שיר שכתבתי לחברה שלי כי ...

orikos

New member
שיר שכתבתי לחברה שלי כי ...

חברה שלי נסעה לחודשיים ואני ולא ראיתי אותה כבר חודש :( היא עכשיו בחו"ל ואנחנו מדברים רק פעם ביום בטלפון ... וכל הזמן היא אומרת לי שהיא מתגעגעת והיא עצובה כי אנחנו לא ביחד ואין מי שיחבק אותה ליפני לישון וליפני יומיים היא אפילו בכתה לי בטלפון שהיא לא יכולה ככה עם הגעגוע אז כתבתי לה שיר :] ואני רוצה לשמוע תגובות כשאת עצובה גם לי פתאום אין כוח כי כשאת עצובה אעשה הכל כדי שתחזרי לשמוח כי כשאת עצובה אפילו לצבא הכי חזק בעולם אין עוד כוח כי שפיה עצובה השמיים שחורים ואפילו לשמש לא בא עוד לזרוח אז תמיד תזכרי שתמיד אעשה הכל כדי שתמיד תוכלי לשמוח אעשה הכל כדי שהשמש בשבילך תוכל לזרוח כי את הפיה שלי פיה מחלום ! את הפיה שלי ולא אוותר עליך גם תמורת מטמון

יווווווווו מקסים!!../images/Emo99.gif

כל הכבוד לך! היא בת מזל שיש לה אותך
אל תדאג ימים עוברים מהר.. היא תחזור עוד לפני שתרגיש
חוץ מזה תגיד תודה שזה רק לחודשיים ולא שנתיים

orikos

New member
כה אבל עדיין

כל יום שעובר זה חודש ! ד"א אנחנו חברים כבר 8 חודשיים:)

blacktorncoat

New member
ביקורת..

זאת לא שירה... אבל זה בסדר, ככה זה כשמתחילים.. ברגע שתכתוב הרבה אתה תנקה מהמערכת שלך את כל הקלישאות הישנות, ואז יבואו הדברים האמיתיים והטובים... בהצלחה! (וגם תתחיל לקרוא שירים... זה הכרחי)

orikos

New member
אני קורא אם אתה יוכול לתת לי עצות

זה יוכול ליהיות ממש ממש נחמד תודה :]

blacktorncoat

New member
בבקשה..

מעולה שאתה יכול לקבל ביקורת..זה כבר יעזור לך מאוד, כי רוב האנשים נרתעים מזה.. מעבר לזה, אני מציע שתקרא קצת שירה, ותחפש את הטעם שלך ומה אתה אוהב.. תתנסה. חשוב להיות מודע לתחום ולקרוא בשביל לפתח את הטעם וגם לקבל השראה. אני חושב שהמבחן הכי גדול של שיר (או עבודת אמנות בכלל) זה אם ניתן לזהות אותה באופן מוחלט עם המחבר (כמו טביעת אצבע) והשיר שלך הוא די אנונימי ויכול היה להיות נכתב על ידי מליוני אנשים בעולם. קח לדוגמא כמעט כל שיר של מאיר אריאל - ישר ניתן לזהות שזה כתוב בסגנון שלו.. או חנוך לוין - כנ"ל. כולם בעלי סגנון ייחודי. לזה צריך לשאוף.. אבל זה לוקח זמן, אז אל תדאג (אתה בן 15, ולרובם לקח לפחות 25 שנה להגיע לרמה ראויה). ** כל הדברים האלה נכונים אם אתה באמת רוצה לקחת את זה ברצינות ולכתוב שירה אמיתית.. אם זה סתם קטע חד פעמי של לכתוב שיר לחברה אז מה שכתבתי לא לעניין..

orikos

New member
תשובה

בכללית מאוד מעניין אותי לכתוב שירה וד"א מחר 16 חיחי :] אמממממ תוכל ליצור איתי קשר במסנגר או איסיקיו בבקשה?

למעלה