שיר שורות אהוב, ריקוד יש - שם אין..

• פותח הנושא keepy
  • פורסם בתאריך

keepy

New member
שיר שורות אהוב, ריקוד יש - שם אין..

היי יש איזה ריקוד שורות ממש טוב שאני חולה עליו, ושכחתי איך המדריכה אמרה שקוראים לו... רוקדים אותו כך: טוב אני לא אפרט את הכל, אבל... באמצע יש קטע כזה שעושים צעדי רדיפה לשמאל, מסתובבים על רגל אחת ב180 מעלות... (יעני עם הגב לבמה), ואז עושים צעדי רדיפה לצד ימין, ומסתובבים למצב המקורי על רגל אחת... אז עושים סיבוב ציר כזה עם הידיים... למישהו מוכר??? אני ממש חולה על השיר.......

keepy

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifנו....../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif

לאף אחד אין מושג ?????

giladsabach

New member
יש מושג...אבל יש כמה אפשרויות.

בכדי שאני אוריד את האופציות שיש תנסי להזכר בכמה מילים ששמעת בשיר אם לא תצליחי אני ארשום את האופציות.

keepy

New member
זה לא קיקיריבו....

גילעד, אתה יכול לרשום את שאר האופציות שנראות לך בבקשה? בקטע של הצעדי רדיפה הזמר שר: "טה טה טה טה"....

יכולהיות שזה ריקוד הקפוארה../images/Emo35.gif

Netinho - Fim de semana (ריקוד שורות-פה פה פה/קפוארה)

keepy

New member
זה גם לא ריקוד הקפוארה, אבל עוד רמז

אם אני לא טועה המדריכה אמרה ששם השיר הוא מילה אחת שמסתיימת בטו (TO). רעיונות? ורמת הקצביות היא מאוד קצבי, משהו כמו לטינו קצבי.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifוואלה../images/Emo70.gif

זה נשמע כמו חלק מקיקיריבו
ואי אפשר להגיד כמו סוף הריקוד כי קיקיריבו בנוי משני חלקים שחוזרים על עצמם איזה 20 פעם כל השיר
בקיצור.. זה נשמע כמו החלק האמצעי של החלק הראשון

bennyriz

New member
הכי פשוט לנסות לחפש פה..

http://www.salsa.org.il/music_line.htm יש פה את רוב השירים של ריקודי השורות המוכרים. זה גם נוח כי אפשר לשמוע את כולם גם בלי להוריד אותם. אני די בטוח שתמצא פה את מבוקשך.

giladsabach

New member
לגבי הזיהוי...../images/Emo91.gif

טוב אז ככה... לגבי ה- טה טה טה זה נשמע לי כמו פה פה פה ופסלנו אז לא... Netinho - Fim de semana (בסוף השבוע) כך נקרא שם השיר. גם לא קיקיריבו. מה שעולה לי בראש זה הצעדים שאמרת עם הפניות החדות והתנועה של היד: אולי... Marcia Freire - Vermelho אם לא (זה לא לטיני אלא ברזילאי) סתם ניחוש פרוע לשיר שבסוף יש DO או TO Kaoma - Banto בכל אופן אני אצטרך עוד פרטים אם עדיין זה לא אלו.

keepy

New member
הריקוד בערך...

בתחילת השיר, הזמר מדבר כזה במבטא כאילו ג'מייקאני או משהו, והשיר לא נמצא ברשימה של ארגון הסלסה הישראלי באתר ההוא. והוא מאוד קצבי, שירים שקטים או איטיים יכולים לרדת כאפשרות. התחלת הריקוד היא: אני אנסה להסביר לפחות... ידיים לצד שמאל בגובה הכתפיים, אותו דבר לצד ימין, עוד פעם שמאל ואז ימין... ידיים באויר כלפי למעלה לצד שמאל, מורידים אותם לאיזור הפנים, ואז לצד ימין למעלה... ידיים באויר כלפי לצד שמאל, לצד ימין, שמאל, ימין... ואז תנועת "דחיפה"...:) אותן תנועות חוזרות על עצמן כמה פעמים... אז יש מין קטע כזה שמאוד קשה להסביר.... אחריו, רגל ימין לוקחת צעד לצד הגוף, רגל שמאל אותו דבר, ואז סיבוב בשלושה צעדים.... מדי פעם יש גם את הצעדי רדיפה וסיבוב כמו שכתבתי בהודעות הקודמות! אני מקווה שעזרתי, תודה רבה לכל אלה שמנסים לעזור!

Dshira

New member
אולי

זה יכול להיות כמה דברים אבל, אולי Swing du bum????

Palalolito

New member
נראה לי כמעט בטוח.

Bom balanco - Swing do bum איך שהוא אמר מבטא ג'מייקאני הוא הסגיר את עצמו :)

keepy

New member
יש תקווה?

זה גם לא סווינג דו בום........:( תקראו שוב את הריקוד, ותזכרו שזה מילה אחת, שמתסיימת ב-to. יכול להיות שרק בבאר שבע רוקדים את השיר הזה?! אם כן, אז אם יש פה סלסרוס מבאר שבע שרוקדים בקייג', ויודעים על מה אני מדבר, בבקשה עזרה! תודה לכולם על המאמץ! ניר.

moshkahouse

New member
זה הדבר הכי מסובך שקראתי בחיים!

ואני עוד לומד ניתוח ועיצוב מערכות מידע...

giladsabach

New member
עוד נסיון...

Tapa Aqui, Descobre Ali - As Meninas ושיר שיש Do ולא To. Namorar Pelado - Mc Pel אוליי תשאל/י (אם זה לא אלו) אם הוא חדש או ישן זה יעזור לי מאוד... (אם לא יודעים) תשאל/י כמה זמן מלמדים אותו בב"ש. (השירים שהזכרתי הם מ-2001) ואולי זה לא ברזילאי בכלל אלא לטיני? שרים בפורטוגזית או בספרדית? מחכה לתגובתך.

keepy

New member
טוב, איבדתי תקווה.

כנראה שאין תקווה והדי ג'יי הביא את השיר הזה ממעמקי מרתפי הסלסה או משהו, כי אף אחד לא מכיר אותו..... מחר אין סלסה, כי כולם בקונגרס, אז יום חמישי הבא אני אברר על בטוח איך קוראים לשיר, ואפרסם פה את השם הנכסף. תודה לכולם (אם מישהו פתאום אומר לעצמו:"איך הם לא עלו על זה?!" ומכיר את השיר, הוא מוזמן לפרסם). עוד פעם תודה.

keepy

New member
טוב, איבדתי תקווה.

כנראה שאין תקווה והדי ג'יי הביא את השיר הזה ממעמקי מרתפי הסלסה או משהו, כי אף אחד לא מכיר אותו..... מחר אין סלסה, כי כולם בקונגרס, אז יום חמישי הבא אני אברר על בטוח איך קוראים לשיר, ואפרסם פה את השם הנכסף. תודה לכולם (אם מישהו פתאום אומר לעצמו:"איך הם לא עלו על זה?!" ומכיר את השיר, הוא מוזמן לפרסם). עוד פעם תודה.

למעלה