שיר שכתבתי לאחר אהבה אבודה...

שיר שכתבתי לאחר אהבה אבודה...

החוף אני מטייל בחוף אוסף זכוכיות של אהבות אבודות ששברו את לבי לאלפי חתיכות קטנות, מחפש משמעות לעבר הכואב שבו רק סבלתי שבו לא חוויתי שום כייף... אני מסתובב בחוף ורואה זוג שוכב ומחובק זה מחמם את הלב אבל צובט אותו גם,זה מזכיר לי את אותו רגע נפלא שהכל היה נהדר רגע קסום רגע בלתי ישכח... אני מסתכל על החוף הרטוב מגלי הדמעה, ים מלוח מעצבות שלא נגמרה לעולם... הגלים מפרקים את ארמונות החול היפים כמו שהפרידה הורסת שמחה שאמורה להיות בלתי נגמרת... מחפש משמעות לאהבה שחלפה ומוצא רק חשכה גדולה בלי שום יציאה אל הגאולה הלבנה... אני מטייל בחוף אוסף זכוכיות של אהבות אבודות ששברו את לבי לאלפי חתיכות קטנות ואז את היית שם על החוף הסתכלת עלי דרך שתי עיניך היפות והגדולות...

../images/Emo24.gifתגובה לרגע נפלא

רק אל תשבור את ליבך כי זה הדבר הכי כואב שיכול לקרות לאדם

Mוניk

New member
איש הלילה../images/Emo24.gif

מקווה שתדביק את שברי הזכוכית ותקבל שוב אהבה מושלמת שקופה וללא סדקים שיר עצוב כתבת שיר שמדבר אל הלב אהבתי בהצלחה באהבה הבאה

GALI02

New member
../images/Emo7.gif

מאחלת לך שתתגבר מהר על שברון ה-
שיר מאוד מרגש כתבת. הכתיבה היא חלק מההבראה(אצלי לפחות)

טאKילה

New member
חכה אל תלך..../images/Emo14.gif

אני מרגישה את הכאב עמוק בתוך הלב אתה מביט לי בעניים תגיד מה יושב לך בלב חיכיתי עד שבאת להאיר לי את לילי עכשיו אני לבד אור פניך אבד אל תלך בלי לומר דבר אתה שותק ואני נשברת תבין את הסיפור שמסתתר תדע את האמת ותישאר אחוז בי בידך חבק אותי אליך תתקרב תיגע לי בלב קר לי בלעדיך רק אל תגיד לי שאתה הולך תתקרב חיכיתי כל הלילה שיאירו לי פניך חכה אל תלך עצוב לי בלעדיך.

למעלה