באמצע הלמידה לפסיכו, פתאום בא לי הרעיון לשיר וכתבתי אותו תוך דקה בערך. אין לי מושג מה הוא מסמל, ואין לי מושג למה הוא בא לי פתאום, אבל אשמח לחוות דעת (השיר בהודעה הבאה)
עם בואי לעולם הגיעה העת הגיעה העת לחלום הגיעה העת להלחם עם בואי לעולם הגיעה העת העת להרוג חלומות רעים העת ליצור חלומות יפים עם בואי לעולם הגיעה העת לדבר היפה מכל הגיעה העת לחיות.
עם בואי לעולם הגיעה העת הגיעה העת לחלום הגיעה העת להלחם עם בואי לעולם הגיעה העת העת ליצור חלומות יפים העת להרוג סיוטים עם בואי לעולם הגיעה העת לדבר היפה מכל הגיעה העת לאהוב הגיעה העת להיות נאהב
עם בואי לעולם הגיעה העת הגיעה העת לחלום הגיעה העת להלחם עם בואי לעולם הגיעה העת העת ליצור חלומות יפים העת להרוג סיוטים עם בואי לעולם הגיעה העת לדבר היפה מכל הגיעה העת לאהוב הגיעה העת להיות נאהב עם בואי לעולם הגיעה העת לדבר המשמים ביותר הגיעה העת לחיות. לדעתי הגרסא השניה (זאת בהודעה מעליי) יותר טובה.
הוספתי פיסוק. ככה - עם בואי לעולם הגיעה העת - הגיעה העת לחלום, הגיעה העת להלחם. עם בואי לעולם הגיעה העת - העת ליצור חלומות יפים והעת להרוג סיוטים. עם בואי לעולם הגיעה העת לדבר המשמים ביותר הגיעה העת לחיות. עם בואי לעולם הגיעה העת לדבר היפה מכל - הגיעה העת לאהוב והעת להיות נאהב.