שיר שחיברתי- להעביר הלאה-תודה

tyran8

New member
שיר שחיברתי- להעביר הלאה-תודה

קיבלתי פרחים היום קיבלתי פרחים היום זה לא היה יום הולדתי או יום מיוחד אחר . אתמול בלילה היה הויכוח הראשון שלנו והוא אמר לי דברים אכזריים שמאוד פגעו בי. אני יודעת שהוא מצטער ולא התכוון לומר את הדברים שאמר כי הוא שלח לי פרחים. קיבלתי פרחים היום זה לא היה יום נישואינו או יום מיוחד אחר . אתמול בלילה הוא הדף אותי לקיר וניסה לחנוק אותי \ זה היה ממש סיוט , אבל כשהתעוררתי בבוקר הרגשתי שהכל עבר . קיבלתי פרחים היום, זה לא היה יום האהבה או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא היכה אותי ואיים לרצוח אותי . מייק אפ ושרוולים ארוכים לא הסתירו הפעם את החתכים והחבלות לא יכולתי ללכת לעבודה היום כי לא רציתי שאף אחד יידע- אבל אני יודעת שהוא מצטער כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום זה לא היה יום האם או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא הכה אותי שוב, וזה היה הרבה יותר גרוע מכל הפעמים האחרות. אם אני אעזוב אותו, מה אעשה? איך אדאג לילדים? איך אסתדר כלכלית? אני פוחדת ממנו , אבל אני יותר מדי תלויה בו כדי לעזוב אותו!!! אבל הוא כנראה מצטער, כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום??? היום היה יום מיוחד??? זה היה יום הלוויה שלי, אתמול בלילה הוא לבסוף רצח אותי. לו רק היה לי האומץ והכוח לעזוב אותו..... יכולתי לפנות למישהו, או ללכת למקלט, אך לא פניתי לעזרה. אז קיבלתי פרחים היום- בפעם האחרונה. חן חשמטי

טאKילה

New member
פְּרָחִים

אֶת הַפְּרָחִים שֶׁהֵבֵאתָ הִכְנַסְתִּי לָאֲגַרְטָל מָלֵא דְּמָעוֹת וְהֵנַחְתִּי עַל הַשַּׁיִשׁ הַקַּר. שִׁלְשׁוֹם הָיִיתָ הַנְשָׁמָה שֶׁבְּתוֹכִי אֶתְמוֹל הָרַגְתָּ אֶת הָאַהֲבָה שֶׁלָּנוּ. הַלַּיְלָה - הַלַּיְלָה אֶלְבַּשׁ כֻּתֹּנֶת שְׁחֹרָה בְּרַעַד וּכְאֵב אִישַׁן עִם הָאוֹיֵב. tyran8 ברוכה הבאה לשירה מעת לעט
צמררת אותי עד דמעות.

אל תשתקי

את הפרחים השליכי לפח את הילדים קחי בידיים ועל הגב קחי את תיק הגב שימי בו רק מעט בגדים צרי מהבית מהכלא שלך לכי למקום בו תהיי מוגנת ויש כאילו מקונמות כיום אל תקריבי את נשמתך ילדיך צרכים אותך חיה אנא לכי מהבית החוצה למקלט בו תוכלי להתאושש ומשם ךצאת לחיים חדשים למקום בו תגדלי את ילדייך למקום בו תזכי לחיות חיים אל תגידי כן לאלימות ולרצח

deerman

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אין מילים ואין פרחים לא יודע מאין..אביא לך ניחומים. כל מילה שלך בבשר פוצעת כל הברה שלך על עור צורבת כל בית בשיר שלך אמות סיפים מזעזע. חיבוק מלא ומגן ..וללא מילים.... רק בשורות טובות..

המונשרי

New member
פרחים

פרחים פורחים כאנשים צומחים ומתפתחים אחר קמלים לאדמה נאספים פרחים בדומיה.

טאKילה

New member
tyran8,למה הבאת שיר בלי לציין שהשיר אינו שלך?

את החיבוקים קחי לך אבל את זכויות היוצרים אינך יכולה לקחת. השיר הזה במקור נכתב ע"י - פאולט קלי ותורגם מאנגלית לעברית. I Got Flowers Today... By Paulette Kelly I got flowers today. It wasn't my birthday or any other special day. We had our first argument last night, And he said a lot of cruel things that really hurt me. I know he is sorry and didn't mean the things he said. Because he sent me flowers today. I got flowers today. It wasn't our anniversary or any other special day. Last night, he threw me into a wall and started to choke me. It seemed like a nightmare. I couldn't believe it was real. I woke up this morning sore and bruised all over. I know he must be sorry. Because he sent me flowers today. I got flowers today, And it wasn't Mother's Day or any other special day. Last night, he beat me up again. And it was much worse than all the other times. If I leave him, what will I do? How will I take care of my kids? What about money? I'm afraid of him and scared to leave. But I know he must be sorry. Because he sent me flowers today. I got flowers today. Today was a very special day. It was the day of my funeral. Last night, he finally killed me. He beat me to death. If only I had gathered enough courage and strength to leave him, I would not have gotten flowers...today. קבלתי פרחים היום- פאולט קלי קיבלתי פרחים היום / פאולט קלי קיבלתי פרחים היום. זה לא היה יום הולדתי או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה היה הויכוח הראשון שלנו והוא אמר לי דברים אכזריים שמאוד פגעו. אני יודעת שהוא מצטער ולא התכוון לומר את הדברים שאמר כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום. זה לא היה יום נישואינו או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא דחף אותי לקיר וניסה לחנוק אותי זה היה ממש סיוט, אבל כשהתעוררתי בבוקר הרגשתי שהכול עבר. קיבלתי פרחים היום. זה לא היה יום האהבה או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא היכה אותי ואיים לרצוח אותי. מייק-אפ ושרוולים ארוכים לא הסתירו הפעם. את החתכים והחבלות. לא יכולתי ללכת לעבודה היום כי לא רציתי שאף אחד ידע – אבל אני יודעת שהוא מצטער כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום. זה לא היה יום האם או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא היכה אותי שוב, וזה היה הרבה יותר גרוע מכול הפעמים האחרות. אם אני אעזוב אותו. מה אעשה? איך אדאג לילדים? איך אסתדר כלכלית? אני פוחדת ממנו. אבל אני יותר מדי תלויה בו מכדי לעזוב אותו! אבל הוא כנראה מצטער. כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום? היום היה יום מיוחד. זה היה יום הלוויה שלי. אתמול בלילה הוא לבסוף רצח אותי. לו רק היה לי האומץ והכוח לעזוב אותו יכולתי לפנות למישהו, או ללכת למקלט, אך לא פניתי לעזרה אז קיבלתי פרחים היום – בפעם האחרונה. =========================================== בפורום זה יש מקום אך ורק ליצירות מקוריות שלנו.

למעלה