שיר שחיברתי-להביר הלאה בבקשה

tyran8

New member
שיר שחיברתי-להביר הלאה בבקשה

קיבלתי פרחים היום קיבלתי פרחים היום זה לא היה יום הולדתי או יום מיוחד אחר . אתמול בלילה היה הויכוח הראשון שלנו והוא אמר לי דברים אכזריים שמאוד פגעו בי. אני יודעת שהוא מצטער ולא התכוון לומר את הדברים שאמר כי הוא שלח לי פרחים. קיבלתי פרחים היום זה לא היה יום נישואינו או יום מיוחד אחר . אתמול בלילה הוא הדף אותי לקיר וניסה לחנוק אותי \ זה היה ממש סיוט , אבל כשהתעוררתי בבוקר הרגשתי שהכל עבר . קיבלתי פרחים היום, זה לא היה יום האהבה או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא היכה אותי ואיים לרצוח אותי . מייק אפ ושרוולים ארוכים לא הסתירו הפעם את החתכים והחבלות לא יכולתי ללכת לעבודה היום כי לא רציתי שאף אחד יידע- אבל אני יודעת שהוא מצטער כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום זה לא היה יום האם או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא הכה אותי שוב, וזה היה הרבה יותר גרוע מכל הפעמים האחרות. אם אני אעזוב אותו, מה אעשה? איך אדאג לילדים? איך אסתדר כלכלית? אני פוחדת ממנו , אבל אני יותר מדי תלויה בו כדי לעזוב אותו!!! אבל הוא כנראה מצטער, כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום??? היום היה יום מיוחד??? זה היה יום הלוויה שלי, אתמול בלילה הוא לבסוף רצח אותי. לו רק היה לי האומץ והכוח לעזוב אותו..... יכולתי לפנות למישהו, או ללכת למקלט, אך לא פניתי לעזרה. אז קיבלתי פרחים היום- בפעם האחרונה. חן חשמטי

קסנדרה*

New member
חן, מה שכתבת באמת מתאים יותר לכאן

ובכן, למה להעביר ?? הרי אנחנו הנשים כבר למדנו אסרטיביות מהי, וכאשר מישהו, בעל או חבר או ידיד או אבא או אחות או אמא או חברה או בת זוג (גם לנשים יש כוח, וגם נשים יכולות להיות אלימות), פוגע בנו, יש לקום וללכת !! לא לקבל פרחים ולא לקבל סליחה, לשלוח את המכה לטיפול, ולנסות שוב רק אחרי טיפול, ואם חלילה הטיפול לא עזר, לעזוב לצמיתות, להמשיך את החיים ללא האלימות. האלימות המופגנת מצד אנשים, לא משנה באיזו סיטואציה, נובעת מחולשה, נובעת מרצון לקבל עזרה, זה סוג של זעקה, ומי שהופך קורבן, אם אין לו כוח לעזור, אז שיקום ויעזוב, ואם הוא יכול לעזור אז נפלא. מבחינה פואטית זה לא שיר, זו כן אמירה שלא מאורגנת טוב, אבל אני התייחסתי רק מהבחינה הרעיונית. קסנדרה

למעלה