהבתי מה הסגנון? התערבתי עם חברה שלי היא אומרת מזרחי- דיכאון ואני אומרת משהו יותר מזרחי שמח...

חחחחחחח

מתערבות על שיר שאני כתבתי??? איזה כיף ליייי טוב שמעו השיר בעקרון זה מזרחי\ים תיכוני זה לא דכאון וזה לא שמח זה בסגנון את בוכה בלילות של יוסי אזולאי או אמא שיר שקט מזרחי לא דכאון אני מדגיש זה ממש ממש לא דכאון!

זה בעקרון שכתבתי את השיר..

זה היה הכוונה שלו אבל עוד אין לו לחן כל כך יש רק התחלה של לחן וזה בעקרון מה שאמרתי... שיר מזרחי\ים תיכוני שקט

את האמת...

כמו שאמרתי למישהי ששאלה פה... בהתחלה כתבתי את השיר הראשון לחברה שלי לשעבר... ומאז אני פשוט כותב בלי השראה מיוחדת.. אלא אם כן יש משהו מיוחד אבל בעקרון לשיר הספציפי הזה אין השראה.. בעקרון השירים שאנ יכותב זה שירים שקטים שירי אהבה שירים מרגשים ודברים כאלה... אני מנסה לעבוד עכשיו על משהו קצת שונה... נקווה שיצא מזה משהו...

התגובה שלי:

היי נשמה, שיר חמוד! השיר טיפה "מרובע" לטעמי, ומה שצרם לי מאוד זה הדחף שלך ליצור חרוזים לכל משפט...קצת ילדותי... אני באמת מנסה להסתכל על זה מפרספקטיבה מקצועית..קח את זה לתשומת ליבך, להוציא שיר לרדיו זה באמת לא עסק פשוט, והכל צריך להישמע מאוד מהוקצע וכמובן להוסיף יותר עומק, למרות שאתה פונה לז'אנר הים תיכוני... כל הכבוד, אני מאמין שעם הזמן אתה תשתפר עם היצירתיות, הצמיחה והבגרות שלך, והשירים ייראו בהתאם! אז כל הכבוד!

תודה רבה רבה לך!!!

זה באמת משהו שיכול לעזור לי מה שאמרת כאן אני אקח את זה לתשומת ליבי יש קצת ממה שאמרת אבל בעקרון אני לא מנסה לכתוב לזה חרוזים זה פשוט בא לבד בשיר הזה אני זוכר שזה פשוט בא לבד לא ישבתי עליו יותר מידי מחשבה איזה חרוז יכנס כאן ואיזה חרוז יכנס פה ואני באמת מקווה שבשיר הבא שאני אעלה ניראה שינוי.. וכן העניין של להוציא שיר אני יודע כבר עבדתי על אחד כזה כבר אמרתי לך.. ואני מקווה כמו שאתה אומר להשתפר עם הזמן תודה רבה לך על החחות דעת שלך!!! אשמח לעוד תגובות...

למעלה