שיר שורות

inted

New member
שיר שורות

אני מעביר את השאלה לפה אחרי שבזיהוי שירים לא ידעו... בחורה שרה.. כזה איי איי איי אייי די לא נגמר, חוZר על עצמו בלופים היסטריים.... אני אתאר את הריקוד אולי זה יעזור: זה על ציר קדימה אחורה צעד אחד אחורה, ואז שלושה צעדים של צ'ה-צ'ה-צ'ה, בימין, שמאל ושוב ימין, ואז אחרי עוד כמה צעדים על רגל ציר, עושים מן סיבוב כזה בשני שלבים... וככה זה נעשה שוב ושוב עד שנגמר השיר.. שיר כזה שנהיה מהיר ככל שהוא מתקדם.. מישהו/י? :))

giladsabach

New member
זה נראה לי כמו...../images/Emo79.gif

- D.L.G - Magdalena - Kimbara במידה וזה לא נכון... יעזור לי אם תוכל לומר אם השיר הוא בפורטוגזית או לטיני.

בקימברה (לפי מה שזכור לי)

אין לופים של אחת שצועקת "איי איי איי איי איי" (או מה שזה לא יהיה
|חבלו|)

giladsabach

New member
יש לך רעיון טוב יותר? ../images/Emo151.gif

זה בטח לא... Danielo - Bom Balanco למרות שהלופים ההיסטרים שהיא אמרה... אולי : Vermelho - Marcia Freire בגלל הצעד קדימה אחורה? חוץ מזה תן לו להחליט אולי אני צודק לפני שאתה מגיב... נ.ב. בפתיחה של קימברה יש איזה איי (למרות שהוא לא בלופים למיטב זכרוני...).

אמממ אני חושב../images/Emo132.gif

אגב - גילי
אני רואה שאתה כל פעם שם קישור לברזילוקה.. אתה יכול לעשות לך חתימה שתופיע לך כל פעם בכל הודעה שתרשום ותוכל לרשום בחתימה הזו מה שתרצה
זה יחסוך לך זמן ואנרגיות.. כל פעם לרשום מחדש ת'אתר וכו'..

shellyland

New member
../images/Emo32.gif שחרחר, בחתימה שלך כתוב

לתקן אותך אם אתה טועה, אז הנה אני מתקנת, אבך לא אותך כי אם לך. שהרי אתה לא מתכוון שמשהו בך פגום ודורש תיקון, אלא שאם יש לך טעות יתקנו לך אותה.

shellyland

New member
גילי, ראיתי שבפורום סלסה אתה מעדכן

את המצעד השבועי הברזילאי. מה זה בדיוק? יש סיכוי שתעשה את זה גם כאן?

giladsabach

New member
המצעד השבועי...../images/Emo91.gif

המצעד השבועי זהו בעצם פינה שאני כותב על ריקודי שורות ברזילאיים וסמבה בפורום סלסה . (מה שלדעתי מעניין קהל שבא לסלסה) ובעצם מחדש להם את הריקודים ואת הידע (כמובן שבעזרתם של פזית כנפי,מונטי דן,וגם ערן עינבר (באיאנו) שמבינים יותר ממני בסוגי המוסיקה הנ"ל ומייעצים לי מדי פעם בתוכן. הסיבה שאני כותב את זה בפורום סלסה היא רק בגלל שזה מה שהם אוהבים ומוכנים לקבל (קהל הסלסה בישראל) אין לי בעיה לכתוב גם על פ'אגודי,פאנקי וכל השאר (כמובן בעזרתו האדיבה של מונטי דן שבעצם אני כותב בשמו על פא'גודי ובוסה נובה לדוגמא בפורום של האתרים שלנו תוך מתן קרדיט) בפורום זה. ובלי שום (או עם???) קשר הנה חדשות חמות מהתנור לכולם ולא בנושא מוסיקה. אח של באיאנו חזר לא מזמן מברזיל והביא עשרות מכנסי קפוארה מקוריים וכמו כן בגדים של סמבה לאלו שמופעים (כמובן שגם דיסקים אבל זה כבר בשבילי לא בשבילכם!!! חמדנים\יות....). אז מי שרוצה לקנות (אני כבר לקחתי 4 זוגות מכנסיים 2 לי 2 לפזית) המלאי מוגבל והמחיר בהתאם 150 ש"ח לזוג (לא נשארו עוד הרבה משהוא כמו 15 זוגות שימכרו (אם ישאר) בפסטיבל הסלסה באילת מחר - יום חמישי עד שבת) לגבי הבגדים שימכרו - (יש כנפיים לבגד סמבה) - קוסטרו (בלי נוצות) וכל מיני דברים יפים ששמים על הידיים והרגליים. אז למי שמעוניין\ת לקנות לטלפן אליי 064805322 ומהר (אל תגידו שלא אמרתי אני יודע שלכולם פה יש סריטה בנושא בגדים נתקלתי בזה בקיץ כשאורי הביא בגדי ים מברזיל וראיתי מה קרה למי שנשאר\ה מאחור ולא קנה (זה היה בפלמחים במסיבות סמבה רגאיי שם שהיו כל שבת בצהריים). שלי (בלי להתחנף) שמרתי לך אחד כראוי למנהלת פורום מוסיקה ברזילאית אבל זה בסדר אם לא תרצי רק תגידי קבל עם ועדה...(ונראה אם יש לך אומץ!!!).

shellyland

New member
תראה איך יש לי אומץ ../images/Emo11.gif

המון תודה גילי (חן-חן למתחנפן
) אבל האמת היא שאני לא רואה שום נסיבות בהן אני אשתמש במכנסי קפואירה, כך שעדיף שתמכרו אותם. מותר להמיר אותם בדיסק? (סתאאאאם...
) רק הערה קטנה לך וכל אלה שמתכננים לכתוב הודעות כאלה בעתיד: הכנסתי אופצייה של "לוחות" לפורום - את כל ההודעות שלכם אתם יכולים לכתוב שם. אנא המנעו מלשים הודעות מסחריות בפורום עצמו וחסכו ממני את ההתלבטות אם למחוק או לא. אני מבינה ומקבלת את זה שיש לחלק מחברי הפורום עניינים שהם רוצים לקדם ויכולים להועיל גם לשאר החברים ומשתדלת להיות סובלנית לגבי זה. ושוב -
גילי.

למעלה