שיר שכתבתי- המלאך שלי

שיר שכתבתי- המלאך שלי

זה שיר שכתבתי לפני חצי שנה אבל אני עדיין מרגישה שהוא נכון לגבי יש בנאדם אחד שמבין אותי שאכפת לו ממני שבאמת רוצה לשמור עלי הוא המלאך שלי כל כך אוהב אותי תמיד נמצא שם בשבילי כי הוא המלאך שלי שאני עצובה הוא שם בשבילי שאני שמחה הוא שם בשבילי שאני מתוסכלת הוא שם רק בשבילי גם המלאך שלי עצוב לפעמים ואני לא שם בשבילו גם המלאך שלי שמח לפעמים ואני לא שם בשבילו כי אני לא מלאך

מורןא

New member
מלאך...

מעניין אותי מאיזה סיבה את לא שם בשבילו. אני מניחה שהוא לא חבר אלא דמות סמכותית. אבל אולי זה די דבילי לנסות לפרש אולי זה באמת מלאך (-:

אמ.

אולי זה נשמע נורא קטנוני מצדי, אבל הפריע לי שכתבת "שאני עצובה" במקום "כשאני עצובה" כמה פעמים...\: למה את לא שם בשביל המלאך שלך? זה מישהו שאת מכנה אותו ככה, או שאת ממש מאמינה שיש לך מלאך? [אני אישית מאמינה במלאכים שומרים. אבל לא אנשים שאני מכנה אותם "מלאך", אלא מלאך אמיתי, שאני לא רואה.]

תשובות

המלאך שלי זאת דודה שלי היא עוזרת לי ונותמכת בי בהכל ובגלל הפרשי הגילים היא לא נותן לי להיכנס לבעיות שלה ולעזור לה וזה כואב לי לראות אותה במצבים מסוימים ולדעת שאני לא יכולה לעזור. ובעיניין השאני והכשאני אני ישנה תודה רבה

מורןא

New member
חשוב מאד ...

שיש אדם כמה בחיים כשאנחנו זקוקים למשענת. ברור שבגלל פער הגילאיים היא שומרת עלייך מהקשיים שלה אך עוזרת לך. קצת כמו שאמא אמורה להיות לא?

ממש לא כמו אמא

יש לנו קשר מיוחד מאוד משהו שאי אפשר בכלל להסביר, כאילו הנשמות שלנו קשורות אחת בשניה

מורןא

New member
התכוונתי

לזה שכמו אמא שאמורה להגן על ילדייה מפני בעיות האישיות של עצמה כך דודה שלך עושה. לא התכוונתי שהיא כמו אמא בשבילך. לדעתי האישית אמא טובה דיו לא צריכה לשתף את ילדייה בעיותייה האישיות . סיפור חיי...

למעלה