שיר שכתבתי לאמא ...

witchchild

New member
שיר שכתבתי לאמא ...

את אוהבת אותי ככה יפה בשימלה לבנה מחייכת עם פרח ביד ילדה קטנה מתמונה אבל התמונה נמתחת, משתנה ואני כבר לא אותה ילדה קטנה אין תמימות ורוך בעיני ידיים קטנות כבר לא אוחזות בפרח מיוסרת, מפוחדת, מעונה שאת תגלי את הסוד המלוכלך ואז ביעף תקמטי אותי ותעיפי לפח

הסוד המלוכלך??

אם התכוונת שהסוד המלוכלך, הוא הסוד שאת לסבית או דו, אינני יודעת. אז...... ממש לא חושבת שהוא מלוכלך ולא בגלל שגם אני פה בחדר זה. גם אני אמא ולא חושבת לרגע אחד שאם ביתי היתה באה ואומרת לך שהיא לסבית , הייתי חושבת שזה מלוכלך, או אוהבת אותה פחות. אמא אוהבת את ביתה תמיד , בכל מצב ועבורה היא תמיד הילדה הקטנה בשימלה הלבנה, מחייכת עם או בלי פרח ביד, אך עם הרבה אהבה. יום טוב לך

witchchild

New member
בא לך להיות אמא שלי ../images/Emo13.gif ?

ככה אני מרגישה לפעמים .... ואמא שלי בחיים לא תדע .... אני מכירה את אמא שלי מספיק טוב כדי לנחש איך היא תגיב ואני חושבת שהגירסא שאני מדמיינת היא מאוד מצונזרת .

מורן א

New member
אמא היא אמא

גם אני חשבתי כך על אמי, בהתחלה עוד חשבתי שצדקתי בחלק, אך לבסוף, כנאמר, אמא היא אמא. והיא, אהבה ואוהבת, קיבלה ומקבלת, יודעת ורואה ובוחרת את בחירתה, להישאר אמא, כי כך רוצה. אולי עדיין קשה לראות זאת בגילך הצעיר, אך אמרה לי פעם חברה, אף פעם אל תאמרי אף פעם! וזה נכון. תני לה צ'אנס, אולי לא היום ולא מחר, אבל ביום מן הימים והיא תודה לך על כך. בהצלחה, מורן.

את ............

מכירה הכי טוב את אימך . אבל דעי לך שיש הפתעות בחיים. אולי קשה להורים לקבל זאת בהתחלה, כי כולם רוצים שילדיהם ינשאו ויקימו משפחה. אך בעצם מה שחשוב בחיים , זה שהבן אדם יהיה מאושר, ואם להיות לסבית/דו עושה אותך מאושרת, זה בעצם הכי חשוב. תני לזמן לעשות את שלו כמו שמורן אמרה ותראי מה יוליד יום... בהצלחה לך

יפה...ממש אהבתי..

אולי לגבי המיקרה הספציפי שלי זה לא נכון אבל יש אימהות שכן יכולות "לקמט ולהעיף לפח..." ספרי לה שתיהיה מספיק חזקה כדי לעמוד מולה...דברי אליה בלי פחד וספרי לה שככה את ואין מה לעשות... תשאירי את זה בידייה... ואמא זאת אמא עד שהיא שומעת דברים שהיא לא צריכה לשמוע... סורי שאני נשמעת כ"כ פסימית יחסית לשאר ההודעות אבל אני לא מסכימה עם זה שאמא זאת אמא והיא תמיד תיהיה כי זה לא משו נכון... אז המון בהצלחה לך עם כל מה שתעשי....

witchchild

New member
את צודקת ...

את לא פסימית ... אני מסכימה איתך ( אולי אני פסימית גם
) אבל אני מכירה את אמא שלי, לסבית זה בכלל לא בלקסיקון שלה ... היא אמא הכי מגניבה בעולם והיא מקבלת אותי עם כל שאר השיגעונות שלי (הפירסינגים והקעקועים) אבל זה היא לא תקבל .... היא לא תבין אפילו . לא יכולה להסביר .... בואי נגיד שאם אני אתחתן אני אספר לה לפני שתצפה לכלה ולא לחתן בחתונה
...... ( שעה לפני .... חיחיחי )

למעלה