שיר-שור

• פותח הנושא clyps
  • פורסם בתאריך

clyps

New member
שיר-שור../images/Emo8.gif../images/Emo79.gif

ובכן, בשירשור הזה, כל אחד ייתן שיר לא מוכר של קורין ויספר היכן שמע אותו... זה יכול להיות שיר, זה יכול להיות קאברים.. לבחירתכם.. ואני אתחיל: יונק הדבש-שיר של קורין, איני יודעת עוד ממתי, שיר ששלו (Shlook)שלח לי לאחר שאיתר אותו באחד מהאתרי מוזיקה בכסף.. ו: אנני אוקלי- שיר של קורין, שניתקלתי בו לגמרי במקרה, באמיול, פתאום היה "אנני אוקלי" קצת הופתעתי למען האמת, שמעתי עכשיו את השיר, ולפי דעתי זה משנות התשעים או אפילו אלפיים... בכל אופן, אם למישהו יש מידע על השירים הנ"ל אשמח לדעת
שיר
.

לא יודעת אם הוא מוכר או לא מוכר

אבל קוראים לא מוכר זה לא מוכר חחח.. זה שיר שהאקסית שלי הכירה לי..שיר ממש ממש טוב,מילים מעולות זהו אין מה לפרט..

clyps

New member
אסור הופך מותר....../images/Emo45.gif

זה מהאלבום הראשון של קורין

"שמש לך מצפים"

שיר של פורטיס במקור, שקורין חידשה ב 1998 במסגרת פרויקט "עבודה עברית". פרוייקט קאברים לכבוד חגיגות 50 שנה לעצמאות המדינה. קוריו סיפרה שענבל פרלמוטר הציעה לה לחדש אותו וקורין הופתעה לגלות מאוחר יותר, שהיא עשתה קולות רקע בהקלטה המקורית של פורטיס
אגב, יש בחוברת תמונה מאוד יפה של קורין עם חתול. ואפרופו חתול, מישהו שמע בהופעה את הסיפור על מוריס, תוניס והאפרוח ?

יש לי את כל ה"עבודה עברית"

ויש שם תמונה של קורין שהיא קטנה,ואכן כל הסיפור עם ענבל וההקלטות נכון.. אבל לפני קורין יש שם תמונה של ענבל **גרררר** אגב עליתי על האקורדים של זה בביצוע של קורין..

clyps

New member
אהלן../images/Emo13.gif

ובכן, את שמש לך מצפים יש לי על המחשב... ביצוע מתוק... יש לך את התמונה? יש מצב שסרקת אותה?
אני אוספת תמונות של קורין קולאג' ענק שאני מכינה.. לא משנה למה.. חח.. לא לא שמענו, ספר עליהם

התמונה בחוברת של "עבודה עברית"

אני אצלם בעבודה ואנסה לסרוק ... והסיפור ... ההופעה הראשונה של קורין בה נכחתי היתה ב 2003 על הגג בעזריאלי. זאת היתה ההופעה בעקבות "תנינענק" והיא אירחה בה את גלי עטרי. ההופעה אגב נפתחה בביצוע עוצמתי ל"עפרון ברק", שהותיר אותי המום. כששמעתי אותו בדיסק "כשזה עמוק" הוא לא נשמע טוב כל כך ...
אז גם ראיתי לראשונה את המטאמורפוזה שעברה אלונה דניאל
זאת היתה חתיכת הפתעה. בכל אופן במהלך ההופעה הגיע הסיפור הבא (מקווה שלא טעיתי בפרטים ... ). לקורין יש שני חתולים מוריס ותוניס (שניהם במלעיל אפרופו לילי
). לפחות היו שניים ב 2003 ... . טפו טפו טפו שיזכו לשנים ארוכות. היא עברה לגור במושב באותה תקופה (או אולי כמה שנים קודם לכן) והחליטה שהיא גם צריכה להשתלב. הפור נפל על גידול אפרוחים ... גלי עטרי צחקה ואמרה, שמזל שהיא לא ניסתה לשתול אותם ... יום אחד השמיים קדרו בגלל להקת עורבים. קורין ראתה שהם חגים סביב נקודה אחת בשדה, ששם היה נמצא תוניס (או שאולי היה זה מוריס
... ). בכל אופן היא קראה לו: "תוניס ! תוניס ! בוא הביתה !". והוא נשאר שם ... היא שוב קראה לו ... והוא בשלו ... בסוף היא אזרה אומץ ונגשה אליו במטרה להצילו ולהכניסו הביתה. אז היא גילתה שהוא נותר שם במטרה להגן על אפרוח שחמק מהלול
איזה חתול גיבור !

clyps

New member
אלונה../images/Emo99.gif

אגב, בהופעה האחרונה בתמונע, ישבתי מול קורין בחדר הלבשה.. ודיברנו על השמות של החיות שלנו.. ואז היא באמת הזכירה את תונים ומוריס
אוי האישה הזאת היא כל כך... כל כך... תוניסאית
(או טוניסאית?
)

clyps

New member
אם כך,על החתולה להיקרא :"טוניס"

(איזה יפה היא
)

clyps

New member
תמיד סברתי שתוניס זו חתולה../images/Emo6.gif

אפילו יצא לי לראות אותה
והיא ישבה עליי
. חתולים אמיצים וגיבורים! אתחתן איתם אם ירצו!

