שיר שכתבתי- מקווה שתאהבו

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שיר שכתבתי- מקווה שתאהבו

חילופי עונות השתקפותך היא כה חדה וצליל קולך שב לאיים אביב שינה פני אדמה הנך כתער הצורם רחשי ציפור, שלהי הקיץ, והתמימות כבר נאספה שזרת פרחים שכשכת רגליים ודמעותייך כתפילה מעברייך, הד צורם ערמת שקרים וניסיונות ואת- ידעת בטרם עת זה זמן לחילופי עונות.

שירי ../images/Emo39.gif

תמיד אני מסתקרנת לדעת מאיפה זה בא לך. כלומר, מאיפה השיר שלך נולד. האם את מדברת מתחושותייך ונסיונך האישי? האם ממה שאת רואה מסביב? אני יודעת שזה לא צריך לשנות לי כשאני קוראת את השירים, כי כל אחד מחפש את עצמו בתוך הטקסטים האלה....אבל בכל זאת.... חילופי העונות הפתאומיים השנה משפיעים מאד גם עלי, מצב הרוח משתנה...לא הכינו אותנו לקייץ הזה. אני עוד לא מוכנה אליו למרות שאני כבר ממש חיכיתי לו. (מה קרה לאביב הפעם??). בכל אופן, השיר שלך מתאים בשבילי לעכשיו בדיוק. איזה יופי.
עדית

ל3

New member
עידית המקסימה

תודה
. השירים באים מבפנים ואני עצמי אפילו לא יודעת כיצד פתאום אני מתיישבת ואחרי 5 דקות יש כבר שיר. כשאני כותבת אין לי נושא מסוים ואני לא מתיישבת עם רעיונות מובנים. אני פשוט מתיישבת, לוקחת את המקלדת ומתחילה לכתוב והמילים זורמות להם. יתכן וחלק ממה שאני כותבת מעוצב גם על ידי הסביבה החיצונית ומה שאני רואה אך לרוב שיריי הם אישיים שיהיה לכולנו אביב מקסים נ.ב אפרופו אביב, גופי החליט לפרוח יחד עם הפריחות בחוץ.

vivi49

New member
שירי יקרה ומדהימה שלנו

מאד מרשים ונוגע ללב. הלוואי והכל היה ניפתר ומיסתכם במזג האוויר אך יש דברים עצובים בגו ואיך ששילבת בניהם בכזאת עדינות ומתג שפתיים שהיה לי ממש תענוג והנאת קריאה. תודה לך יקירה שלךויוי.

CALA

New member
חילופי עונות

השיר שלךנהדר . הוא מדבר אלי מאוד. כמו שעונות מתחלפות כך גם חיינו לפעמים שמח ולפעמים עצוב , היום קר מחר חם,דלת נסגרת-דלת נפתחת. אז שיהיה לכולנו אביב נפלא ושנהנה מכל רגע.

ritosh

New member
אהלן חברה!../images/Emo24.gif

משהו נחמד שנשלח אלי. כל כך נכון. וקל לביצוע... כוחו של מגע/ פיליס דיוס. אנא גע בי, אם אני הוא תינוקך, אנא געי בי. אני זקוק למגעך, במובנים שלא תביני לעולם. אל תסתפקי ברחצה, בהחלפת חיתולים והזנה, נענעי אותי בסמוך אלייך, נשקי את פניי, וחבקי את גופי. מגעך המרגיע, העדין, מעניק לי בטחון ואהבה. אם אני הוא ילדך, אנא גע בי. אף כי אני עלול להתנגד, אולי להדוף אותך ממני, המשך, מצא דרכים לספק את צרכיי. חיבוק לילה טוב שלך, עוזר להמתיק את חלומותיי. נגיעותיך באור יום אומרות לי, כיצד אתה חש באמת. אם אני ילדכם בן הטיפש עשרה, אנא געו בי. העובדה שאני כמעט בוגר, אינה מכסה על הצורך שלי לדעת, שאתם עדיין אוהבים. אני זקוק לזרועותיכם האוהבות, אני זקוק לקול הרך. כאשר הדרך הופכת להיות קשה, הילד שבי עדיין רוצה בכל אלה. אם אני רעייתך, אנא גע בי. אין כמו חיבוק עז, כדי לאמור שאתה אוהב. מגע מרפא, בעת שאני מדוכאת, מאשר שאני אהובה, ומבטיח לי שאינני בודדה. המגע שלך עשוי להיות המגע המנחם היחיד שלי. אם אני אהובך, אנא געי בי. אולי את סבורה שתשוקתך מספקת, אך זרועותייך מרחיקות ממני את פחדיי. אני זקוק למגעך הרך, המבטיח, שיזכיר לי שאני נאהב, מפני שאני הוא אני. אם אני ילדכם הבוגר, אנא געו בי. אף כי אני בעל משפחה משלי, עדיין כשאני נפגע, אני זקוק לזרועותיהם של אימא ואבא. כהורה, נקודת המבט שונה, אני מעריך אתכם יותר. אם אני ההורה המזדקן שלכם, אנא געו בי. בדרך שבה נגעו בי כשהייתי צעיר. החזיקו בידי, שבו לצידי, תנו לי כוח, וחממו את גופי העייף בקרבתכם. על אף שגופי עוטה קמטים, אני אוהב חיבוקים. אל תפחדו, רק געו בי. ובברכת
ריטה

gaia20

New member
../images/Emo127.gifשני השירים המדהימים

נכנסו למאמרים

למעלה