שיר שכתבתי אתמול בלילה

קאריני21

New member
שיר שכתבתי אתמול בלילה ../images/Emo29.gif

לפני שדמי יזוב מגופי התקרב אליי ללא פחד. אהבה עוד נוטפת מלב סדוק לבל אמות בלעדיה. כרוך זרועותיך שפתיך אלם גופך העירום יעניק לי זימה.

ל3

New member
ואוווווווו

קארין- שיר חזק מאוד. אני קוראת אותו שוב ושוב ומרגישה עוצמה רבה במילים. תודה ששיתפת אותנו שירי

ל3

New member
הי עידיתוש

אני מנסה להעביר את הימים ולתפקד כרגיל ולא להישבר אך זה לא פשוט. יש רגעים שאני נשברת ואז הדמעות זולגות ללא הפסק והמחשבות רצות ויש רגעים שאני מצליחה להחזיק את הראש קצת מעל המיים. עכשו חזרתי ממרפאת זיכרון ואני די מאוששת מהתוצאות . המבחנים הקוגנטיבים שעשיתי אינם מראים על פגיעה נראת לעין בזיכרון וכנראה שמדובר יותר בבעית ריכוז שאליה אצטרך לפתח טכניקות שונות כדי לשפר. לפחות אין משהו רציני וזו הקלה. תודה על הדאגה.

ritarita

New member
תמיד טוב כשלא מוצאים כלום!../images/Emo42.gif

את מכירה את התחושה כשלא מוצאים כלום.. תחושה מעורבת כזאת..של שמחה ואכזבה.. הרי את מרגישה שמשהו לא בסדר ויותר קל להתמודד עם תוצאה חיובית בבדיקה.. ואז למצוא דרך לפתרון.. מאשר לחיות באי וודאות לגבי הסיבה להרגשה הגופנית... אבל...... לפעמים זה רק בראש שלנו... ואם את חושבת שאולי זה בעית ריכוז.. בעיות מסוג זה נגרמות גם ממצב נפשי רעוע.. לפעמים..כשהראש מלא בבעיות..קשה לחשוב.. ושוכחים את הדברים הכי קטנים.. אז.. תרגישי טוב. הרימי ראש. את מסוגלת להתגבר על זה..מה שזה לא יהיה. (נכתב גם קצת בשביל עצמי)

שירי ../images/Emo140.gif

קודם כל, טוב שהבדיקות יצאו תקינות. אני לא מכירה את כל הסיפור שלך, אבל ישנם גורמים רבים שפוגעים בריכוז, בעיקר אצלינו "הזאבים" (רציתי לכתוב "זאבות", אבל התחשבתי במתושלח!!) בכל אופן, קיימות הרבה טכניקות לשיפור. אחפש לך חומר בנושא...
גדול אנחנו כאן בשבילך. תמיד.

קאריני21

New member
תודות ../images/Emo24.gif

תודה לכן!!
כתבתי עוד משהו (לא נכתב על עצמי ... נכתב למישהו) : דממה אפילה בחדר קטן, בדידות שקט נפשי. כתיבה, לב נשפך על פיסת נייר, והרגש כלוא בתוך קופסא מוכתמת בכאב. 23.11.03

ל3

New member
קארין יקרה

אני יכולה להגיד לך שבימים אלה אני מזדהה עם כל מילה שכתבת

קאריני21

New member
שירי ../images/Emo24.gif

"מה לך ילדה? מה לך קטנה?" מה קורה איתך מתוקה? למה עצובה?
ענקי ענקי לבחורה מדהימה!!

ל3

New member
קארין חמודה

הצלחת להעלות חיוך על שפתיי כשאמרת "מה לך ילדה קטנה ". לצערי כבר מזמן עברתי את גיל הילדות הנפלא ונטול הדאגות. באשר למה שיש לי, אין לי כוח להיכנס לפרטים ואני גם לא רוצה לדכא את הפורום. בוא נגיד רק שעוברת עלי תקופה שאינני מאחלת לאף אחת. אולי עם שינויי מזג האוויר זה גם יחלוף שירי

קאריני21

New member
שיריל'ה!

להיפך! את לא תדכאי (לפחות לא אותי) ואם את רוצה לדבר יש תמיד את הפלאפון ואת המייל ואני אשמח לדבר איתך! לא רוצה לשמוע שאת עוברת תקופה כזו .... ורוצה להעלות אלפי חיוכים על פנייך!!
קארין

gaia20

New member
שירי

לא רוצה לחטט אז אני לא אשאל גם אני מה קורה איתך רק מאחלת לך שהתקופה הרעה תעבור (אפילו עוד לפני שינוי מזג האויר) ותחזרי לחיוכים שלך כי הם חסרים כאן
נשיקות,

../images/Emo6.gif

קאריני, רק עכשיו שמתי לב שבתגובתי אליך לשרשור אחר השתמשתי באותן המילים... (מה לך ילדה?)

gaia20

New member
קארין, זה נפלא../images/Emo140.gif

ההתבטאות שלך מאוד חזקה, לא מכירה הרבה אנשים שמבטאים את עצמם ככה את מרשה לי להכניס את השירים לקטגוריה של השירים בפורום?

קאריני21

New member
מה ז"א אם אני מרשה?? ../images/Emo12.gif

אני דורשת!!
ההתבטאות שלי היא התבטאות שפשוט באה מבפנים. זה הכל ....
תודה נושי!

gaia20

New member
יופי../images/Emo140.gif

נכנס ועוד דבר קטן- לא נתת שמות לשירים, אז בנתיים השיר מופיע מתחת לכותרת 123 כשיהיו לך שמות לשירים אני יעדכן את זה.

למעלה