שיר שכתבתי על אספסודי

שיר שכתבתי על אספסודי ../images/Emo7.gif

יש בחור שקוראים לו אסף. אימץ לו כמה ילדים קטנים, דיבר איתם, שיחק איתם, הקשיב להם, חיבק אותם והיה האיתם כל יום כל שעה כל דקה וכל שניה. ואז, בא היום שהילדים התעוררו וגילו שיתומים הם. היכן אביהם? לאן נעלם? התקווה נשארה בליבם של רובם עד שהתאכזבו וסירבו להאמין, חלק עזבו, חלק כעסו עד מאוד עד שלא מוכנים לדבר איתו עוד ורק לילדה אחת, הקטנה במשפחה, נשארה התקווה. אסף תחזור!!!!!!!!!

izikd

New member
לא הבנתי,

יש לך סוג של סכיזופרניה? (איך הצלחת לעורר פה, ורק בצעקות
)

izikd

New member
ובכן.. אז מה את חשה?|פסיכיאטרקליני|

או אולי סתם אשר הפסיכו/סוציולוג

The Ice Age

New member
טשי, פשוט הגעת לשפל המדרגה...

מניפולציה ריגשית, תוך שימוש בהומור נמוך (יש יאמרו מהתחת), כדי לגרום לי לכתוב שוב, אחרי שנים של גמילה, תרופות נארקוטיות, שוקים חשמליים ושיפודים מהמעדניה של קוחול. מה שתמונות של יב (יציר האלים) לא הצליחו לעשות, הצלחת את. אפילו בפני המלצות השירים של ניב הצלחתי לעמוד. למרות שכמעט נשברתי בגירסת הקאבר-בלבלה של אלאניס מוריסט לשיר של סיל. בושי לך.

נו אתה רואה?

איש לא יכול לעמוד בפני! אני בלתי מנוצחת. אפילו יב, מלך הפורום, לא הצליח לשבור אותך ופשוטת עם שכמותי הצליחה. לא סתם קוראים לי "טשי הנסיכה לוחמת"
אני צריכה סימן הכר כמו ה Z של זורו

אסף,

עכשיו נזכרתי שזו לא הפעם הראשונה שאני מנצחת אותך וכבר דיברנו על זה שאני תמיד מנצחת (אותך). הבקבוק מים מההתערבות עדיין על המדף: "לטשי באהבה מעסי
Lord Of The Water"
אוווף! אני מתגעגעת לפעם!!

למעלה