ואללה חתולה ...

מצאתי את הביקורת שכתבתי אז (קיבלתי כרטיס מתנה מוואלה) ועכשיו אני מגלה שבכלל זה לא היה אפרוח ... הגיל עושה את שלו
בכל אופן ... הנה הביקורת : "קצת באיחור ... קורין אלאל מארחת את גלי עטרי 28/06 עזריאלי אמפי על הגג" חוויה מדהימה ! ההופעה התחילה ב"עפרון ברק" מתוך האלבום הנפלא "כשזה עמוק". ההפקה שלו בדיסק אינה מוצלחת כל כך, לדעתי. בהופעה בכל אופן הוא נשמע מצויין. מה שגיטרות חשמליות יכולות לעשות לשיר ... . אלונה דניאל היא המתופפת של קורין. למי שזוכר אותה רק מתקופת טאטו ו"על גגות ת"א, צפויה הפתעה. היא נראית אחרת לגמרי ... במהלך ההופעה קורין החליפה עימה תפקידים ועברה לתופף, כשאלונה שרה את "מחבואים" ואת "על גגות ת"א". הביצועים היו מלאי עוצמה, חבל שהקריירת הסולו שלה גוועה מהר כל כך ... אלונה היא, כנראה, הפרויקט הנוכחי של קורין כך שוודאי נשמע יותר עליה בקרוב. במהלך ההדרן שרו השתיים את "שיר לשירה" השמיימי. לפני השיר "משפחה" סיפרה קורין, כי כשכתבה את השיר לפני כשנתיים היא לא האמינה שכל כך מהר תהיה לה משפחה. השיר הסתיים בשורה החדשה "עכשיו זה קרה לי". מאוחר יותר הצטרפה גלי עטרי, והן שרו ביחד את חזקה מהרוח, את "אין לי ארץ אחרת", ההמנון הבא, לטענת גלי, ואת "שיר בכיף". במהלך ההופעה, כאשר נשמע צלצול הסלולרי הבלתי נמנע, סיפרה קורין כי רק ביום הקודם היא היתה בכנס הנושא ספרות עם מספר סופרים מכובדים על הבמה, כשלפתע נשמע צלצול טלפון, שלחרדתה היה מתיקה האישי : "הייתי על הבמה ולא יכולתי לנתק. כל כך התביישתי ...". חמודה
סיפור מעניין נוסף היה על העורבים, שאיימו על החתולות של קורין: מוריס ותוניס בכדי להציל "גור" של נקר. גלי ביצעה בהמשך את "החיים בורוד" המופלא (אין אין כמו הביצוע של קורין ב"שפת אימי"). במהלך ההופעה בוצעו רבים משיריה הנפלאים של קורין בהם : תנינענק, אי שם בלב, לחיות, כשזה עמוק, אל תלך, ימי הפרח והאהבה. השיר שחתם את ההופעה היה אנטארקטיקה הסוחף. קורין פרפורמרית מעולה ! חבל שנגמר כל כך מהר ... אז מי אמר שלא נותנים בכיף לחיות ? אני ממליץ בחום לכולם ! לא תצטערו. תודה ענקית לוואלה ולאיתי על המתנה המפתיעה.

clyps

New member
וואו זה עוד לפני טופי../images/Emo12.gif

בכל אופן, נישמע מעולה! חבל שאת קורין התחלתי לאהוב רק בתחילת השנה הזו.... למען האמת, הכרתי אותה כבר בכחול של השמיים, אך לא מצאתי שום עידכונים על הופעות בשום מקום- ולמען האמת, לא חיפשתי מספיק טוב... אך היום! אני מלאת מוטיבציה להגיע לכל הופעה שתתאפשר!
וואו.. איזה כיף זה בטח לשמוע את הביצוע של קורין ואלונה ל"אל תלך" בהופעה חיה.... בטח הייתה הפתעה לראות את אלונה עם הראסטות
חמודה... אני מתה על הסיפורים של קורין- מלאי תוכן וטירוף
הסיפור על החרציות ממיס אותי לגמרי תמיד
מסתבר שהקריירה של אלונה לא גוועה אחרי הכל-הינה, אלבום סולו עוד פחות מחצי שנה- ובהפקתה של קורין
לי יש עבודה בביולוגיה למחר- ולכן, אסיים! לילה טוב! וטוב שסוף סוף הצטרפת לשורותינו! הפורום חי
לילה טוב שוב! שיר
.

0mroosh

New member
נשמע נהדר, ../images/Emo13.gif

לדאבוני לא זכיתי לביצוע של "עפרון ברק". בשמיעות הראשונות הוא נשמע לי חלש, אך התעצם עם הזמן.

0mroosh

New member
אפשר למצוא אותו באוסף נתן יונתן

החדש.
שיר נהדר! :)

למעלה